reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Tak, karmię.
Cycka dostał o 15:30, potem o 18 słoiczek moreli i potem dwa cycki o 20:30. To chyba nie dużo żeby haftować z nadmiaru o 21?
Aaaaa, i jeszcze w międzyczasie ze 120ml soczku z wodą i próbowałam wetknąć lacido baby.
On ma normalnie odruch wymiotny, bo np. leży i widzę, że mu się cofa.

reklama
Tak, karmię.
Cycka dostał o 15:30, potem o 18 słoiczek moreli i potem dwa cycki o 20:30. To chyba nie dużo żeby haftować z nadmiaru o 21?
Aaaaa, i jeszcze w międzyczasie ze 120ml soczku z wodą i próbowałam wetknąć lacido baby.

AAA moze to tak jak u nas??
nasz wymiotuje jak dostanie mleko po owocach....
jakby mu sie zakwasne srodowkisko w zoladku robilo....
i daje owoce przed obiadkiem....i wymioty sie skonczyly.....:)

po soku tez tak mamy zwlaszcza po jablkowym....
w tym dniu kiedy daje sloiczek owocow omijam sok dopijam woda lub herbatka....
a jak daje sok to nie daje owocow..i wtedy butle soku wypija przed i po obiedzie.... a miedzy innymi posilkami wode....

sprobuj moze u was tez to pomoze??

milej nocki:)

jeszcze mi si eprzypomnialo:)
ze ja dicoflor30 dodawalam do melka normalnie...do butli wsypywalam...

jak podasz na swoim mleczku to tez nie wypije??

lece juz powanie bo jutro nie wstane:)

Ja nie wiem jak mam zaczac ale zaczne:tak:
Rozmawialam juz niejednokrotnie z GEORGINA i ona strasznie teskni za rozmowami z nami:-(i powiem ze mnie to wcale nie dziwi:no:przez ten czas zrzyla sie tu z nami i teraz jest jest smutno nie mogac z nami dzielic sie swoimi radosciami,smutkami:tak:jest jej przykro i bardzo przeprasza za to co kiedys zrobila (nie nam),ja prosze,dajmy jej druga szanse,nie musimy przeciez udostepniac wstepu na zamkniety ale przeciez to forum jest dla wszystkich wiec...ta ktora nie bedzie chciala,nie musi zwracac na nia uwagi...nie badzmy takie,dajmy jej mozliwosc pisana z nami...
JA JESTEM ZA TYM ZEBY WROCILA A WY?????

Hehehe Misia to zdrowa dziewczynka;-)
Ale nie martw się, najważniejsze zeby zdrowa była i sama zobaczysz ze jak zacznie chodzic to nie bedzie juz tak przybierać na wadze.

Chyba sobie ten tekst wydrukuję i powieszę nad łóżkiem :-) Wydaje mi się, że ona już nie przybiera tak bardzo, ale jak czytam Wasze 7 kg, 6 kg to aż mi się ręce uginają przy jej prawie 11 :-( A bicepsy to mam już jak Pudzian niemalże ;-) Jeszcze Marcin ją nauczył podskakiwania i podnoszenia do góry i dziś jak go nie ma to ja musiałam robić windę - jutro nie ruszę żadną kończyną!!!

Rozmawialam juz niejednokrotnie z GEORGINA i ona strasznie teskni za rozmowami z nami:-(i powiem ze mnie to wcale nie dziwi:no:przez ten czas zrzyla sie tu z nami i teraz jest jest smutno nie mogac z nami dzielic sie swoimi radosciami,smutkami:tak:jest jej przykro i bardzo przeprasza za to co kiedys zrobila (nie nam),ja prosze,dajmy jej druga szanse,nie musimy przeciez udostepniac wstepu na zamkniety ale przeciez to forum jest dla wszystkich wiec...ta ktora nie bedzie chciala,nie musi zwracac na nia uwagi...nie badzmy takie,dajmy jej mozliwosc pisana z nami...

Ja jestem jak najbardziej za, w końcu kto nie chce to może z nią nie rozmawiać.

Ja nigdy nie myslalam ze powinna stad odchodzic i jestem jak najbardziej za tym zeby wrocila! :tak: Poza tym stesknilam sie za Martynka :happy2:

Ja nie mam nic przeciwko :) moze pisać

Mamo Stacha życzę zdrówka Frankowi, mam nadzieję że to nic poważnego. Moja Hania też często wymiotuję, ale to chyba zaazwyczaj moja wina bo jej ciągle wciskam tego cyca :eek:

reklama
Cholera, Frank mi znowu zwymiotował . . . na mnie :-( Ja nie wiem co mu jest, temp dziś była max 37,5 ale po jedzeniu mu się odbija a wieczorem pompa. Lacido baby nie chce pić więc nie wiem jak go leczyć.

a nie sa to zabki ?? albo mix w zoladku ale ja tam obstawialabym zeby ...

a ja nie ... kto wie jakie bajki teraz wymysli ??

Do góry