reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Dla półrocznego Maxia Emwu (mojego współsolenizanta :-D) buziaczki, buziaczki i jeszcze raz całuski:tak:
A dziś dla 7 miesięcznych chłopaków Marty najlepsze życzenia oraz dla półrocznych:
Hani Moni, Karolka Purchawki, Igorka Maggie sto latek :)

reklama
luuuzna;5546407]dla półrocznego maxia emwu (mojego współsolenizanta :-d) buziaczki, buziaczki i jeszcze raz całuski:tak:
A dziś dla 7 miesięcznych chłopaków marty najlepsze życzenia oraz dla półrocznych:
Hani moni, karolka purchawki, igorka maggie sto latek :)

wszystkiego najlepszego i mnostwo kolorowych zabaweczek!!!!!!!!!

WITAM SIE!!!
Ale sie czuje dzis wyspana:-)musze biec pod prysznic i smignac na jakies male zakupki,takze chwile mnie nie bedzie.
co do wczorajszej rozmowy o enfamil to w smaku i zapachu jest bleeee

Dla półrocznego Maxia Emwu (mojego współsolenizanta :-D) buziaczki, buziaczki i jeszcze raz całuski:tak:
A dziś dla 7 miesięcznych chłopaków Marty najlepsze życzenia oraz dla półrocznych:

no prosze ile dzis solenizantow!
my jak najbardziej dolaczamy do zyczonek:)

Ostatnia edycja:

Luuuzna Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin :)

No to dla wszystkich Justynek naszych buziaczki :* Dla tych z 14 i tych z 16 czerwca :-D

My z Juleczka do wszystkich zyczen sie przylaczamy. Moc buziakow!!!

reklama
Do góry