reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no dokladnie dlatego napisalam Ci eska bo nie moglam uwierzyc w ten zbieg okolicznosci!
kurcze zesmy dobrze sobie zasfataly dzieci:)

Jula tez sie usmiecha hahaha i bije od niej taka biel:)

bo toz to normalnie przeznaczenie ,coraz wiecej znakow za tym przemawia!!!!!! nie zle z nas swatki justyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja z okazji zebala robie grila ,bedzie chrzestny z rodzinka wiec co tam ,cieplo ,nowe meble ogrodowe haha no i ten zab -radosc jak nic!my swietujemy !

reklama
A teraz my z dobrą nowiną!
Juz wiemy co sie dzialo z misunia ze nie chciala spac!
mam nadzieje ze to to!
wlasnie jadla sobie obiadek i cos mi stuknelo! zajrzalam do buziaka po jedzeniu by przemyc dziaselka i mamy zebolka!
co prawda caly nie jest na wierzchu!
wystaje tylko jeden maly czubeczek... jest bialy i przez dziaselko przekul sie taki szpikulec ala koncowka od igly:) haha postukalam po nim lyzeczka i tak ladnie slychac!:) normlanie jestem taka szczesliwa ze sie poplakalam!
prawa dolna jedyneczka wychodzi nam.. powiedzcie mi dziewczyny jak u was juz kawalek sie przebil to ile czasu wychodzil tak by widoczny byl caly ząbek?
no i do listy mam dopisac jak juz caly wyjdzie czy ten czubeczek juz sie zalicza?

Super! Gratulujemy z Juleczka:)

bo toz to normalnie przeznaczenie ,coraz wiecej znakow za tym przemawia!!!!!! nie zle z nas swatki justyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja z okazji zebala robie grila ,bedzie chrzestny z rodzinka wiec co tam ,cieplo ,nowe meble ogrodowe haha no i ten zab -radosc jak nic!my swietujemy !

ja taka wesola jestem ze szok..az normalnie jak glupek z powodu zabka! haha ale dla mnie to wielkie wydarzenie.
wiesz to kolejny dowod ze musimy spotkac sie na zywo i nasze dzieci ze soba poznac!

ja taka wesola jestem ze szok..az normalnie jak glupek z powodu zabka! haha ale dla mnie to wielkie wydarzenie.
wiesz to kolejny dowod ze musimy spotkac sie na zywo i nasze dzieci ze soba poznac!
teraz to juz musowo ,trzeba stanac na glowie a sie spotkac bo nam dzieci z tesknoty i milosci za soba uschna hahaha!!!!!!!!!!!!!

A teraz my z dobrą nowiną!
Juz wiemy co sie dzialo z misunia ze nie chciala spac!
mam nadzieje ze to to!
wlasnie jadla sobie obiadek i cos mi stuknelo! zajrzalam do buziaka po jedzeniu by przemyc dziaselka i mamy zebolka!
co prawda caly nie jest na wierzchu!
wystaje tylko jeden maly czubeczek... jest bialy i przez dziaselko przekul sie taki szpikulec ala koncowka od igly:) haha postukalam po nim lyzeczka i tak ladnie slychac!:) normlanie jestem taka szczesliwa ze sie poplakalam!
prawa dolna jedyneczka wychodzi nam.. powiedzcie mi dziewczyny jak u was juz kawalek sie przebil to ile czasu wychodzil tak by widoczny byl caly ząbek?
no i do listy mam dopisac jak juz caly wyjdzie czy ten czubeczek juz sie zalicza?

noooo GARTULACJE ! czy jest jjeszcze jakiś bezzębnik czy bęzebnica opocz nas ? ;-)

Juleczko, Filipku - gratuluję ząbków:) Fajna sprawa i z doświadczenia wiem jak strasznie radują te ząbki Pociechy:)

Najlepszego dla Solenizantów! Moc buziaków!;*

reklama
Do góry