Hot chocolate
Mama Macola ;)
My też jeszcze bezzębni meldujemy się;-)noooo GARTULACJE ! czy jest jjeszcze jakiś bezzębnik czy bęzebnica opocz nas ? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też jeszcze bezzębni meldujemy się;-)noooo GARTULACJE ! czy jest jjeszcze jakiś bezzębnik czy bęzebnica opocz nas ? ;-)
kurcze a ja juz po 2 piwkach haha a co se bede zalowac! maly juz spi wiec juz swiety spokoj mam wysle zaraz Łukasz apo jeszcze jednojuz dawno sobie nie strzelialm takiej lufencji hihihih
jednak nie jestem tu sama:-)ja dzis ide w procenty! raz nie zawsze heh najwyzej glowa jutro zaboli wiecie co juz tak dawno nie pilam ze po 2 mam dyntke!ja tez sobie zaraz strzele....bezalkoholowego lesia
jednak nie jestem tu sama:-)ja dzis ide w procenty! raz nie zawsze heh najwyzej glowa jutro zaboli wiecie co juz tak dawno nie pilam ze po 2 mam dyntke!
noooo GARTULACJE ! czy jest jjeszcze jakiś bezzębnik czy bęzebnica opocz nas ? ;-)