reklama
Ja zdania o Georginie nie zmieniłam i nie zmienię, jak macie ochotę to piszcie z nią, nie mam nic przeciwko, ja nie zamierzam.Ja nie wiem jak mam zaczac ale zaczne
Rozmawialam juz niejednokrotnie z GEORGINA i ona strasznie teskni za rozmowami z nami:-(i powiem ze mnie to wcale nie dziwiprzez ten czas zrzyla sie tu z nami i teraz jest jest smutno nie mogac z nami dzielic sie swoimi radosciami,smutkami
jest jej przykro i bardzo przeprasza za to co kiedys zrobila (nie nam),ja prosze,dajmy jej druga szanse,nie musimy przeciez udostepniac wstepu na zamkniety ale przeciez to forum jest dla wszystkich wiec...ta ktora nie bedzie chciala,nie musi zwracac na nia uwagi...nie badzmy takie,dajmy jej mozliwosc pisana z nami...
JA JESTEM ZA TYM ZEBY WROCILA A WY?????
hehe dobra waga na ćwiczenie mięśni;-)Chyba sobie ten tekst wydrukuję i powieszę nad łóżkiem :-) Wydaje mi się, że ona już nie przybiera tak bardzo, ale jak czytam Wasze 7 kg, 6 kg to aż mi się ręce uginają przy jej prawie 11 :-( A bicepsy to mam już jak Pudzian niemalże ;-) Jeszcze Marcin ją nauczył podskakiwania i podnoszenia do góry i dziś jak go nie ma to ja musiałam robić windę - jutro nie ruszę żadną kończyną!!!
Ojej, a próbowałaś mu przemycić lactido w soczku albo podaj z miarki, świetna jest w nurofenieCholera, Frank mi znowu zwymiotował . . . na mnie :-( Ja nie wiem co mu jest, temp dziś była max 37,5 ale po jedzeniu mu się odbija a wieczorem pompa. Lacido baby nie chce pić więc nie wiem jak go leczyć.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dziękuję Kopciuszku:-)Fajnie ze jestes:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIOTRUSIA!!!Mam nadzieje ze fotki sa w albumie?
Moja corcia byla na butli do ok 2,5 roczkui ja nie mam wyzutow sumienia ze tak dlugo
ale pila tylko mleczko,inne rzeczy jadla i pila normalnie
![]()
Ja też uważam, ze to nic złego, jeżeli np same mleczko dziecko pije z butli. Inna sprawa jak wszystko pije ze smoka w wieku 2 lat. Niektóre dzieci mają bardzo silą potrzebe ssania i lepiej podac mleko albo kaszę z butli niż np smoka takiemu dwulatkowi;-)
U mnie wygląda to takA mozesz mi mniej więcej napisać w jakich godzinach co dostaje? Ja też już wyeeliminowałam jedno karmienie w południe (dostje wtedy obiadek zazwyczaj ze słoika), ale wszedzie czytam że dzieci nie powinny jeszcze rezygnować z mleka na rzecz innego posiłku bezmlecznego wiec mam dylematy ;-). wieczorem o 18:30 podaje jeszcze kaszkę, ale i tak po kąpieli ok 19:30 daję pierś bo ją to wycisza i zachowuje sie jakby była głodnaPoliczyłam i u mnie nadal mimo wszystko w ciągu doby jest 6 karmień z piersi
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
5 rano -cyc
7 rano -cyc
8-30 -90 ml mleka mod
10 rano -zupka jarzynowa
10-30 -cyc ( to karmienie będe eliminować)
13- 180 ml mleka mod
15- 150ml mleka mod
16- deserek
18- cyc
19- kasza na noc i przed zaśnięciem cyc
niezly lakomczuszek5 rano -cyc
7 rano -cyc
8-30 -90 ml mleka mod
10 rano -zupka jarzynowa
10-30 -cyc ( to karmienie będe eliminować)
13- 180 ml mleka mod
15- 150ml mleka mod
16- deserek
18- cyc
19- kasza na noc i przed zaśnięciem cyc
moj je o 5 rano-170ml mleka
10- 130ml
14-zupa
18 mleko 150ml lub kaszka
21:30 - 200ml mleka
pls deserek po zupce
a chciałam Cię wcześniej już zapytać- wylicytowałaś ten ładny płaszczyk?
3 dni do konca aukcji zostaly.....
ale licytuje programem....
na 5 sekund pzred koncem aukci ma mi wbic 55 zł i moze juz nikt tego nie zdaze przebic
ja to juz dawno mowilam..... mnie ona niczym nie urazila....Ja nie wiem jak mam zaczac ale zaczne
Rozmawialam juz niejednokrotnie z GEORGINA i ona strasznie teskni za rozmowami z nami:-(i powiem ze mnie to wcale nie dziwiprzez ten czas zrzyla sie tu z nami i teraz jest jest smutno nie mogac z nami dzielic sie swoimi radosciami,smutkami
jest jej przykro i bardzo przeprasza za to co kiedys zrobila (nie nam),ja prosze,dajmy jej druga szanse,nie musimy przeciez udostepniac wstepu na zamkniety ale przeciez to forum jest dla wszystkich wiec...ta ktora nie bedzie chciala,nie musi zwracac na nia uwagi...nie badzmy takie,dajmy jej mozliwosc pisana z nami...
JA JESTEM ZA TYM ZEBY WROCILA A WY?????
ja mam z nia kontakt telefoniczny, na gg, Nk i mi sie z nia nadal super rozmawia....
i brakuje mi z nia rozmow nie ukrywam tu na forum... bo ona zawsze najmniejszy szczegol w postach wychwytala i dopytala.. nie byla wobec zadnej obojetna! wy6trwale czytala co skrobiemy.....
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA POWROTEM!!!
Kopciuszku co do kupy o ktora pytalas to w 3/4 byla pomaranczowa i ta reszta byla zielonkawa z nitkami!
DZIEWCZYNY JULKA ZNOWU MA KATAR! ja sie zalamie chyba! no moze 2 tyg spokoju bylo od ostatniego i teraz znowu! wykoncze sie!
DZIEWCZYNY JULKA ZNOWU MA KATAR! ja sie zalamie chyba! no moze 2 tyg spokoju bylo od ostatniego i teraz znowu! wykoncze sie!
Kopciuszku co do kupy o ktora pytalas to w 3/4 byla pomaranczowa i ta reszta byla zielonkawa z nitkami!
nie martw sie u nas tez bylo dwa tyg przerwy i znow katarzycho...
ale jak ma sam katar to dla mnie tak jakby byl zdrowy..tylko psikam sola i sciagam
Mama Stacha
&Franka&Janka
Mea, myślisz, że wymioty na ząbki mogą być? Ja się z tym do tej pory nie spotkałam, Stasiek bardzo dobrze przechodził wychodzenie ząbków, Franek przy pierwszych dwóch miał gorączkę, ale chyba nie wymiotował wtedy.a nie sa to zabki ?? albo mix w zoladku ale ja tam obstawialabym zeby ...
Gorączki wysokiej już nie mamy. Lacido baby przemyciłam w mleku modyfikowanym, a to dlatego, że FRANEK ODMAWIA PIERSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, ja nie chcę jeszcze kończyć karmienia, co robić?
reklama
nie martw sie u nas tez bylo dwa tyg przerwy i znow katarzycho...
ale jak ma sam katar to dla mnie tak jakby byl zdrowy..tylko psikam sola i sciagam![]()
a ona sie wkurza.... spac nie moze kreci sie krztusi tym i w ogole jest koszmarna... u mnie katar to katorga.