To oznacza to samo, bo po 6 miesiącu tzn że już 7 idzie ale nie mówi się że dziecko na siedem bo miesiąc w przypadku takich maluchów to duuużo czasu i dopóki nie skończy to masz 6 miesięcy i ...dni
Dokladnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oznacza to samo, bo po 6 miesiącu tzn że już 7 idzie ale nie mówi się że dziecko na siedem bo miesiąc w przypadku takich maluchów to duuużo czasu i dopóki nie skończy to masz 6 miesięcy i ...dni
ja juz probowalam wielu mleczek ale najlepsze w smaku jest dla mnie nan
Ze wzgl. na pewną ''sytuację wolę się tutaj nie udzielać, bo mi się aż odechciewa - preferuję zamknięty wątek'' oczywiście podczytuję co tutaj Nasze dziewczynki wypisująWiecie co kolejne moje spostrzezenie jest takie ze forum tajne nas tez oddziela...
zobaczcie ze nasze glowne forum umiera..
takie pustki tu bywaja ze az glupio.. teraz to dostrzegam...
jak byla grupa zamknieta wchodzilysmy tam od czasu do czasu jak padlo haslo infoo na tajnym itp....
pisalysmy jak cos nas spotkalo przykrego.. a ten pogaduchy bardziej intymne zrobil si taki jak glowny piszemy tam o wsyztskim i o niczym....
starcilysmy kontrole....
a wiecie takie pisanie stale na tajnym i czytanie tylko polslowek przez dziewczyny na glownym ktore nie maja do niego dostepu tez jest smutne......
jak one musza sie czuc? ciagle ruch na tajnym a na glownym mniejszy ruch z racji ze wszyscy tam...
sama tego doswiadczylam jak konto na nowo utworzylam i niemialam dostepu do tajnego kilka dni!
nikt w nieskonczonosc nie bedzie czekal by dostac sie na watek w ktorym czesciej piszemy niz na glownym po to tylko by moc z kims pogadac.....
no to takie kolejne moje spostrzezenia!
musialam sie wygadac bo jeszcze to tkwilo mi na sercu.
ide spac dobranoc kobitki
hehe jak na moj smak to mniej slodkie jezeli chodzi o bebiko jak kupisz to sprobojeszI teraz mam kolejne durne pytanie ;-) czy ono w smaku jest inne niż te do 6 miesiąca? i jakie najsmaczniejsze? :-)
ide spac dobranoc kobitki