I LOWE JU SOŁ MACZ MAJ HANI !!!!!!!!!!!!!
Jarek mi zawsze mowil ze lubi
INNE ahhahahah - teraz juz kumam czemu !
SE tak popisalam sama a co !
nie no ja dziekuje kochana bardzo i ciesze sie ze komus mordka sie usmiecha !
No baaa ! Ja UNIQUE jestem ahhahahahahha Ty tez jestes niezla wiracha maj darling ah!
Wy to wariatki jestescie
No i fakt ! BYlo pisac z nami ,ja tam bralam zarcie i przed lapka siadalam <jezu pamietam jak sie pisalo co sie zre przed kompem i jedna drugiej robila smaka na cos !
NO WLASNIE JA PRZYTYLAM 25 kg w ciazy PRZE WAS bo zescie mnie wciaz szczuly tama jadla to ,a ta to no i co ? ASKA szla i wyciagala byle co aby zjesc razem z WAMI ahhahahhaha ( zartuje ) zarlam bo lubialam !!!!!!!!!!
NO jak ja WAS kocham !!!!!!!!!!MOJE WY
DARLINGI !!!!
no mowie ci czort!jakich malo ale jaki kochany ahahha !
Lepiej co by nie obil jaj Jarkowi bo rzeczywiscie bedzie mial moj stary problemy z produkcja hahahha a ja coreczke jeszcze chce !!!!!!!!!!!!! (
NIE TERAZ OF KORS )
Zasnol sam w wyrku ! i spi ! moze nocka bedzie znosna
taaaa jak mi to Jarus rzekl - jasne ! hahahah
moj sie budzi jakies 3 -4 razy ostatnio! Oby to sie skonczylo!U nas wyjatkowo to potrafi sie nie obudzic wcale ale przez te 2 tyg zdarzylo nam sie to tylko 3 razy ! BOZE GDZIE MOJE NOCE CO SE SPALAM DO RANA!Mam nadzieje ze juz niedlugo wroca!
he he
mowie ci tak zasuwa na glowie ze maskara ,posciera se z czubka dyni te wlosy co ma i juz wogole bedzie kosmicznie wygladal ahahhah !
Nosimy ten sam rozmiar ahhaha ! ty nie masz dupy a u mnie bimbalki zanikly ahhaha !
gratuluje zakupow ja teraz czekam na FOTO w cooooo pochwal sie cos zakupila babo!
boze jak bym moje dziecie widziala ,moj lubi tez szumy!!!!!!!!!Jarek wlancza mu WICHURE!!! ( czytaj pochlaniacz powietrza nad kuchenka hahahha ) szum nie z tej ziemi a mlody odloty lapie ! bez bujania bez niczego jak drze sie to tylko zapodac wichure trzeba ahhaha !i mlodego nie ma
ja tam nie potrzebuje wichury co by mlody mi zasnol ahhaha ! wyobrazalm se mojego Jarka gdzies na wychodnym a wichury nie bedzie ahhah jak szumi warami co by maly zasnol
ja stawiam na skok rozwojowy !
Skoki rozwojowe.