reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Fajnie, fajnie!!!
Julcia to tak sie ucieszyla, ze ja jej nie uspie teraz bo macha rekoma i nogami i o pojsciu spac to teraz nie mysli hehe.
weszlam sobie na NK zeby dokladnie pokazac antosiowi jego dziewczyne,no i sliczna poprostu! maz pow ze lepiej nie moglam wybrac i nawet by do siebie pasowali bo oboje takie pulajdaski maja! :-):-D

NO patrzcie ze moja domniemana ciaza ahhahahha wyswatala julcie i antka :) bo jak by nie patrzec od slowa do slowa i wyszlo ze wasze pociechy jeszcze pary nie maja !!!!!! Gdzie buziaki dla mnie w podziekowaniu ahahah ???

tylko ze julcia to juz kasownik antos jeszcze bezzebny ;) jak by tak ich razem do foty postawic co by sie usmiechneli to bylby cudny widok ahahhaha :)

reklama
NO patrzcie ze moja domniemana ciaza ahhahahha wyswatala julcie i antka :) bo jak by nie patrzec od slowa do slowa i wyszlo ze wasze pociechy jeszcze pary nie maja !!!!!! Gdzie buziaki dla mnie w podziekowaniu ahahah ???

tylko ze julcia to juz kasownik antos jeszcze bezzebny ;) jak by tak ich razem do foty postawic co by sie usmiechneli to bylby cudny widok ahahhaha :)
hahaha no to ogromne buziolki dla ciebie kochana:-D Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!! na cos sie jednak przydala Twoja domniemana ciaza:tak: gdyby nie ona nie mialabym synowej!:-D

Do góry