fikusek1988
Mama Alanka:)
czyli mam dwa robieżne punkty widzenia
mozesz juz dawac 2Hani leci juz 7 miesiac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak zauwazamjedne bardziej przypominaja mleko od krowki a inne mniej. Dla mnie bebiko bylo zbyt wodniste a bebilon zbyt tlusty(przynajmniej tak czulam)zauważasz różnicę w smaku między jednym a drugim?
po pierwsze nie mow ze jestes sama.bo masz slicznego a przede wszystkim zdrowego synka,ktory kocha cie najbardziej na swiecie! A po drugie czasem nawet lepiej byc samemu...jesli mialabys bycie z kims przyplacac tym ze bylabys nieszczesliwa to po co? a ta druga polowka na pewno gdzies czeka i zobaczysz znajdziesz ja a potem nie pozalujesz ze bylas sama i mialas wolne serce (bo przeciesz czekalo na tego jedynego) I napisze po raz kolejny napisze moje motto: NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY,NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!hehe moj tez tk jad dlatego zaczelam od najtanszego no i zostalo to bebiko teraz je duzo innych rzeczy wiec mleka juz starcza na wiecej
kurde dziewczyny,tak sobie patrze na te wasze suwaczki ze jestes juz tyle i tyle po slubie,jak piszecie o swoich mezach to az mi sie smutno robi ja to sama jestem i spacery tez samotne z Alankiem.
tak zauwazamjedne bardziej przypominaja mleko od krowki a inne mniej. Dla mnie bebiko bylo zbyt wodniste a bebilon zbyt tlusty(przynajmniej tak czulam)
po pierwsze nie mow ze jestes sama.bo masz slicznego a przede wszystkim zdrowego synka,ktory kocha cie najbardziej na swiecie! A po drugie czasem nawet lepiej byc samemu...jesli mialabys bycie z kims przyplacac tym ze bylabys nieszczesliwa to po co? a ta druga polowka na pewno gdzies czeka i zobaczysz znajdziesz ja a potem nie pozalujesz ze bylas sama i mialas wolne serce (bo przeciesz czekalo na tego jedynego) I napisze po raz kolejny napisze moje motto: NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY,NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!
wiem co mowie...bylam 5lat w chorym zwiazku...
a nic nie zapowiadalo konca? jak dlugo byliscie razem? jesli chcesz oczywiscie o tym pisac...Jesli masz obawy a chcesz pogadac to mozesz PW pisacno tak masz racje tylko wkurza mnie to ze bylo mniedzy nami wszytko ok i rozpadlo sie nawet nie wiadomo dlaczego.
no i widzicie?Czesc dziewczynki.
Dawno mnie tu nie bylo,ale zawsze staram sie choc podczytac...Bylam z mala tydzien w Polsce w odwiedzinach u rodzicow.
Daffodill ja nawet nie mialam pojecia,ze istnieje taki ''tajny'' watek...Jak cos to pisze tu i podczytuje was tylko tu...
Milego wieczorka.
Ja powiem szczerze, ze mi sie motyw tajnego bardzo podoba. Naleze do osob nieufnych no i nie bez powodu. Nawet tutaj mialysmy przyklady, ze trzeba uwazac bo nie wiadomo kto moze tu pisac i w jakim celu. Tutaj na glownym wciaz pisze rzeczy ogolne takie dla wszystkich a te bardziej prywatne, pogaduchy tak od siebie to wole na tajnym i przyznam szczerze(nie wiem czy ktos to zauwazyl) ze pisze duzo wiecej odkad ten tajny jest bo czuje sie bezpieczniej.
tak zauwazamjedne bardziej przypominaja mleko od krowki a inne mniej. Dla mnie bebiko bylo zbyt wodniste a bebilon zbyt tlusty(przynajmniej tak czulam)
po pierwsze nie mow ze jestes sama.bo masz slicznego a przede wszystkim zdrowego synka,ktory kocha cie najbardziej na swiecie! A po drugie czasem nawet lepiej byc samemu...jesli mialabys bycie z kims przyplacac tym ze bylabys nieszczesliwa to po co? a ta druga polowka na pewno gdzies czeka i zobaczysz znajdziesz ja a potem nie pozalujesz ze bylas sama i mialas wolne serce (bo przeciesz czekalo na tego jedynego) I napisze po raz kolejny napisze moje motto: NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY,NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!
wiem co mowie...bylam 5lat w chorym zwiazku...
no tak masz racje tylko wkurza mnie to ze bylo mniedzy nami wszytko ok i rozpadlo sie nawet nie wiadomo dlaczego.
A miałas nan ha czy active? I kiedy mam wprowdzić to mleko następne jeśli Hania ma teraz 6 miesięcy to już ten czas czy jeszcze nie. Może to głupie pytanie ale co oznacza skonczone 6 miesięcy? Ze ma 6 miesięcy i 1 dzień czy raczej 7 miesiecy i 1 dzień ?
no tak masz racje tylko wkurza mnie to ze bylo mniedzy nami wszytko ok i rozpadlo sie nawet nie wiadomo dlaczego.