reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej dziewczyny,
po pierwsze- do0placzamy sie do zy6czen dla dzieciaczkow!!!!

ja jeszcze nie mam naprawionego kompa:/
upa;l jak cholera, jeszcze wczoraj sie spieklam nma solarium i wszystko mnie boli:/,
jutro zawozimy ciasta i win a do restauracji, chrzciny za 2 dni!!!!!!!!!!!!!:o
i oczywiscie co?- TESCIA NIE BEDZIE! jESTEM WSCIEKLA "zajeb*sty" jest po prostu:/ nie wybacze mu tego chyba:/
Ehh co za człowiek z teścia. Przecież dla dziecka ma przyjść a nie dla Ciebie czy męża. Parodia. Czasem dorośli to jak dzieci.
Chrzciny, o Boże, u nas były 17 marca, wieki temu;D
Ja się ładnie na słonku opaliłam, na szczęście nic nie piecze:)

reklama
w sumie to nic specjalnego nie wymyslilam. dokladnie 19tego w sobote beda u nas goscie wiec w dzien rocznicy nic,ale dzien wczesniej w piatek zrobie jakas pyszna kolacje przy swiecach oczywiscie. Odpicuje sie na maksa w jakies sexi ciuszki (bo taki prezent wymyslil sobie moj sznowny malzonek) i bede go caly wieczor kusic hehe no i to bedzie moj prezent dla niego:-D
faceci to uwielbiają;D

ja to w tym roku chyba sobie strój płetwonórka zasponsoruje bo na bikini to się nie odważe:-D:-D:-D
ja mam dobry taki sprzed dwóch lat:) podoba mi się, więc co będę nowy kupować jak ciężko /duże piersi, mała pupa/. Niestety na mnie bikini ciężko kupić!

a moj maly od 15,15nie spal tak ze o 19tej juz byl bejt:-)szybko kompu kompu,kaszunia i przy butli zasnal. juz od godz spi:-)a pozy niesamowite przybiera:tak:najczesciej to glowke wysoko zadziera ze az nosek ma caly z tylu na ochraniaczu i jeszcze raczka sie przytula do ochraniacza,nozki po bokach i oczywiscie czesto uklada sie w poprzek lozeczka co powoduje ze sie zaklinuje i rady dac sobie nie moze hehe kombinator!

reklama
Do góry