reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
zauważasz różnicę w smaku między jednym a drugim?
tak zauwazam:tak:jedne bardziej przypominaja mleko od krowki a inne mniej. Dla mnie bebiko bylo zbyt wodniste a bebilon zbyt tlusty(przynajmniej tak czulam):tak:

hehe moj tez tk jad dlatego zaczelam od najtanszego:) no i zostalo to bebiko:) teraz je duzo innych rzeczy wiec mleka juz starcza na wiecej:)

kurde dziewczyny,tak sobie patrze na te wasze suwaczki ze jestes juz tyle i tyle po slubie,jak piszecie o swoich mezach to az mi sie smutno robi:( ja to sama jestem:( i spacery tez samotne z Alankiem.
po pierwsze nie mow ze jestes sama.bo masz slicznego a przede wszystkim zdrowego synka,ktory kocha cie najbardziej na swiecie! A po drugie czasem nawet lepiej byc samemu...jesli mialabys bycie z kims przyplacac tym ze bylabys nieszczesliwa to po co? a ta druga polowka na pewno gdzies czeka i zobaczysz znajdziesz ja a potem nie pozalujesz ze bylas sama i mialas wolne serce (bo przeciesz czekalo na tego jedynego) I napisze po raz kolejny napisze moje motto: NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY,NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!
wiem co mowie...bylam 5lat w chorym zwiazku...

tak zauwazam:tak:jedne bardziej przypominaja mleko od krowki a inne mniej. Dla mnie bebiko bylo zbyt wodniste a bebilon zbyt tlusty(przynajmniej tak czulam):tak:

po pierwsze nie mow ze jestes sama.bo masz slicznego a przede wszystkim zdrowego synka,ktory kocha cie najbardziej na swiecie! A po drugie czasem nawet lepiej byc samemu...jesli mialabys bycie z kims przyplacac tym ze bylabys nieszczesliwa to po co? a ta druga polowka na pewno gdzies czeka i zobaczysz znajdziesz ja a potem nie pozalujesz ze bylas sama i mialas wolne serce (bo przeciesz czekalo na tego jedynego) I napisze po raz kolejny napisze moje motto: NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY,NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!

no tak masz racje:) tylko wkurza mnie to ze bylo mniedzy nami wszytko ok i rozpadlo sie nawet nie wiadomo dlaczego.

Czesc dziewczynki.
Dawno mnie tu nie bylo,ale zawsze staram sie choc podczytac...Bylam z mala tydzien w Polsce w odwiedzinach u rodzicow.
Daffodill ja nawet nie mialam pojecia,ze istnieje taki ''tajny'' watek...Jak cos to pisze tu i podczytuje was tylko tu...

Milego wieczorka.
no i widzicie?
ale ty chyba masz dostep.. zreszta nie wiem .... to trzeba Mee pytac.

Ja powiem szczerze, ze mi sie motyw tajnego bardzo podoba. Naleze do osob nieufnych no i nie bez powodu. Nawet tutaj mialysmy przyklady, ze trzeba uwazac bo nie wiadomo kto moze tu pisac i w jakim celu. Tutaj na glownym wciaz pisze rzeczy ogolne takie dla wszystkich a te bardziej prywatne, pogaduchy tak od siebie to wole na tajnym i przyznam szczerze(nie wiem czy ktos to zauwazyl) ze pisze duzo wiecej odkad ten tajny jest bo czuje sie bezpieczniej.

ja nie mowie by usuwac tajny tylko zobacz cale rozmowy przenosza sie tam.. a przeciez nie piszemy tamnie wiaodmo jak tajnych rzeczy. rozumiem jak cos jest osobistego.. ale wiekszosc postow jest normalna jak tu na glownym......

Ale madra ta mamusia mojego ziecia!!! Sama bym tego lepiej nie ujela:)

no tak masz racje:) tylko wkurza mnie to ze bylo mniedzy nami wszytko ok i rozpadlo sie nawet nie wiadomo dlaczego.

Kurcze no to szkoda. A moze skoro nie wiadomo dlaczego sie rozpadlo to moze jest jeszcze dla was jakas szansa???

reklama
Do góry