reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no mowie ci czort!jakich malo ale jaki kochany ahahha !
Lepiej co by nie obil jaj Jarkowi bo rzeczywiscie bedzie mial moj stary problemy z produkcja hahahha a ja coreczke jeszcze chce !!!!!!!!!!!!! ( NIE TERAZ OF KORS )
Zasnol sam w wyrku ! i spi ! moze nocka bedzie znosna :) taaaa jak mi to Jarus rzekl - jasne ! hahahah
moj sie budzi jakies 3 -4 razy ostatnio! Oby to sie skonczylo!U nas wyjatkowo to potrafi sie nie obudzic wcale ale przez te 2 tyg zdarzylo nam sie to tylko 3 razy ! BOZE GDZIE MOJE NOCE CO SE SPALAM DO RANA!Mam nadzieje ze juz niedlugo wroca!
kochana i tak Kocham i Ciebie I Filipka mimo ze czort i bije mamye... w koncu mu sie znudzi. i tak nie zapomne jego oburzenia na tate! jak krzyczal kiedys na niego :)
hahaha ten filmik mi sie najbardziej podobal!

u nas dzis katastrofa! nie dosc ze Julka plakala wieczorem nie chciala zasnac to jeszcze moj maz nie bardzo kwapil sie by nia sie zajac!
ja juz padalam na ryjek!
wzielam mala do wozka w ciemnym pokoju powozilam chwile i usnela! ale godzina byla juz 23!!!!!!!! spala dosc czujnie i delikatnie.. jak tylko ruszylam sie na lozku to stekala.. ale pobudki byly 2!
ja widze w niej strach przed snem! nie wiem czemu ona boi sie zasnac.. jeszcze pzred wczoraj drzemki w dzien robila a juz wczoraj nie.. bo co zasnela to z placzem wstawala!

hm...bo najpierw musze isc tu na rynek na chwile, a potem na manhatan, po spodnie tylko,i czekaj pomysle, olek teraz spi, potem dam mu jesc tam na rynek, ja wiem chyba ok 12?
wstepnie umowmy sie na 12.00 ,moze 12.30, bede jeszcze pisac smski:)
ok?

reklama
Do góry