fikusek1988
Mama Alanka:)
Wszystkiegi najlepszego dla Julci Daffi z okazaji pol roczku:* Duzo zdrowka:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naszym kochanym półroczniakom: Julkom Daffi i Kali, Igorkowi Wiki, Gabrysi Elizy wszystkiego co najlepsze :*
http://glitery.pl/
ejjj dziewczyny no co wy ?!!! poprostu czasem tak się zadarza...ja jestem tu od poczatku a i czasem mi ktos nie odpowie teraz mamy wszystkie dużo mniej czasu jak kiedyś...niektóre z nas wróciły też do pracy...Powiem wam ,że kiedyś potrafiłyśmy 30-40 stron dziennie nasmarować a teraz czasem 2-3 ...nie przejmujcie się aż tak ,bo odpisywanie nie wynika z tego czy ktoś jest nowy czy stary na forum ! serio serio ;-)coma, wiem co czujesz, też niedawno byłam nowa, i tez czułam sie nieswojo, teraz jest lepiej, chociaż nie ukrywam, że nie czuje sie jeszcze jak u siebie. tez czasami nikt nie reaguje na moje posty, ot życie..nie sposób wszystkim odpisać..jeżeli dziewczyny maja mniej czasu pewnie odpiszą tym dziewuchom, ktore lepiej znaja, taka prawda czasami warto tupnąć nogą, wtedy jest wiekszy odzew. moim zdaniem nie masz co się przejmować. dzieciaki teraz mniej przybierają.maja więcej ruchu, to pewnie dlatego
ja też mam jakiś wieczorny gorszy humor.