reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
tez byma ok 8 na spacerze:) ja smaruje Alana calego kremem y filtrem +50 z firmy Ivostin on jest od 6 mies a pan w aptece powiedzial ze napewno nie uczuli

Dziewczyny uslyszalam dzis ciekawa rzecz:) podobno zeby bylo chlodniej w pokoju mozna wstawic miske z zimna woda,podobno pomaga. Chyba sproboje,napewno nie zaszkodzi:)
dzieki za polecenie kremiku:)
a co do miski,to na pewno powietrze nie bedzie takie suche a czy bedzie chlodniej to nie wiem...mozna sprobowac.

wejdz na zamkniety! poczytaj.. tam sie temat roziwnal! okazalo sie ze te kremy z filtrami maja skladniki rakotworcze... ale poczytaj to i sama zadecyduj!
ok. lece poczytac co tam, sie dzieje:)

TUTAJ MOZECIE ZOBACZYC MOJA JULECZKĘ:)

deco-Latifa

a ja mam pytanie... kiedy dziewczynkom przekłuwa sie uszy???
na jakims forum wyczytalam ze mamy przebialy juz w 7 miesiacu jednak ja widze po Julce ze wyrywalaby sobie je z uszu...
kiedy najlepszy na to jest czas?

Ostatnia edycja:
nie martw sie mnnie katowali prawie 3 dni jak z bolami trafilam w srode to urodzilam dopiero w piatek o 14:45
och daffi nawet nie przypominaj Twojego porodu!!! masakra! jak sobie przypomne ten czas to od razu ciarki mi wychodza...tak sie wtedy denerwowalismy...

TUTAJ MOZECIE ZOBACZYC MOJA JULECZKĘ:)

deco-Latifa

a ja mam pytanie... kiedy dziewczynkom przekłuwa sie uszy???
na jakims forum wyczytalam ze mamy przebialy juz w 7 miesiacu jednak ja widze po Julce ze wyrywalaby sobie je z uszu...
kiedy najlepszy na to jest czas?
wiesz co mysle ze to sprawa indywidualna. dziewczyna ode mnie z pracy przebila coreczce jak ta miala mies ale jesli julka to takie rzywiolowe dziecko to moze lepiej poczekac;-)

reklama
to widze ze tez mialas ciekawie, mi dali no-spe na bole zeby je mnie zmiejszyc:D:D smiech na sali:) ale ja mialam zdecydowanie krocej bole,biedactwo :(

no-spe?
a przy skurczach mozna podawac no-spe? przeciez ona dziala rozkurczowo? ale ja sie na tym nie znam....
nie no wiesz u mnie czekali caly czas az samo sie rozwinie i u mnie rozwarcie szlo w zolwim tepie.. dopiero w piatek rano bylo 8 cm a jak przyszlam do szpitala to na 1,5 cm nie chcialo ruszyc a twierdzili ze nie moga pomoc bo wszytsko rozreguluja..ehhh tak to juz jest
ale podziwiam przeciez astma to ogromne przeciwskazanie do CC!
ja naprawde nie wiem co tam za lekarze u ciebie sa ale to pzresada!

Do góry