reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
mika mi po tabletkach bylo bardzo zle:( moze plastry bede lepsze dla mnie,trzeba bedzie sprobowac:)

próbować trzeba bo inaczej się nie dowiesz czy ci spasują :tak:

Hmm skąd taka dziwna metoda na 'pajączki'?:p
.
to nie metoda.. to leczenie ;-) ja jako masażystka jak mi ktoś przyjdzie z pajączkami na skórze to najpierw odsyłam na kuracje rutinoskorbinową żeby wzmocnić żyły, żebym nie zabiła masażem ;-)

Dziewczyny, myślicie, że jak Mała ma już widoczne 2 kreski zębów na dole to daleka jeszcze droga by te zęby całkiem wyszły? Te ząbki są widoczne, ale nie przebiły się wydaje mi się..
jak Dominice rosły to chyba z miesiąc widziałam kreseczki :-D strasznie długo jej wychodziły pierwsze ząbki :-D choć miała je już w wieku 5mies. ;-)

a ja mam juz tylko kota:) psy tez uwielbiam ale mam alergie,i na kota tez:( prawie na wszystkie siersciuszki:( doslownie tragednia:(
ooo biedna :( współczuje alergii :(

ja tez nie pracuje, jestem na utrzymaniu męza:) musze dokończyć studia ale mi sie taaak nie chce!!
skąd ja znam ten zapał do studiów :-D ja na szczęście przebrnęłam przez to i za nie cały miesiąc mam obrone :-D i czuje powoli wielką ulge :-D

Co do cyców nie ma problemu mmoge oddac.... mi i w cyce poszlo.. nigdy nie mialam takich jak mam teraz... podobaja mi sie tylko szkoda ze jedna jest duzo wieksza od drugiej:p
to daj mi troche z jednej żeby ci się wyrównały :-D ja przyjme każdy gram byleby troche moje podrosły :-D

Wszystkiego Najlepszego dla Rysia od Kasiekkrk i Gabrysi od Misio123 z okazji 6-misiecznicy!

dołączam się do życzeń :tak:

kurcze,u nas dosłownie sauna... całą noc w pokoju mieliśmy 28 stopni :baffled: wogóle spać się nie da w takich warunkach :dry::confused:

ale za to Wojtek wstał na mleko o 4;30 zamiast o 3;30 :-D:-D

dzisiaj wybieram się do alergologa z Dominiką i oprawić prace magisterską :-)

a co na obiad? nie mam pojęcia
a050.gif
a050.gif

mi tak samo a nie moge jesc takich rzeczy! dzisjeszcze nic nie jadlam~! juz mi w brzuchu burczy....
a ja u mamusi zutrek na deser truskawy z lodowki:) aleee mam luz:)
Boziu Alka zasypało potówkami :szok: wszędzie je ma!! całe plecy obsypane i brzuch ;/ co robić?
mojego tez wysypuje czasami...ale po prostu myje go 3 razy na dzien..wkladam do umywalki i myje:)
Ja mam ten sam problem na łydkach i pod kolanami.
szczerze wam powiem rewelacja na popekane naczynka to masc na hemoroidy:)
Hej lasencje:) Mam pytanko jak dziś ubrałyscie dzieciaczki???
podkoszulek i majtki:)

Wszystkiego Najlepszego dla Rysia od Kasiekkrk i Gabrysi od Misio123 z okazji 6-misiecznicy!

a dla półrocznych Ryśka Kasi i Gabrysi Misio stu latek życzę :-)

My z Julcia przylaczamy sie do zyczen:)

DZIEKUJEMY WSZYTKIM ZA ZYCZENIA!!!

kurcze,u nas dosłownie sauna... całą noc w pokoju mieliśmy 28 stopni :baffled: wogóle spać się nie da w takich warunkach :dry::confused:

ale za to Wojtek wstał na mleko o 4;30 zamiast o 3;30 :-D:-D

dzisiaj wybieram się do alergologa z Dominiką i oprawić prace magisterską :-)

a co na obiad? nie mam pojęcia
a050.gif
a050.gif
u mnie dzis takze sauna! szok normalnie nic sie nie chce a musimy isc na dwor po mleczko bo u nas w tesco jak zwykle wczoraj nie bylo! masakra mowie wam!
ja na obiadek robie dzis ziemniaczki, mizeria i mielone.

szczerze wam powiem rewelacja na popekane naczynka to masc na hemoroidy:)
kochana jak sie ta masc nazywa? w ogole dziewczyny powiedzcie mi co jest skuteczniejsze> masc czy czopki? ja mialam spokoj przez moze 1.5 miesiaca i etraz mam takie bole przy wyproznianiu ze sie odechciewa!
znow hemoroid wyszedl is eria czopkow nie pomogla.... jak smarowac sie mascia skoro on na wierzchu nie jest?

reklama
Do góry