Pauluś89
Grudzień 2009
A zapomniałąm apisać. Ostatnio mamy problem z usypianiem
((((( Zasypia po godzinie walki ale tylko wieczorem tak jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z czego to paskudztwo się bierze?
Moja dziś 2.5h zasypiała! Masakra. Ona niestety była nauczona zasypiania na rękach i teraz sama to nie łaska. No a jak ja się uprę i chcę by ona sama zasypiała to nim uśnie to 1000 przewrotów sobie zrobi z plecków na brzuszek bo to uwielbia, albo śmieje się do mnie przez długi czas, albo ćwiczy w łóżeczku różne pozycje, wystawia nóżki za szczebelki i tak dalej.. ahA zapomniałąm apisać. Ostatnio mamy problem z usypianiem((((( Zasypia po godzinie walki ale tylko wieczorem tak jest
Jak ona wróci to ja zmieniam forum![]()
Ja też sie martwie jak to bedzie z tym odstawianiem. Co tydzień mówię że będę próbowała ograniczać jej cyca a i tak zawsze jest tak samo.my dajemy już 2 posiłki stałe od miesiąca -obiadek w południe i deserek -17-18 i nie zastąpiły one cyca ...jest ich też z 6 a nawet więcej ,bo Mała niewiele, albo wcale nie pije z kubka więc podczas tych upałów najlepiej jak z cycami na wierzchu bym chodziła ,bo chce często ...Martwie się jak to będzie z tym odstawianiem w przyszłości ..
Marta, mój Staś też taki bydlaczek :-) 23kg i 113cm, waga powyżej ostatniego centyla, wzrost na ostatnim :-) Zresztą zobaczcie jak on śmiesznie wygląda na tle swojej grupy przedszkolnej. Poznacie na pewno, który to Stach :-)
Zobacz załącznik 254215
Też ostatnio chciałam sie pochwalić jak moja mysza raczkuje wiec założyłam to konot na youtube chce załadować plik, a tam mi pisze 143 min do końca więc się poddałam :-(wiecie co za szybko nacisnelam na youtube i okazalo sie ze film jeszcze nie prztworzony... kurcze i od nowa go wrzucam a ma 20MB
Dopiero teraz mam okazję powiedzieć 'dzięki' Lorelei - fajnie było Cię widzieć w dniu mojego ślubuSzkoda, że nie miałyśmy okazji porozmawiać. Ale i tak emocje mną targały jak Ciebie zauważyłam
![]()
Ale byłaś przed kościołemStrasznie mi głupioale ja nie byłam na twoim ślubie
Już nie pamiętam dlaczego ale coś mi wypadło. Niepotrzebnie wiec się stresowałaś. Teraz jak ładna jest pogoda to może spotkamy się kiedyś w parku pszczyńskim? Mam co prawda kilka kilosów do parku, ale to ma być w końcu spacer ;-) tylko najpierw musze kupić jakąś fajną parasolkę na wózek i przesadzić malucha do spacerówki bo gondoli już się nie miesci :-(
No i wykrakałam (he he). Finał 11 lipca, zapewne półfinały i ćwierćfinały będą w piątek i sobotę. :-(Kurcze, zaraz sprawdzę kiedy finał, bo jak wypadnie w nasze spotkanie to będę miała zepsutą imprezę.