Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Średnioi jak ? smakowala? oj ja ja tez uwielbiam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Średnioi jak ? smakowala? oj ja ja tez uwielbiam?
oj jak dla mnie moglo by popadac tak z dzien no wiadomo ze nie caly czasNie smutkuj bo jak będą deszcze dzień w dzień to też każdy będzie narzekał
moj tez najlepiej to w poprzek lozeczka a pozniej steka bo sie zaklinujea moj maly od 15,15nie spal tak ze o 19tej juz byl bejt:-)szybko kompu kompu,kaszunia i przy butli zasnal. juz od godz spi:-)a pozy niesamowite przybieranajczesciej to glowke wysoko zadziera ze az nosek ma caly z tylu na ochraniaczu i jeszcze raczka sie przytula do ochraniacza,nozki po bokach i oczywiscie czesto uklada sie w poprzek lozeczka co powoduje ze sie zaklinuje i rady dac sobie nie moze hehe kombinator!
Kurde Daffi ale fajny ten stroj czegos takiego wlasnie szukam od zawsze nosze taki 2 -czesciowy ale gora w formie koszulki tyle ze obcislej bo moja skora po tym ile schudlam nigdy nie bedzie sie nadawala do bikini a tu jeszcze luzna wypaswiecie co? ja w taki sie musze zaopatrzyc tylko nie taka cena!
VARO kostium kąpielowy 9616 fiolet :: HeyMama
szkoda ze nog nie mozna nim zakryc ahaha!
skąd ja to znam hehehemoj tez najlepiej to w poprzek lozeczka a pozniej steka bo sie zaklinuje
skąd ja to znam hehehe
Moja też co wieczór ma duże problemy by usnąć. Śpi od 18.50 Zasypiała dziś 50 minut, ale bywa i godzinę, dwie, zależy od wieczorku /ah te upały - dla dzieci masakra/aj te maluchy kombinatory male no a Martynka juz spi ja mojego juz do lozeczka polozylam,ale ostatnio ma problemy z zasypianiem,chyba dlatego ze jest tak goraco.
u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spiMoja też co wieczór ma duże problemy by usnąć. Śpi od 18.50 Zasypiała dziś 50 minut, ale bywa i godzinę, dwie, zależy od wieczorku /ah te upały - dla dzieci masakra/
nasza córa też zawsze przed upałami zasypiała bezproblemowo, ale teraz gorzej. Ma pokoik na poddaszu, przed 19.00 miała 32 stopnie przy otwartym oknie! Wentylator interweniował.u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spi
wczoraj to nawet poszlam z mezem na dlugi spacer wieczorny i przyszlismy sobie dopiero ok23ej och jak za czasow panienskich bylo
Kurde Daffi ale fajny ten stroj czegos takiego wlasnie szukam od zawsze nosze taki 2 -czesciowy ale gora w formie koszulki tyle ze obcislej bo moja skora po tym ile schudlam nigdy nie bedzie sie nadawala do bikini a tu jeszcze luzna wypas
u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spi
wczoraj to nawet poszlam z mezem na dlugi spacer wieczorny i przyszlismy sobie dopiero ok23ej och jak za czasow panienskich bylo