reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ktoś tu pytał, co to rampers. Też z ciekawości wbiłam do googli, bo szczerze mówiąc, myślałam, że to jakaś odmiana pampersa ;-). A to coś tak body, tylko ma nogawki i rękawki. I nawet nie wiedziałam, że mam dla małej tyle rampersów :-).

reklama
Mea tosz czemu nie dajesz znac ;p
ja calymi dniami siedze na dworze i albo smaze sama siebie na lezaku albo wedruje przez cala pszowska z Majka ;p
dzisiaj idziemy na szczepienie i ja do mamy ale od jutra jestem free :-D
no poza weekendem bo nas nie ma..:)

Też ostatnio chciałam sie pochwalić jak moja mysza raczkuje wiec założyłam to konot na youtube chce załadować plik, a tam mi pisze 143 min do końca więc się poddałam :-(
Wy też tak długo czekacie na załadowanie plików? Czy może ja cos nie tak robię?

niestety tak... zalezy w jakim formacie nagrywasz filmy.... u mnie 30sek filmikzajmuje 10MB a i tak wzielam gorszy format bo w HD to juz mozna sie za glowe zlapac.... niestety!

Pauluś, Vegas plesniawki to sie biora roznie.... czasem poprostu niedokladnie umyta butelka (nie wyparzona choc ja juz nie wyparzam) moze spowodowac plesniawki... oblizanie smoczka i podanie dziecku moze je spowodowac..... czasami wyglupiamy sie tez.. i julka mni wpycha rece do buzi i chce zlapac mnie za zeby i wyrwac... pilnuje zeby jkej zawsze raczki po tym umyc ale nie raz zdazy chwycic do buziaka.. to tez moze byc przyczyna.

tak Wam powiem taka ładna pogoda ..Majka mi sie tu śmieje i az mnei za serce ściska jak pomysle ze za 2h bedzie plakac :(
na szczescie to juz ostatnie szczepienie z 3 wkluciami..

no i sie musze pochwalić :p
Maja odkryła ostatnio że ma stópki..i .. SIEDZI sobie już :)
nie jest to siad ze sama usiadzie ale jak sie ja zlapie za raczki ona sie podciagnie i mozna juz jej dalej nie trzymac.. pieknie sobie siedzi i bawi sie :-D
no ale nie wiem czy jej tak pozwalac.. dzisiaj sie pediatry zapytam..

kup sobie kalium sulfuricum 9ch i jak ma katarek to w zal jak mocny 5 razy albo 3 razy dziennie po 3 kulki rozpusc w odrobince wody !! tylko pamietaj 15 min przed i 15 po nie wolno dziecku nic dawac do picia ani do jedzenia!!
ok skuteczne sa??
kurcze bo ja jej podaje nasivin.. niby pomaga ale nie na dlugo.. w nocy o 24 pobudka byla bo juz oddychac nie mogla bidulka moja... juz pozniej spala do rana ale zal mi na nia patrzec jak sie tak meczy!

tak Wam powiem taka ładna pogoda ..Majka mi sie tu śmieje i az mnei za serce ściska jak pomysle ze za 2h bedzie plakac :(
na szczescie to juz ostatnie szczepienie z 3 wkluciami..

no i sie musze pochwalić :p
Maja odkryła ostatnio że ma stópki..i .. SIEDZI sobie już :)
nie jest to siad ze sama usiadzie ale jak sie ja zlapie za raczki ona sie podciagnie i mozna juz jej dalej nie trzymac.. pieknie sobie siedzi i bawi sie :-D
no ale nie wiem czy jej tak pozwalac.. dzisiaj sie pediatry zapytam..

3mam kciuki co bvy malo plakala!

Dziewczyny czy ktoras z was zalogowala sie na skarb mamy wczoraj i dala sobie nick Aguu...
wnioskuje po tym bo widze ze dzidzia urodzona 20 grudnia.... wiec grudnioweczka.. no i dzidzia jakas taka znajoma....

reklama
Do góry