nie masz się co przejmować ,bo dzieci na tym etapie nie przybieraja już tyle co na początku jak dla mnie zdecydownie okOooo to duży facet z Twojego Alanka. Moja Julka też raczej do małych nigdy nie należała, ale dziś ważyłam ją sama i wyszło mi 7.8 kg, a miesiąc temu u lekarza ważyła 7.3 kg. Coś mało przybiera ostatnio. Nie wiem, czy nie za mało :-( Chociaż dobrze, że w ogóle przybiera, a nie stoi w miejscu lub (co gorsza) traci na wadze. Co myślicie?????
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
W
wika_20
Gość
dziewczyny mam pytanie bo niedługo Dzień Ojca, robicie jakąs niespodziankę swoim mezusiom
Chyba Tatusiom a nie mężusiom
Nie robie bo to Syn powinien zrobic
Ja nic nie dostalam na dzien matki oprocz buziakow i usmiechów od skarba i mi starcza:-) jeszcze przyjdzie czas na laurki hehe
tak tak tatusiom:-)Chyba Tatusiom a nie mężusiom
Nie robie bo to Syn powinien zrobic
Ja nic nie dostalam na dzien matki oprocz buziakow i usmiechów od skarba i mi starcza:-) jeszcze przyjdzie czas na laurki hehe
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
luuźna i ja sie przyłaczam najlepszego kochane szkraby:*
my dzis byłiśmy na kontroli bioderek, jest wszystko ok
potem wzięłam psy i poszliśmy do weta, wet był w szoku, że maluch juz ma pół roku prawie..był młodym zachwycony
potem spacerowaliśmy i do domku wróciliśmy dopiero koło 15 cały dzień poza domem
zrobiłam dziś zupke i megggggaa przesoliłam..a J ja zjadł bo powiedział, że nie chciał mi zrobić przykrości..kochany..
ja mna dzień mamy dostałam kwiatka, więc J kupie chyba browarka
no właśnie nie mam pomysłu ...a może upieczemy coś bo Tatuś P. uwielbia słodkiedziewczyny mam pytanie bo niedługo Dzień Ojca, robicie jakąs niespodziankę swoim mezusiom
reklama