reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam się.
Jednak wróciłam.
Jako Vegas. Innymi słowy Mama Martynki.
Nadrabiać Was nie zamierzam bo od bardzo długiego czasu nie miałam linka do forum w ulubionych i tym samym nie miałam okazji Was czytać.

Stęskniłam się. Zrzyłam się wystarczająco. Te 1.5 roku przeważyły by tu wrócić no i fakt, że forum ogólnodostępne a mam potrzeby czasem popisać o córeczce i z kimś podzielić się nowościami, sukcesami naszej Damy:)

witaj znow kochana:)

Mamo stacha musialam to napisac bo w albumie cie pominelam jako jedyna teraz sie zorientowalam a utkwilo mi Twoje zdjecie w glowie!
ja mowie szczerzze! super makijaz swietna fryzura jednym slowem sexi bomba:)

reklama
hej dziewczynki:)
Mam dzis dobry humor bo Antos przespal cala noc i goraczki juz nie ma:-) tak sie zastanawiam po czym to moglo byc...moze faktycznie na zabki...
A druga sprawa ktora poprawila mi dzis humor to taka ze moj maz moze w przyszlym tyg juz zmieni prace,wiec lepiej by nam sie zylo:-)na razie na mies probny a jak sie sprawdzi to juz stala umowa. Nawt nie wiecie jak sie ciesze,bo do tej pory niby pracuje ale to sie tylko tak nazywa.Siedzi w domu bo w firmie pracy brak a wyplata jest wtedy jak popadnie,raz na poczatku mies a raz na koncu i nigdy nie wiadomo na czym sie stoi. Kurcze trzymajcie kciuki zeby wypalilo.
ciesze się, że z Antosiem juz lepiej:) a za nowa pracę trzymam mocno kciuki :)

Zapomniałam jakie tu tempo.

Pauluś moja Gwiazda 16 maja po raz pierwszy przewróciła się z brzuszka na plecki,
24 maja po raz pierwszy przewróciła się z pleców na brzuszek
a teraz nie ma chwili by tego nie robiła, ma chyba pod tym względem siakiegoś fiołka;D

Poza tym widać jej dolne 2 zęby. Nie przebiły się jeszcze, ale widać kreski 'zębowe', że się tak wyrażę.

Samodzielnie jeszcze nie siedzi, ale jak już pomogę jej się podnieść to siedzi sama jakąś chwilkę dosyć sztywno.

Ma 66 cm. A 15 czerwca kolejne szczepienie.

hej laseczki:)
witam nowa mamusie:)
dziekujemy za zyczenia z okazji ślubu:)
czytam was namietnie, ale czasu jakoś brak na odpisanie.
ślub był super, w weekend mam miec foty to napewno jakies wstawię:) mieliśmy 2 wodzirejów i dj jak któras planuje ślub to polecam! ekstra impreze poprowadzili. na przysiędze powiedzialam "biore sobie ciebie za męża", zamiast biore ciebie za męża:p ciągle się śmiałam:) spóźniłąm się 10 minut jaca juz się mega stresował:p miał nadziję, że chociaż na własny slub sie nie spóźnie:p ale to wina taty!! najpierw nie mógł sobie poradzić z muszką, bo mu mój brat zawinął jego a zostawił swoja i trzeba było regulowaći ja to robilam chociaż nigdy wcześniej muszki nie trymałam w rekach:p mowiłam ciagle spokojnie spokojnie:) i jak juz siedziałam w sampchodzi to tacie się przypomniało, że nie ma kluczyków:p więc biegł znowu do domu:) synuś grzeczny na chrzcie i ślubie. na weselu już sie nie pojawił, bo póżno było, ale na to powrawiny był całe:) pogoda dopisała, było super naprawde. goście mówili, że każdy marzy o takim ślubie, a to miłe:) zamiast kwiatów chcieliśmy kase na fundacje irasiad-zagubionym.pl jest to fundacja, która działa w naszym schronisku gdańskim.
chyba na tyle:)
ciesze się, że udał Wam się ślub :) :tak: a pieniązki na jakąś fundacje zamiast kwiatów to naprawdę super pomysł, my niestety za poźno na to wpadliśmy

Zapomniałam jakie tu tempo.

Pauluś moja Gwiazda 16 maja po raz pierwszy przewróciła się z brzuszka na plecki,
24 maja po raz pierwszy przewróciła się z pleców na brzuszek
a teraz nie ma chwili by tego nie robiła, ma chyba pod tym względem siakiegoś fiołka;D

Poza tym widać jej dolne 2 zęby. Nie przebiły się jeszcze, ale widać kreski 'zębowe', że się tak wyrażę.

Samodzielnie jeszcze nie siedzi, ale jak już pomogę jej się podnieść to siedzi sama jakąś chwilkę dosyć sztywno.

Ma 66 cm. A 15 czerwca kolejne szczepienie.

zdolniacha z Martynki:)

Dopiero teraz mam okazję powiedzieć 'dzięki' Lorelei - fajnie było Cię widzieć w dniu mojego ślubu:) Szkoda, że nie miałyśmy okazji porozmawiać. Ale i tak emocje mną targały jak Ciebie zauważyłam:)

reklama
Do góry