Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
O Boże, duży i ciężkiVegas a mój niuniuś 74 cm i 9100gi też już się przekręca i ma radochę
)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Boże, duży i ciężkiVegas a mój niuniuś 74 cm i 9100gi też już się przekręca i ma radochę
)))
dziewczyny a ja ak odskocze od tematuchcialam Was zapytac jak ubieracie pociechy na noc do spania? bo ja juz sama nie wiem jak ubierac bo niby goraco jest,ale z drogiej strony dzieci sie rozkopuja i jak spia to raczej chlodniej im.
DziękujemyVegas a wczoraj Martynka kończyła pół rokuWszystkiego najlepszego i buziaki odemnie i Alusia
mua:*
O Boże, duży i ciężkiMimo wszystko każdy mówi, że Martynka jak na pół roczną dziewczynkę jest bardzo duża. Waży teraz z 7kg, nie więcej, może i nawet 7kg nie ma. Lekka, ale wysoka. Po tacie stanowczo bo ja niska jestem.
Dziękujemy![]()
Tak w ogóle Martynka ma już od paru dni chłopakaSynka mojej przyjaciółki - Tomka. Ma rok i miesiąc
Hehe.
mój chce pieska, ale pewnie wyprowadzanie go będzie na mojej głowie;P zobaczymy jak to będzie, narazie jestem na etapie szukania jakiegoś szczeniaczka ze schroniska- podaruje maluszkowi dom a i mąz będzie sie cieszyłwow!
moj nie chce a ja bym tak bardzo chciala.. wy acie takich super mezow.. moj to zawsze z wszystkim jest na NIE jak cos wymysle....
Widzę, że woli starsze;DHeh no laseczka Aleksa ma na imię Oliwka i ma 10 i pół miesiąca![]()