kochana nie pominelam was.....
ta lista to jest dzieci i mam ktore czekaja jeszcze w kolejce na ząbki... te mamy ktore maja juz zabki sa wypisane osobno w postach
a i jeszcze mala uwaga to nie jest moje zestawienie tylko nasze bo dotyczy nas wszystkich... zabrzmialo to tak dziwnie... jakbym stworzyla sobie swoja grupke...
ale tak nigdy nie bedzie!!!!!!!!!
My też nie mamy jeszcze ząbków, ale nas nie ma na liście :-(
Wiecie co kolejne moje spostrzezenie jest takie ze forum tajne nas tez oddziela...
zobaczcie ze nasze glowne forum umiera..
takie pustki tu bywaja ze az glupio.. teraz to dostrzegam...
jak byla grupa zamknieta wchodzilysmy tam od czasu do czasu jak padlo haslo infoo na tajnym itp....
pisalysmy jak cos nas spotkalo przykrego.. a ten pogaduchy bardziej intymne zrobil si taki jak glowny piszemy tam o wsyztskim i o niczym....
starcilysmy kontrole....
a wiecie takie pisanie stale na tajnym i czytanie tylko polslowek przez dziewczyny na glownym ktore nie maja do niego dostepu tez jest smutne......
jak one musza sie czuc? ciagle ruch na tajnym a na glownym mniejszy ruch z racji ze wszyscy tam...
sama tego doswiadczylam jak konto na nowo utworzylam i niemialam dostepu do tajnego kilka dni!
nikt w nieskonczonosc nie bedzie czekal by dostac sie na watek w ktorym czesciej piszemy niz na glownym po to tylko by moc z kims pogadac.....
no to takie kolejne moje spostrzezenia!
musialam sie wygadac bo jeszcze to tkwilo mi na sercu.
W wolnym czasie podczytuję trochę wstecz i zrozumiałam, że macie album z dzieciaczkami na jakimś "zamkniętym" i słusznie. Rozumiem to, też nie chcę tu wstawiać fotek mojej córki, bo jestem dość nieufna. Może kiedyś dopuścicie mnie do tego "zamkniętego" to się pochwalę swoim skarbem
mam pytanie raczej do mam butelkowych, czy jest jakieś sztuczne mleko które dobrze smakuje? bo wedlug mnie one wszystkie mają taki metaliczny posmak...
My jesteśmy na Enfamilu, mojej córce smakuje, a ja nie wiem jaki ma smak, bo nie mam odwagi spróbować, jakoś odrzuca mnie sam zapach takiego mleka.
Ju7ż możesz jej dawać dwójkę))
Tak, tak możesz
po pierwsze nie mow ze jestes sama.bo masz slicznego a przede wszystkim zdrowego synka,ktory kocha cie najbardziej na swiecie! A po drugie czasem nawet lepiej byc samemu...jesli mialabys bycie z kims przyplacac tym ze bylabys nieszczesliwa to po co? a ta druga polowka na pewno gdzies czeka i zobaczysz znajdziesz ja a potem nie pozalujesz ze bylas sama i mialas wolne serce (bo przeciesz czekalo na tego jedynego) I napisze po raz kolejny napisze moje motto: NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY,NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!
wiem co mowie...bylam 5lat w chorym zwiazku...
Podpisuję się pod tym. I nie martw się dziewczyno, na pewno wszystko się ułoży. Jesteś jeszcze młoda i atrakcyjna (jak widzę na zdjęciu). Głowa do góry, a ja od dziś trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!! :-)