reklama
kochana i tak Kocham i Ciebie I Filipka mimo ze czort i bije mamye... w koncu mu sie znudzi. i tak nie zapomne jego oburzenia na tate! jak krzyczal kiedys na niegono mowie ci czort!jakich malo ale jaki kochany ahahha !
Lepiej co by nie obil jaj Jarkowi bo rzeczywiscie bedzie mial moj stary problemy z produkcja hahahha a ja coreczke jeszcze chce !!!!!!!!!!!!! ( NIE TERAZ OF KORS )
Zasnol sam w wyrku ! i spi ! moze nocka bedzie znosna taaaa jak mi to Jarus rzekl - jasne ! hahahah
moj sie budzi jakies 3 -4 razy ostatnio! Oby to sie skonczylo!U nas wyjatkowo to potrafi sie nie obudzic wcale ale przez te 2 tyg zdarzylo nam sie to tylko 3 razy ! BOZE GDZIE MOJE NOCE CO SE SPALAM DO RANA!Mam nadzieje ze juz niedlugo wroca!
hahaha ten filmik mi sie najbardziej podobal!
u nas dzis katastrofa! nie dosc ze Julka plakala wieczorem nie chciala zasnac to jeszcze moj maz nie bardzo kwapil sie by nia sie zajac!
ja juz padalam na ryjek!
wzielam mala do wozka w ciemnym pokoju powozilam chwile i usnela! ale godzina byla juz 23!!!!!!!! spala dosc czujnie i delikatnie.. jak tylko ruszylam sie na lozku to stekala.. ale pobudki byly 2!
ja widze w niej strach przed snem! nie wiem czemu ona boi sie zasnac.. jeszcze pzred wczoraj drzemki w dzien robila a juz wczoraj nie.. bo co zasnela to z placzem wstawala!
na manhatan to niedalko mnie, kolo beverly hillsKasia a gdzie na te zakupy idziesz? Możemy iść razem Tz ja mogę popatrzeć tylko
wlasnie dolaczamy sie do zyczen!DUZO ZDROWKA PRZEDE WSZYSTKIM!Wszystkiego Najlepszego Dla Czupurka Emiry
kocham jego wlosy!
i Patryczka Beaci! :-)
lanjaa
Aga mama Julii
Już nie chodzi o to mleko ale o kłopot i nieuwagę pediatry. No i 60zł w plecy bo 6 sztuk mam tego mleka, może zaproponuję na forum lutowym lub marcowym może ktoś odkupi.;-)
A jakie to mleczko?
hm...bo najpierw musze isc tu na rynek na chwile, a potem na manhatan, po spodnie tylko,i czekaj pomysle, olek teraz spi, potem dam mu jesc tam na rynek, ja wiem chyba ok 12?
wstepnie umowmy sie na 12.00 ,moze 12.30, bede jeszcze pisac smski
ok?
ok?
lanjaa
Aga mama Julii
Dafii jak tam nocka? A ile twoja Jula ma wzrostu ze 86 rozm. nosi?
reklama
luuuzna
Mama Alanka
hm...bo najpierw musze isc tu na rynek na chwile, a potem na manhatan, po spodnie tylko,i czekaj pomysle, olek teraz spi, potem dam mu jesc tam na rynek, ja wiem chyba ok 12?
ok?
ok ;-)