LUUUZNA wszystkiengo najlepszego z okazji urodzin
Oraz Wszystkiego Najlepszego dla Maxia od Emwu z okazji 6 miesięcznicy
NO i my sie dorzucamy z usciskami i zyczeniami !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LUUUZNA wszystkiengo najlepszego z okazji urodzin
Oraz Wszystkiego Najlepszego dla Maxia od Emwu z okazji 6 miesięcznicy
NO i dzieki Bogu ze coreczki jeszcze nie ma !!!!!!! Ty zapewne tez jeszcze bys nie chciala synka robic ahahahhaah !
NO to dobrze ze malutka sobie radzi ,lepiej dac antybiotyk niz czekac az sie rozwinie i w szpitalu wyladowac! oklepuj ja czesto i mocno u nas gadali ze to prawie caly sukces bo bez tego leki nic nie pomoga,niewiem czy pamietasz jak opisywalam to oklepywanie ??? Nam pozniej kazano robic mocna hustawke - winde na wszystkie strony dziecku aby po oklepaniu jak najwiecej poodrywac tej flegmy ! I wierz mi po tym podrzucaniu Filip zawsze bardzo duzo odkrztusil! napewno wam nie zaszkodzi a pomoze ! Wybuzkuj tam moja synowa i powiedz ze Filip jak sie nauczy chodzic to bedzie dbal o nia ahahahahahahahh w chorobie ! No ale na to trzeba jeszcze poczekac oooo ! A jak zebalki sa juz ? my bezzebni nadal!
A ja dziekuje narazie za 3 dziecko !Nie na tym etapie kiedy Filip jest tak maly - wiec stresa ja mialam - niepotrzebnie ale wez wytlumacz glupiej babie jak se cos wkreci!chcialabym mmiec synka ale sytuacja majatkowa nie pozwala nam na to!
nadal bezzebni jestesmy.. podkerzewam ze bede czekac dlugo...
hej kochana!!!!!!!!!Czesc moje dupcie
Kurde mac aleeee mnie tuttaj nie bylo łoooohoho !
Nie bic nie krzyczec !
Taz ja myslalam ze w ciazy jestem ! Juz myslalam ze tasakiem ptaka mojemu obetne !
A tak na powaznie do dupy z tymi plastrami to nie dla mnie jakos zaufania nie mam do takich nowosci !Nie dosc ze sie glupio z nimi czulam , balam sie kapac co by nie odpadlo jak zamocze zabardzo ,to za cholere nie moglam uwierzyc ze to mnie zabezpiecza przed ciaza! No i tak se wkrecilam albo tak te plastry na mnie zaczely dzialac ze cholera nie dostalam okresu w maju a mialam dostac ok 23-24 maja ! I co ?????????
Tak sie zestresowalam ,ze QURWA dopiero 10 czerwca dostalam !
Tak czy siak pier...ole taki system z plastrami i zaczne zrec tablety choc sie zarzekalam ze nie bede !
Ja nie potrzebuje takiego stresu ! Alez owszem chce miec jeszcze CÓRECZKE ale nie teraz za 2 -3 lata bedzie ok ahahhaha !
Nie nadrabiam bo nie dam rady doslownie !
Daffi - boze juleczka znowu chora? tyle co doczytalam ! Kurcze mam nadzieje ze szybko jej przejdzie!Malutka takie ciepelko a ono w domu musi siedziec !Kurde dzieki Bogu ze Fifol byl tylko raz powaznie chory ze mial zastrzyki ,antybiotyki nas narazie omijaja !
hej kochana!!!!!!!!!
kurcze bylabys pierwsza brzuchatka wsrod nas:-) a powiem ci ze nawet szkoda ze nici z brzuszka bo jak bys miala coreczke to moze w koncu antos mial by dziewczyne hehe bo taki z niego przystojniak a ciagle sam bo tu juz wszystkie zajete....
A ja witam wszystkich!!!
Kurcze znowu wstalam 15 tysiecy razy w nocy obracac Julke ktora przezsen na brzuch sie obraca i wybudza i tym systemem juz przed 5 obudzila sie tak ze ani mowy isc dalej spac a poza tym marudna bardzo i obsliniona...czy to mozliwe ze tak szybko po 2 zabkach ida juz kolejne???
Asia - witamy spowrotem niezla historia...jaja by byly gdyby jednak twoje obawy okazaly sie prawda.
Daffi - milo ze Julka juz lepiej sie czuje i ja bym ja zabrala do tej babci, bo skoro to tylko do auta i spowrotem to chyba nic takiego.
A ja mam nadzieje, ze ta moja maruda w koncu usiadzie sama bo juz by bardzo chciala i nic innego jej nie interesuje. Juz probuje sie podciagac ale jeszcze nie ma dosc sily i sie denerwuje biedak.
hej kochana!!!!!!!!!
kurcze bylabys pierwsza brzuchatka wsrod nas:-) a powiem ci ze nawet szkoda ze nici z brzuszka bo jak bys miala coreczke to moze w koncu antos mial by dziewczyne hehe bo taki z niego przystojniak a ciagle sam bo tu juz wszystkie zajete....
o kuchnia czyzby taka laska jak Julcia byla wolna??? bo Antos to bardzo chetny by zajac miejsce u jej boku:-)...jeszcze nie wszystkie...