reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
kochana jak Antek byl chory to pediatra pow ze jak ladnie na dworze to jak najbardziej wychodzic z nim z domku,nie unikac spacerow bo na pewno nie zaszkodza a nawet lepiej sie dzieciom chorym oddycha na powietrzu. Ja bym wziela mala,tylko uwazalabym zeby jej nie zawialo.Ja dzis o dziwo wstalam o 7:30 bo tak julka pobudke zrobila... spimy i nagle slysze trzask.... a mala usiadla w lozeczku i reka trzymala sie szczebelkow a druga uderzala w przewijak a to lekkie i sie podnosil i tzraskal... dzis obnizamy jej lozeczko.
nie ma zartow... ona czego sie chwyci za to siada!
No i jest juz poprawa! flegamina i oklepywanie pleckow chyba bardzo pomaga.. antybiotk tez pomocny
julka dzis kaszlnela tylko raz i wcale nie tak mocno jak wczesniej
jest duza poprawa... mysle ze tak jak pani dr powiedziala jutro bedziemy mogly wyjsc na dwor na krotki spacer!
a powiedzcie mi.... moge wyjsc z nia dzis ale tylko do samochodu i do domu?
bo babacia meza ma urodziny 84 i mamy jechac do nierj.... ryzykowac i wziasc juz mala?
jak myslicie?
No to super!!!!
Jeżeli Julka nie ma goraczki to moim zdaniem możesz ją zabrać, oby tylko u babci nikt chory nie był.
A co do oklepywania i wykrztusnych syropków to nie zdziw się gdyby Julka zwymiotowała, czasami tak się zdaża przy wykrztusnym kaszelku.
tak tak wiem... na szczescie wszystko jest ok.. zero wymiotow i poprawa jest... spi ladnie bez pobudek tylko katarek znow bardziej wodnity sie zrobil.. juz nic z noska sie nie wydobywalo i zaczelo no ale katar to i tak z 7 dni sie utrzymuje minimum....
ulenka7883
bardzo sie ciesze ze z julka juz coraz lepiej:-)tak tak wiem... na szczescie wszystko jest ok.. zero wymiotow i poprawa jest... spi ladnie bez pobudek tylko katarek znow bardziej wodnity sie zrobil.. juz nic z noska sie nie wydobywalo i zaczelo no ale katar to i tak z 7 dni sie utrzymuje minimum....
kochana jak Antek byl chory to pediatra pow ze jak ladnie na dworze to jak najbardziej wychodzic z nim z domku,nie unikac spacerow bo na pewno nie zaszkodza a nawet lepiej sie dzieciom chorym oddycha na powietrzu. Ja bym wziela mala,tylko uwazalabym zeby jej nie zawialo.
nie no jua z katarkiem wychodzilam caly czas ale teraz dostalysmy 2 dni zakazu wyjscia ae to by bylo tylko do auta i do domu i sz powrotem... u babci zdrowi wszyscy......
ulenka7883
i od nas rowniez STO LAT!!!LUUUZNA wszystkiengo najlepszego z okazji urodzin
Oraz Wszystkiego Najlepszego dla Maxia od Emwu z okazji 6 miesięcznicy
ulenka7883
ja bym pojechala:-)nie no jua z katarkiem wychodzilam caly czas ale teraz dostalysmy 2 dni zakazu wyjscia ae to by bylo tylko do auta i do domu i sz powrotem... u babci zdrowi wszyscy......
Czesc moje dupcie
Kurde mac aleeee mnie tuttaj nie bylo łoooohoho !
Nie bic nie krzyczec !
Taz ja myslalam ze w ciazy jestem ! Juz myslalam ze tasakiem ptaka mojemu obetne !
A tak na powaznie do dupy z tymi plastrami to nie dla mnie jakos zaufania nie mam do takich nowosci !Nie dosc ze sie glupio z nimi czulam , balam sie kapac co by nie odpadlo jak zamocze zabardzo ,to za cholere nie moglam uwierzyc ze to mnie zabezpiecza przed ciaza! No i tak se wkrecilam albo tak te plastry na mnie zaczely dzialac ze cholera nie dostalam okresu w maju a mialam dostac ok 23-24 maja ! I co ?????????
Tak sie zestresowalam ,ze QURWA dopiero 10 czerwca dostalam !
Tak czy siak pier...ole taki system z plastrami i zaczne zrec tablety choc sie zarzekalam ze nie bede !
Ja nie potrzebuje takiego stresu ! Alez owszem chce miec jeszcze CÓRECZKE ale nie teraz za 2 -3 lata bedzie ok ahahhaha !
Nie nadrabiam bo nie dam rady doslownie !
Daffi - boze juleczka znowu chora? tyle co doczytalam ! Kurcze mam nadzieje ze szybko jej przejdzie!Malutka takie ciepelko a ono w domu musi siedziec !Kurde dzieki Bogu ze Fifol byl tylko raz powaznie chory ze mial zastrzyki ,antybiotyki nas narazie omijaja !
Nie bic nie krzyczec !
Taz ja myslalam ze w ciazy jestem ! Juz myslalam ze tasakiem ptaka mojemu obetne !
A tak na powaznie do dupy z tymi plastrami to nie dla mnie jakos zaufania nie mam do takich nowosci !Nie dosc ze sie glupio z nimi czulam , balam sie kapac co by nie odpadlo jak zamocze zabardzo ,to za cholere nie moglam uwierzyc ze to mnie zabezpiecza przed ciaza! No i tak se wkrecilam albo tak te plastry na mnie zaczely dzialac ze cholera nie dostalam okresu w maju a mialam dostac ok 23-24 maja ! I co ?????????
Tak czy siak pier...ole taki system z plastrami i zaczne zrec tablety choc sie zarzekalam ze nie bede !
Ja nie potrzebuje takiego stresu ! Alez owszem chce miec jeszcze CÓRECZKE ale nie teraz za 2 -3 lata bedzie ok ahahhaha !
Daffi - boze juleczka znowu chora? tyle co doczytalam ! Kurcze mam nadzieje ze szybko jej przejdzie!Malutka takie ciepelko a ono w domu musi siedziec !Kurde dzieki Bogu ze Fifol byl tylko raz powaznie chory ze mial zastrzyki ,antybiotyki nas narazie omijaja !
Czesc moje dupcie
Nie bic nie krzyczec !
hehhe to jak bys ty miala coreczke ja bym szybko musiala sie starac o synka
julka chora pierwszy raz jest ze kaszle.. wczesniej tylko katarek i koniec no i raz jak byma mala to miala infekcje drog moczowych.
juz jest dobrze dzis mozna pwioeidziec ze rewe;acyjnie...a u nas od wczoraj ciepla nie ma a od wczoraj nie mozemy wychodzic na dwor takze luzik
reklama
hehhe to jak bys ty miala coreczke ja bym szybko musiala sie starac o synka
julka chora pierwszy raz jest ze kaszle.. wczesniej tylko katarek i koniec no i raz jak byma mala to miala infekcje drog moczowych.
juz jest dobrze dzis mozna pwioeidziec ze rewe;acyjnie...a u nas od wczoraj ciepla nie ma a od wczoraj nie mozemy wychodzic na dwor takze luzik
NO i dzieki Bogu ze coreczki jeszcze nie ma !!!!!!! Ty zapewne tez jeszcze bys nie chciala synka robic ahahahhaah !
NO to dobrze ze malutka sobie radzi ,lepiej dac antybiotyk niz czekac az sie rozwinie i w szpitalu wyladowac! oklepuj ja czesto i mocno u nas gadali ze to prawie caly sukces bo bez tego leki nic nie pomoga,niewiem czy pamietasz jak opisywalam to oklepywanie ??? Nam pozniej kazano robic mocna hustawke - winde na wszystkie strony dziecku aby po oklepaniu jak najwiecej poodrywac tej flegmy ! I wierz mi po tym podrzucaniu Filip zawsze bardzo duzo odkrztusil! napewno wam nie zaszkodzi a pomoze ! Wybuzkuj tam moja synowa i powiedz ze Filip jak sie nauczy chodzic to bedzie dbal o nia ahahahahahahahh w chorobie ! No ale na to trzeba jeszcze poczekac oooo ! A jak zebalki sa juz ? my bezzebni nadal!