reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spi:-D
wczoraj to nawet poszlam z mezem na dlugi spacer wieczorny i przyszlismy sobie dopiero ok23ej och jak za czasow panienskich bylo:-D
u mnie tez zasypianie trwalo ok 5 min ale jak przyszly te upaly to sie zmienilo:(
a tak to zawsze punkt 20 i Alus spal.

reklama
Dziewczyny u Was dalej takie upaly?
u mnie dalej masakra:(

u mnie w tej chwili jest 30 stopni w pokoju i nie da się tego nawet wywietrzyć bo na dworze jest nie lepiej... ja już mam dość tych upałów
a020.gif
a020.gif

z mężem po raz pierwszy jedliśmy szczawiową, ale moja mama zachwalała, polecała i się skusiłam:p
moj maz zas powiedzial mi 1szym razem ze on zadnego zielska nie ebdzie jadl ale jednak je i nie marudzi iwec musi byc dobra!

ja też hmmmm... z jajem na twardo
ja tez z jajem na twardo ale te rozlane tez lubie.

Kurde Daffi ale fajny ten stroj czegos takiego wlasnie szukam od zawsze nosze taki 2 -czesciowy ale gora w formie koszulki tyle ze obcislej bo moja skora po tym ile schudlam nigdy nie bedzie sie nadawala do bikini a tu jeszcze luzna wypas:)
heheh super ze pomoglam ci jakas wizje rzucic dla mnie przyadlby sie ze spodenkami:p

Ulenka ja robie szczawiowa zwyczajnie.... gotuje miesko z warzywkami pokrojonymi w kostke, wiadomo marche, pietruszka korzen, seler, por do tego wrzucam z 2 niewielkie ziela angieslkie.... dodaje ziemniaki w kostke pokrojone i pozniej obmyty dokladnie szczaw i to sie gotuje razem... jak juz sie liscie szczawiu zmiekna wrzucam ugotowane na twardo jajka pokrojone na kawalki zazwyczaj dziele jajko na 8 czesci i na samym koncu wrzucam.. wiadomo kostke rosolowa wrzucam i doprawiam do smaku....
na koncu nalewam niewielka ilosc smietany takiej do zupy co by ta zupa nie byla przezroczysta.:) i to wszystko :)

A u nas kiepska noc! miska caly czas kaszle i przy tym budzi sie z placzem...
dobrze ze sie ochlodzilo!
przy uchylonym oknie lepiej bedzie jej sie oddychac i w ogole spac.

Powiem Ci że trójki to akurat na samym końcu wychodzą więc musiałby Alus byc wyjatkiem;-) No a wyjatki sie zdażają;-)
Moga to być dwójki, Piotrkowi jak wychodziły jedynki to miał popuchniete dziąsła na miejscu dwojek,a moja mama taka zdziwiona była, że mu dwójki najpierw wychodzą:tak: a wyszły jedynki;-)

Heh Aleks ma spuchnięte przy dwójkach okropnie i myślę, że to jednak dwójki dolne bo ma już takie jakby ranki tam....
A tak wogóle to się witam. Jestem taka skołowana, że szok. Mamie nie spodobało się mieszkanie, które mieliśmy wynająć i Artur będzie zrywał umowę bo mama daję nam kasę na inne większe i wogóle w stanie takim, że tylko podłogę umyć i się wprowadzać z meblami. Nikt tam nie mieszkał po remoncie. 65 metrów dwa pokoje, kuchnie, ubikacja, łazienka, dwa korytarze i własny duży ogród. Byłam zła, że mama tak się wtrąca ale jestem wdzięczna bo to jest wielkie i baaardzo komfortowe ale odstępne też wielkie 7000zł.

reklama
Do góry