o kuchnia czyzby taka laska jak Julcia byla wolna??? bo Antos to bardzo chetny by zajac miejsce u jej boku:-)
Ja wlasnie Julci spytalam i ona cala szczesliwa zgadza sie oczywiscie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kuchnia czyzby taka laska jak Julcia byla wolna??? bo Antos to bardzo chetny by zajac miejsce u jej boku:-)
hihi to zeswatalysmy dzieciaczkiA antek az krzyczy i sie pluje ze szczescia!!!!Ja wlasnie Julci spytalam i ona cala szczesliwa zgadza sie oczywiscie!!
hihi to zeswatalysmy dzieciaczkiA antek az krzyczy i sie pluje ze szczescia!!!!
weszlam sobie na NK zeby dokladnie pokazac antosiowi jego dziewczyne,no i sliczna poprostu! maz pow ze lepiej nie moglam wybrac i nawet by do siebie pasowali bo oboje takie pulajdaski maja! :-)Fajnie, fajnie!!!
Julcia to tak sie ucieszyla, ze ja jej nie uspie teraz bo macha rekoma i nogami i o pojsciu spac to teraz nie mysli hehe.
weszlam sobie na NK zeby dokladnie pokazac antosiowi jego dziewczyne,no i sliczna poprostu! maz pow ze lepiej nie moglam wybrac i nawet by do siebie pasowali bo oboje takie pulajdaski maja! :-)
:-)to juz wszyscy wysfatani poza moim Alanem gratuluje nowej parze
to juz wszyscy wysfatani poza moim Alanem gratuluje nowej parze
hahaha no to ogromne buziolki dla ciebie kochana Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!! na cos sie jednak przydala Twoja domniemana ciaza gdyby nie ona nie mialabym synowej!NO patrzcie ze moja domniemana ciaza ahhahahha wyswatala julcie i antka bo jak by nie patrzec od slowa do slowa i wyszlo ze wasze pociechy jeszcze pary nie maja !!!!!! Gdzie buziaki dla mnie w podziekowaniu ahahah ???
tylko ze julcia to juz kasownik antos jeszcze bezzebny jak by tak ich razem do foty postawic co by sie usmiechneli to bylby cudny widok ahahhaha