sylwik1987
Filipek
gratulujemyDzień dobry
mamy pierwszego ząbka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulujemyDzień dobry
mamy pierwszego ząbka!!!
my też jeszcze ząbków ie mamy, i myślę, że zanim się wyrzną to jeszcze trochę potrwagratulacje!
chyba juz tylko my zostalysmy bezzebne
przez te upały pewnie płacze, albo ma gorszy dzien, po prostu.Zero zębów i chyba raczej ię nie zapowiada jej starsza siostra miała pierwsze zęby w wieku 7 miesięcy więc ona może też.Dostałam okresu masakra.Gabrysia od wczoraj beczy bez powodu.Słyszałam ,że mleko z cyca może jej teraz nie smakować.Masakra..Tylko na spacerze jest spokojniejsza.
gratulujemy zębolkaDzień dobry
mamy pierwszego ząbka!!!
nasz Damian tez jeszcze nie siedzi. hot przyjdzoe czas, że i nasze maluchy usiądąSuper fikusku ;-) mój Macol jakiś leniwy jest nawet nie siedzi jeszcze;-)
gratulację dla Alanka i spóźnione życzonka z okazji skonczenia 6 m-cy :-)
Moja póki co zaczyna pupke podnosic
dziewczyny zastanawiam sie jak wy wasze pociechy ubieracie do spania w te upalne dni ?? u nas nie dosc,ze w dzien parnota to i w nocy nie ma czym oddychac :-(
a i ile razy w ciągu dnia śpią wsze maluchy??
my też nie mamy jeszcze zęboligratulacje!
chyba juz tylko my zostalysmy bezzebne
:-)Antoś i Luuuuzna - wszystkiego najl;epszego :-)
No, pogoda troszkę lepsza u nas i zaliczyć można było spacerek ale to był nie tam jakiś zwykły spacerek proszę ja Was ....
Spacerek z Robercikiem i Jego Rodzicami - jak się uda to podzielimy się zdjęciami
Emira- jeszcze raz Dzięki za odwiedzinki!!!:-):-):-):-):-)
Julek teraz jeszcze przez sen się śmiejeDla nas to byla czysta przyjemnosc!!! (I pamietaj - nie mow Dziewczynom ze mam wasy ;-))
Moj R sie cieszyl w drodze powrotnej ze Juliuszek smial sie z jego "zartow" :-)