Pauluś89
Grudzień 2009
Heh no laseczka Aleksa ma na imię Oliwka i ma 10 i pół miesiąca![]()
My pleśniawki potraktowaliśmy gencjaną
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh no laseczka Aleksa ma na imię Oliwka i ma 10 i pół miesiąca![]()
Od paru dni /konkretniej od soboty/ Martynka ma pleśniawki. Pierwszy raz takie coś nam się przytrafiło. Stosujemy Aftę /nie pamiętam jak się to pisze, ale wiem jak się mówi na to bo jako mała dziewczynka też to stosowałam/. Mała ma dużo tych wstrętnych kropek na wargach dolnych i górnych, język omija. Ciekawa jestem czy długo jeszcze to potrwa.. Na szczęście chyba Martynki to nie boli bo nie płacze ani nic.. I zastanawiam się z czego to może mieć. Ale ogólnie Mała do buźki wkłada wszystko, zwłaszcza lubi rzeczy nie będące zabawkami.
He he, to pewnie nic z tego :-). Mój M już od kilku dni mi trąbi, że przecież zaczynają się mistrzostwa (to taki sygnał, że chciałby mniej przy dzieciach pomagać w tym czasie), ale będzie problem bo ja też mecze oglądam i kocham mistrzostwa. Kurcze, zaraz sprawdzę kiedy finał, bo jak wypadnie w nasze spotkanie to będę miała zepsutą imprezę.Ja dziś ubrałam same body..bo mi jest strasznie gorąco więc jemu chyba też! A okno mamy całą noc uchylone w sypialni!
Dobra ide się robić na bustwo bo obiecałam małżowi exs dzisiajCiekawe co z tego wyjdzie..bo leci mecz
![]()
Moja po Afcie to ma minę jakby miała zwymiotować. Strasznie tego nie lubi a pędzlować trzeba.My pleśniawki potraktowaliśmy gencjanąślicznie zeszło po 2 dniach a miał już całą buzię białą:-( szybko mu się namnożyły
No nie strasz, że to powraca.. ehja juz od kiedy sie mecze i stale wracaja do nas... wczoraj wyszla jej jedna na wardze ale wzielam fiolet na gazik i starlam z ust i dzis czysto...
pewnie jeszcze troche sie z nimi pomecze!
Widzę, że woli starsze;D
Martynia tu kiedyś miała Tomka Agi, ale to stare czasy. Teraz woli Tomka Pauli ahahaTu już były wszystkie zajęteale Oliwka podobnych rozmiarów jest Aleks nawet ciut większy
![]()
Z czego to paskudztwo się bierze?Ojjj taaak wraca![]()