Wszystkiego Najlepszego dla Rysia od Kasiekkrk i Gabrysi od Misio123 z okazji 6-misiecznicy!
My z Julcia przylaczamy sie do zyczen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego Najlepszego dla Rysia od Kasiekkrk i Gabrysi od Misio123 z okazji 6-misiecznicy!
mika mi po tabletkach bylo bardzo zle moze plastry bede lepsze dla mnie,trzeba bedzie sprobowac
to nie metoda.. to leczenie ;-) ja jako masażystka jak mi ktoś przyjdzie z pajączkami na skórze to najpierw odsyłam na kuracje rutinoskorbinową żeby wzmocnić żyły, żebym nie zabiła masażem ;-)Hmm skąd taka dziwna metoda na 'pajączki'?
.
jak Dominice rosły to chyba z miesiąc widziałam kreseczki strasznie długo jej wychodziły pierwsze ząbki choć miała je już w wieku 5mies. ;-)Dziewczyny, myślicie, że jak Mała ma już widoczne 2 kreski zębów na dole to daleka jeszcze droga by te zęby całkiem wyszły? Te ząbki są widoczne, ale nie przebiły się wydaje mi się..
ooo biedna współczuje alergiia ja mam juz tylko kota psy tez uwielbiam ale mam alergie,i na kota tez prawie na wszystkie siersciuszki doslownie tragednia
skąd ja znam ten zapał do studiów ja na szczęście przebrnęłam przez to i za nie cały miesiąc mam obrone i czuje powoli wielką ulgeja tez nie pracuje, jestem na utrzymaniu męza musze dokończyć studia ale mi sie taaak nie chce!!
to daj mi troche z jednej żeby ci się wyrównały ja przyjme każdy gram byleby troche moje podrosłyCo do cyców nie ma problemu mmoge oddac.... mi i w cyce poszlo.. nigdy nie mialam takich jak mam teraz... podobaja mi sie tylko szkoda ze jedna jest duzo wieksza od drugiej
a ja u mamusi zutrek na deser truskawy z lodowki aleee mam luzmi tak samo a nie moge jesc takich rzeczy! dzisjeszcze nic nie jadlam~! juz mi w brzuchu burczy....
mojego tez wysypuje czasami...ale po prostu myje go 3 razy na dzien..wkladam do umywalki i myjeBoziu Alka zasypało potówkami wszędzie je ma!! całe plecy obsypane i brzuch ;/ co robić?
szczerze wam powiem rewelacja na popekane naczynka to masc na hemoroidyJa mam ten sam problem na łydkach i pod kolanami.
podkoszulek i majtkiHej lasencje Mam pytanko jak dziś ubrałyscie dzieciaczki???
a dla półrocznych Ryśka Kasi i Gabrysi Misio stu latek życzę :-)
My z Julcia przylaczamy sie do zyczen
Serio???szczerze wam powiem rewelacja na popekane naczynka to masc na hemoroidy
tak, tylko nie na buzi tylko na nochach rekach dekolcieSerio???
WSZYSTKIEGO NAJ DLA RYSIA.
u mnie dzis takze sauna! szok normalnie nic sie nie chce a musimy isc na dwor po mleczko bo u nas w tesco jak zwykle wczoraj nie bylo! masakra mowie wam!kurcze,u nas dosłownie sauna... całą noc w pokoju mieliśmy 28 stopni wogóle spać się nie da w takich warunkach
ale za to Wojtek wstał na mleko o 4;30 zamiast o 3;30
dzisiaj wybieram się do alergologa z Dominiką i oprawić prace magisterską :-)
a co na obiad? nie mam pojęcia
kochana jak sie ta masc nazywa? w ogole dziewczyny powiedzcie mi co jest skuteczniejsze> masc czy czopki? ja mialam spokoj przez moze 1.5 miesiaca i etraz mam takie bole przy wyproznianiu ze sie odechciewa!szczerze wam powiem rewelacja na popekane naczynka to masc na hemoroidy
Od nas rownież STO LAT!!!!Wszystkiego Najlepszego dla Rysia od Kasiekkrk i Gabrysi od Misio123 z okazji 6-misiecznicy!