reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej dziewczyny:)
kurcze ale gorac,cala noc prawie nie spalam przez ten upal:(

Rysiu wszystkiego naj najlepszego :*

Daffodill mam ten sam problem:(

reklama
hej dziewczynki:)
Ja juz dzis spacer zaliczylam ok 8rano:) wyszlam z malym na male zakupy bo pozniej to strach gdziekolwiek sie ruszac!!! jestem cala mokra i juz sie nic nie chce,tylko odpoczywac!
Mam pytanie: laseczki smarujecie jakims specjanym kremem buziuchny waszym dzieicaczkom w takie upaly jak wychodzicie?? bo ja razie niczym ( bo w ogole tylko caly czas masc robiona szla) i sie zastanawiam czy zaczac czyms smarowac...

hej dziewczyny:)
kurcze ale gorac,cala noc prawie nie spalam przez ten upal:(

Rysiu wszystkiego naj najlepszego :*

Daffodill mam ten sam problem:(

ja na poczatku nic z tym nie robilam!
myslalam ze to tak po porodzie boli az w konc tu na forum dziewczyny poradzily czopki i sprobowalam i przeszlo! ale znow wrocilo!
aha paznokcie znow mi wrastaja! mam juz dosc! ja po tej ciazy nie moge dojsc do siebie!

Ja juz dzis spacer zaliczylam ok 8rano:) wyszlam z malym na male zakupy bo pozniej to strach gdziekolwiek sie ruszac!!! jestem cala mokra i juz sie nic nie chce,tylko odpoczywac!
Mam pytanie: laseczki smarujecie jakims specjanym kremem buziuchny waszym dzieicaczkom w takie upaly jak wychodzicie?? bo ja razie niczym ( bo w ogole tylko caly czas masc robiona szla) i sie zastanawiam czy zaczac czyms smarowac...
tez byma ok 8 na spacerze:) ja smaruje Alana calego kremem y filtrem +50 z firmy Ivostin on jest od 6 mies a pan w aptece powiedzial ze napewno nie uczuli

Dziewczyny uslyszalam dzis ciekawa rzecz:) podobno zeby bylo chlodniej w pokoju mozna wstawic miske z zimna woda,podobno pomaga. Chyba sproboje,napewno nie zaszkodzi:)

wejdz na zamkniety! poczytaj.. tam sie temat roziwnal! okazalo sie ze te kremy z filtrami maja skladniki rakotworcze... ale poczytaj to i sama zadecyduj!

ja na poczatku nic z tym nie robilam!
myslalam ze to tak po porodzie boli az w konc tu na forum dziewczyny poradzily czopki i sprobowalam i przeszlo! ale znow wrocilo!
aha paznokcie znow mi wrastaja! mam juz dosc! ja po tej ciazy nie moge dojsc do siebie!

ja mialam straszne dusznosci po porodzie i do tej pory mam,troszke mniej ale sa bo mam astme i sie po porodzie nasilila:(

reklama
DZiewczyny mam pytanie z ciekawości- czyje dzieci jeszcze się budzą w nocy? Bo aż dziw mnie bierze, że tyle tutaj przesypia całe noce- no pozazdrościć ;-). U nas średnio 2-3 pobudki na mleko.

Do góry