reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

przypomniało mi sie tylko ze Staś tpo chłop jak dąb:)
i sylwik odezwij sie do dzieczyn z fundacji irasiad-zagubionym one wspolpracuja ze schroniskiem, napewno cos pomoga wybrac:) super ze chcecie pomoc jakiejs bidzie schroniskowej sciskam za decyzje:)!!
jutro napewno poszukam na tej stronie:) jak tak patrzę na biedactwa za kratami w klatkach to aż łzy mi się w oczach kręcom, czasem podłość ludzka nie zna granic:-( kotka tez mam znajdkę, trzeba pomagać stworzonkom:) dlatego Twój gest baaardzo mi sie spodobał:)

reklama
jutro napewno poszukam na tej stronie:) jak tak patrzę na biedactwa za kratami w klatkach to aż łzy mi się w oczach kręcom, czasem podłość ludzka nie zna granic:-( kotka tez mam znajdkę, trzeba pomagać stworzonkom:) dlatego Twój gest baaardzo mi sie spodobał:)

przed ciaza jeździłam do schronu, i traz mega mi to brakuje. wiem ze dziewczyny działają więc chciałam chociaz tak im pomoc:) tez uwazam ze trzeba pomagac! a pnajwazniejsze kastrowac i sterylizowac zwierzeta nie przeznaczone do rozrodu:) ale lajtway juz to wie hehe ze ciachałabym wszystko co sie rusza:)

Ja też sie martwie jak to bedzie z tym odstawianiem. Co tydzień mówię że będę próbowała ograniczać jej cyca a i tak zawsze jest tak samo.
W tym tygodniu nie ograniczyłam bo byłam trochę chora więc uznałam, że są jej potrzebne przeciwciała. W następnym tygodniu jedziemy do znajomych na 3 dni wiec dla wygody też nie ograniczę, może za dwa tygodnie postaram sie coś wprowadzić dodtatkwoego.

Oj, rozumiem Cie... Ja tez sie tego boje. Szczegolnie jak patrze na niego jak taki rozanielony ssie tego cycka (ktory zreszta jest dla niego lekiem na cale zlo tego swiata). Pewnie jakos stopniowo to trzeba zrobic.

Vegas welcome back :tak:

Ale mam mały problem...komputer stoi w innym pokoju i nie zobaczy mnie z kanapy:-D:-D:-D
No nic trzeba bedzie iść na prawdę spać:-D

No i po nas :(

Ostatnia edycja:
Mea dla ciebie relacja:-D:-D:-D
Wykąpałam się..i siedzę z wami:-D A A. przed telewizorem!
A ja za chwilę ide spać bo jak Tomek znów wstanie przed 6 to się pochlastam:wściekła/y:

ech trza by sie zaczac przyzwyczajac skoro za chwile RPA sie zaczyna "kobity zapomnijcie co to seks i telewizor!!" ... a mecz to ja wolalam wylaczyc bo za duze nerwy mnie braly ...

reklama
Do góry