reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Czy któraś już obniżała wyrko Pociechy?
My już musieliśmy bo przez jej wygimbasy aż strach się bać mieć wysoko materacyk:)
Ma teraz w połowie:)

reklama
Wstyd przyznać ale nawet nie wiem:(
pleśniawki to poprostu grzybica ...bierze się z niesterylizowanych smoczkow,lyzeczek ...nie wolno tez ich oblizywac (jak widze jak mamusie oblzuja smoczek ktory upadł na ziemie i wciskaja go dziecku to az mnie ciarki przechodza ) i trzeba też myć zabawki :tak: krótko mówiąc trzeba bardzo dbać o higiene i wkurzają mnie teksty ,że nie trzeba przesadzać , bo jak się właśnie tak 'nie przesadza' to robią się swiństwa ...

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY JULKA ZNOWU MA KATAR! ja sie zalamie chyba! no moze 2 tyg spokoju bylo od ostatniego i teraz znowu! wykoncze sie!

kup sobie kalium sulfuricum 9ch i jak ma katarek to w zal jak mocny 5 razy albo 3 razy dziennie po 3 kulki rozpusc w odrobince wody !! tylko pamietaj 15 min przed i 15 po nie wolno dziecku nic dawac do picia ani do jedzenia!!

Mea, myślisz, że wymioty na ząbki mogą być? Ja się z tym do tej pory nie spotkałam, Stasiek bardzo dobrze przechodził wychodzenie ząbków, Franek przy pierwszych dwóch miał gorączkę, ale chyba nie wymiotował wtedy.

mi tak moja pediatra powiedziala ... ale to jesli nie ma zadnych innych niepokojacych obiawow!!

dobry :)
u nas wsio ok. malo tu jestesmy bo pogoda taka ze mi juz ramiona spalilo i twarz przygrillowalo ;p
ale czytam Was caly czas tylko jakos ostatnio weny nie mam..;p

jutro mamy szczepienie :( ciekawa jestem ile pączek waży :-D

a ja sie zastanawialam co sie z toba dzieje ... bo ja ostatnio sporo czasu u mamy jestem wiec mialam nadzieje na jakis spacer !!

Dziewczyny byłam dziś na chwile w pracy, bo musiałam jeszcze coś ustalić (wracam od poniedziałku) i jak zobaczyłam to biuro to wiecie co poczułam...totalny bezsens tej mojej pracy:wściekła/y:Wcześniej nawet ją lubiłam, ale jednak po urodzeniu dziecka wszystko się zmienia:tak:Jak ja tam wytrzymam:-(

wiecej optymizmu bo sie zalamiesz :) do pracy wrocic trzeba i nic tu nie zmienimy !! /musze sobie to nad biurkiem duzymi litermi napisac bo jak se pomysle to zaraz mnie na placz zbiera !!/

no wlasnie tez zamierzam zabrac antolka na basen,ale powiedz mi czy musi byc specjalna woda i jest jakis ograniczony czas w wodzie dla takiego maluszka??

nam pani doktor mowila ze najbezpieczniej okolo pol godzinki !! i stopniowo dziecko przyzwyczajac :) a woda najlepiej ozonowana ale my bylismy w chlorowanej i tez bylo ok

Czyli co moze GEORGINA wracac?

Nawet tak nie pisz:wściekła/y:co wy dzieci jestescie??????To forum jest dla kazdego...

strasznie naiwne jestescie kobietki ... ale taki wasz wybor ... tylko nie dziwcie sie jak swiat bedzie wam kazdy kit wciskac bo same na to swiatu zezwalacie !!

daffi a powiedz mi jak Ty licytujesz na allegro programem?

tak dokladnie snajperem.. 1szy raz wiec nie wiem nawet czy sie sprawdza.....

polecam Snajper Allegro, eBay - Snajper.net sprawdzony ... wygrywa mi co tylko mozna :) ja nawet zakupilam dodatkowe strzaly bo tyle go uzywam !!

Ja dziś ubrałam same body..bo mi jest strasznie gorąco więc jemu chyba też! A okno mamy całą noc uchylone w sypialni!

Dobra ide się robić na bustwo bo obiecałam małżowi exs dzisiaj:-D Ciekawe co z tego wyjdzie..bo leci mecz:-D

czekamy na relacje :)

He he, to pewnie nic z tego :-). Mój M już od kilku dni mi trąbi, że przecież zaczynają się mistrzostwa (to taki sygnał, że chciałby mniej przy dzieciach pomagać w tym czasie), ale będzie problem bo ja też mecze oglądam i kocham mistrzostwa. Kurcze, zaraz sprawdzę kiedy finał, bo jak wypadnie w nasze spotkanie to będę miała zepsutą imprezę.

hehe ja tez kibic ale zdecydowanie czesciej wole ogladac jak nasi graja!!

a finaly sa uwaga
2010-07-11
w niedziele !! cos czuje ze w sobote panowie sie beda wieczorem bawic a nie my !!! no chyba ze razem obczaimy jakis telewizor i poogladamy mecz o 3 miejsce :D

przypomniało mi sie tylko ze Staś tpo chłop jak dąb:)
i sylwik odezwij sie do dzieczyn z fundacji irasiad-zagubionym one wspolpracuja ze schroniskiem, napewno cos pomoga wybrac:) super ze chcecie pomoc jakiejs bidzie schroniskowej sciskam za decyzje:)!!

Mea dla ciebie relacja:-D:-D:-D
Wykąpałam się..i siedzę z wami:-D A A. przed telewizorem!
A ja za chwilę ide spać bo jak Tomek znów wstanie przed 6 to się pochlastam:wściekła/y:

było jeszcze o spaniu- nasz maluch spi w pajacu, odkryty.
i jeszcze cos, o wiem! rampers, ja jakoś nie jestem do nich przekonana. dostałam kilka od kolezanki ale pusciłam dalej.

reklama
było jeszcze o spaniu- nasz maluch spi w pajacu, odkryty.
i jeszcze cos, o wiem! rampers, ja jakoś nie jestem do nich przekonana. dostałam kilka od kolezanki ale pusciłam dalej.
Jak dla mnie super sprawa. Zwłaszcza na lato właśnie. Dziecko nie ma odkrytych nerek i nie trzeba mieć pod spodem bodziaka.

Do góry