reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja dzisiaj pożyczyłam spacerówkę od mojej siostry po jej córeczce i jutro zrobimy próbną jazdę, mam nadzieje, ze się sprawdzi bo podoba mi się ten wózek, jest rozkładany na płasko ale o wiele lżejszy niż ten głęboki:) u nas dzisiaj zdecydowanie chłodniej niż wczoraj więc mogliśmy dłużej pospacerowaćpo dworzu a i malutki nie był taki marudny, zasnął bez problemu, ale już zamias kołderki to powlokłam kawał materiału flanelowego , bo Filipkowi za ciepło podkołderką mimo ze cieńka była, a on lubi być zakryty :) no to tyle ode mnie, nadrobiłam a teraz mogę iśc spokojnie pranie robić:D:D:D miłego wieczorku :)

Zero zębów i chyba raczej ię nie zapowiada jej starsza siostra miała pierwsze zęby w wieku 7 miesięcy więc ona może też.Dostałam okresu masakra.Gabrysia od wczoraj beczy bez powodu.Słyszałam ,że mleko z cyca może jej teraz nie smakować.Masakra..Tylko na spacerze jest spokojniejsza.
przez te upały pewnie płacze, albo ma gorszy dzien, po prostu.
nasza córeczka podobnie.
chyba, że to jednak te zęby....
a z tym innym smakiem mleka to wg mnie jakis przesąd.

Ostatnia edycja:
:-)Antoś i Luuuuzna - wszystkiego najl;epszego :):):) :-)

No, pogoda troszkę lepsza u nas i zaliczyć można było spacerek:) ale to był nie tam jakiś zwykły spacerek proszę ja Was ....
Spacerek z Robercikiem i Jego Rodzicami - jak się uda to podzielimy się zdjęciami :)
Emira- jeszcze raz Dzięki za odwiedzinki!!!:-):-):-):-):-)

Dzień dobry
mamy pierwszego ząbka!!!
gratulujemy zębolka:)

Super fikusku ;-) mój Macol jakiś leniwy jest:-D nawet nie siedzi jeszcze;-)
nasz Damian tez jeszcze nie siedzi. hot przyjdzoe czas, że i nasze maluchy usiądą:)

gratulację dla Alanka i spóźnione życzonka z okazji skonczenia 6 m-cy :-)
Moja póki co zaczyna pupke podnosic :-D

dziewczyny zastanawiam sie jak wy wasze pociechy ubieracie do spania w te upalne dni ?? u nas nie dosc,ze w dzien parnota to i w nocy nie ma czym oddychac :-(
a i ile razy w ciągu dnia śpią wsze maluchy??

nasz maluch jak jest mega goraco to w domu smiga w samym pampersiaku, a na noc zakładam mu body z krótkim rękawkiem.
dzis młody miał 3 drzemki, ale bywaja dni, że ma jedna ok 20 minutową:)

gratulacje!
chyba juz tylko my zostalysmy bezzebne :)
my też nie mamy jeszcze zęboli:)

luźna najlepsze życzenia od naszej rodzinki:)

antoś gratulujemy pierwszego siadania:) i zyczymy wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesięcy:)

:-)Antoś i Luuuuzna - wszystkiego najl;epszego :):):) :-)

No, pogoda troszkę lepsza u nas i zaliczyć można było spacerek:) ale to był nie tam jakiś zwykły spacerek proszę ja Was ....
Spacerek z Robercikiem i Jego Rodzicami - jak się uda to podzielimy się zdjęciami :)
Emira- jeszcze raz Dzięki za odwiedzinki!!!:-):-):-):-):-)

Dla nas to byla czysta przyjemnosc!!! :tak: (I pamietaj - nie mow Dziewczynom ze mam wasy ;-):-D)

Moj R sie cieszyl w drodze powrotnej ze Juliuszek smial sie z jego "zartow" :-)

Dla nas to byla czysta przyjemnosc!!! :tak: (I pamietaj - nie mow Dziewczynom ze mam wasy ;-):-D)

Moj R sie cieszyl w drodze powrotnej ze Juliuszek smial sie z jego "zartow" :-)
Julek teraz jeszcze przez sen się śmieje:)
hehe..no pewnie,że nie powiem,że macie wąsy..w końcu ja też mam!:-p:cool2:;-)

Dobrej nocy Mamuśki :)

reklama
Do góry