sylwik1987
Filipek
wspaniale jej to wychodziA to mała kombinatorka
[video=youtube;QLSgGgN_D2o]http://www.youtube.com/watch?v=QLSgGgN_D2o[/video]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspaniale jej to wychodziA to mała kombinatorka
[video=youtube;QLSgGgN_D2o]http://www.youtube.com/watch?v=QLSgGgN_D2o[/video]
Wiesz co, z makijażu też byłam bardzo zadowolona, tak mi jakoś wyszło, ale jeśli chodzi o fryzurę to nie mogę na siebie patrzeć. Zapuszczam z krótkich (takich na chłopaka) i jestem w tym najgorszym chyba momencie.Mamo stacha musialam to napisac bo w albumie cie pominelam jako jedyna teraz sie zorientowalam a utkwilo mi Twoje zdjecie w glowie!
ja mowie szczerzze! super makijaz swietna fryzura jednym slowem sexi bomba![]()
my mieścimy sie jeszcze w te 62, 68także są dobre- czasem ta numeracja jest dziwnao kurcze 80my wyrastamy z 62 dopiero
![]()
Franek nosi 80 i 86, ale ostatnio napaliłam się na spodenki dresowe w 5-10-15, największy rozmiar był 68 i wydały mi się spore, kupiłam i są dobre.[/QUOTE]Wiesz co, z makijażu też byłam bardzo zadowolona, tak mi jakoś wyszło, ale jeśli chodzi o fryzurę to nie mogę na siebie patrzeć. Zapuszczam z krótkich (takich na chłopaka) i jestem w tym najgorszym chyba momencie.
my mieścimy sie jeszcze w te 62, 68także są dobre- czasem ta numeracja jest dziwna![]()
Mój się nie rozkopuje i śpi albo w bodziaku albo w rampersie plus skarpety. Ale on śpi pod kołdrądziewczyny a ja ak odskocze od tematuchcialam Was zapytac jak ubieracie pociechy na noc do spania? bo ja juz sama nie wiem jak ubierac bo niby goraco jest,ale z drogiej strony dzieci sie rozkopuja i jak spia to raczej chlodniej im.
Ostatnio u nas straszne upały / po powodzi upały to nawet dobrze / i Mała ma w pokoju z 27 stopni. Ma pokoik na poddaszu. O tej 20.00 o której ona śpi to zasypia w pampersie samym. Potem ma karmienie ok 23 i wówczas najczęściej dalej ma ciepło w pokoiku i śpi w pampku. W nocy, po 3, to jej ubieram już piżamkę z dł rękawkiem /bez body/ i nie zakrywam jej kocykiem. Co by nie było trza dziecko ubierać 'na czuja'. I dużo daje termometr w pokoiku. Jak nam jest gorąco to dziecku również.dziewczyny a ja ak odskocze od tematuchcialam Was zapytac jak ubieracie pociechy na noc do spania? bo ja juz sama nie wiem jak ubierac bo niby goraco jest,ale z drogiej strony dzieci sie rozkopuja i jak spia to raczej chlodniej im.
dziewczyny a ja ak odskocze od tematuchcialam Was zapytac jak ubieracie pociechy na noc do spania? bo ja juz sama nie wiem jak ubierac bo niby goraco jest,ale z drogiej strony dzieci sie rozkopuja i jak spia to raczej chlodniej im.