reklama
daj znac czy wymienia pudelka
Nie wymienią muszę iść po drugą receptę i jeszcze raz mleko wykupić, normalnie dom wariatów.
luuuzna
Mama Alanka
Nie wymienią muszę iść po drugą receptę i jeszcze raz mleko wykupić, normalnie dom wariatów.
Marzka odsprzedaj komuś może? Mi kiedyś też by złe mleko dali wrrr ale pilnuje się teraz w aptece i każdą puszkę oglądam
(((((((((
sylwik1987
Filipek
przyłączam się do życzeń dużo zdrówka przystojniakiWszystkiego najlepszego dla Robercika emiry i Patryka beaci z okazji ukonczenia 6 miesiecy!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
sylwik1987
Filipek
masakra..;/ wsopólczuję Ci, mi kiedyś babka w aptece zamiast kremu z filtrem dała jakieś zwykłe badziewie bez filtra, zapłaciłam ponad 30 zł -niby nie dużo ale za sam fakt zła byłam..Nie wymienią muszę iść po drugą receptę i jeszcze raz mleko wykupić, normalnie dom wariatów.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
hej dziewczynki!!!
kurcze tyle nadrabialam,pozaznaczalam zeby poodpisywac wam a mi to wszystko zniklo!!! Masakra jakas!
milego dnia wam zycze
kurcze tyle nadrabialam,pozaznaczalam zeby poodpisywac wam a mi to wszystko zniklo!!! Masakra jakas!
milego dnia wam zycze
tez bym sie wkurzylaWitam się ale mnie wczoraj wkurzyła pomyłka mojego pediatry, przepisała mi nie to mleko zamiast 2 to 1 i co najgorsze wykupiłam bo nie zwróciłam uwagi byłam święcie przekonana że recepta jest ok tym bardziej że rozmawiałam z nią o 2. Dopiero wieczorem się zorientowałam. I nie wiem czy się da wymienić na 2 i jak to zrobić, czekam do 8 i dzwonie do apteki, że też nie zerknęłam na pudełka.
ja sie witam, ale u mnie dzis beznadziejna pogoda! to juz chyba wole upaly
nie chce isc mi sie na zakupy w taka pogode, ale to niemozliwezebym nie poszla. wiec pomimo wszystko sie na nie biore
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
no u mnie pochmurnie ale tez zaraz na zakupy smigam ja to upalow nie nawidze...masakra.Moze byc sieplo ale nie upalnie