reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dzis moja i K. 3 rocznica.....:)
wszystkiego Najlpszego!

a u nas dziwne rzeczy się dzieją...czy to ten sławny skok może być?? raz lub dwa na dzień jest odprawiana histeria....trwa kilkanaście minut ....nie pomaga noszenie na rękach ( czego i tak dotąd nie robilam- celem uśpienia).....może ząbki? Może gorąc?Ale dziś upału nie ma a histeria była.....już nie wiem co robić....zostawiać w łóżeczku i czekać aż przejdzie? chyba nie da rady....zaczyna się krztusić, dławić śliną..no i mury się trzęsą tak daje czadu!Nigdy dotąd tak się nie zachowywał......nie płakał i nie marudził nawet..jak był śpiący to kładłam Go do łóżeczka i sam zasypiał w ciągu kilku minut.
W końcu jest tak zmęczony,że ze smokiem i mocno przytulony do mnie zasypia...:confused::confused:

hmmm. synkowi mojej kolezanki zabek zaczal sie wyrzynac jak mial 3 mies. a wyrosl dopiero jak mial 9 chyba....

witam sie u nas nic ciekawego.....skonczyla sie nystatyna, i wczoraj po poludniu niczym nie smarowalam ( a juz btylo ladnie) iz nowu sie pojawily te brzydkie plesniawki, kupilkam w koncu aphtin i zobaczymy,

Wszystkiego najlepszego!!!

My własnie wrocilismy z kosciola,zamowilismy w koncu chrzest wiec moge juz zaproszenia zamawiac;-)

hmmm. synkowi mojej kolezanki zabek zaczal sie wyrzynac jak mial 3 mies. a wyrosl dopiero jak mial 9 chyba....

witam sie u nas nic ciekawego.....skonczyla sie nystatyna, i wczoraj po poludniu niczym nie smarowalam ( a juz btylo ladnie) iz nowu sie pojawily te brzydkie plesniawki, kupilkam w koncu aphtin i zobaczymy,

wswzystkiego najlpeszego kochani:)
nasza za niecale 2 misieace 1sza rocznica:):):):):)
swietujcie jak sie da.. ja wczoraj wyszlam z mloda na festyn i mezem bo sa u nas dni Miedzyrzecza i spotkalam znajomych....
normalnie tak fajnie bylo pogadalam po smialam sie tak jakos inaczej mimo ze julka byla z nami ale chyba muzyka ja interesowala a wczoraj akurat z zespolow byl K.A.S.A.
stwierdzilismy z mezem ze juz nie jestesmy mutantami wiecznie siedzacymi w domu..
dzis moze uda sie julke sprzedac mojej mamie to tez sobie poojdziemy ale na dluzej:)

wszystkiego Najlpszego!

a u nas dziwne rzeczy się dzieją...czy to ten sławny skok może być?? raz lub dwa na dzień jest odprawiana histeria....trwa kilkanaście minut ....nie pomaga noszenie na rękach ( czego i tak dotąd nie robilam- celem uśpienia).....może ząbki? Może gorąc?Ale dziś upału nie ma a histeria była.....już nie wiem co robić....zostawiać w łóżeczku i czekać aż przejdzie? chyba nie da rady....zaczyna się krztusić, dławić śliną..no i mury się trzęsą tak daje czadu!Nigdy dotąd tak się nie zachowywał......nie płakał i nie marudził nawet..jak był śpiący to kładłam Go do łóżeczka i sam zasypiał w ciągu kilku minut.
W końcu jest tak zmęczony,że ze smokiem i mocno przytulony do mnie zasypia...:confused::confused:

u nas tez ostatnio sa takie histerie ... ale ja zwalam na zabki bo mala musi to naprawde bolec !

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !! sprzedajcie malucha i swietujcie!!
hehhee...taki mamy zazmiar, kapiemy malego przed 6 i spadamy do kiina na SEKS W WIELKIM MIESCIE 2! nie wiem jakim cudem K. dzie na to, ale nie ma nic ciekawszego:/

Miłego świętowania ;-) My niedawno też mieliśmy rocznicę i jak na złość ;-) dziadkowie byli na wczasach, więc świętowaliśmy w 3 (Macol nawet dzielnie zniósł restaurację :-) ) a po 21 już sami ;-)
i daliscie rade! podziwiam:D
Wszystkiego najlepszego!!!

My własnie wrocilismy z kosciola,zamowilismy w koncu chrzest wiec moge juz zaproszenia zamawiac;-)
my za tydzien mamy....i mam STRESA! czy wszystko bedzie ok, i mam nadzieje ze garniturek zdazy dojsc bo jak nie to *upa blada!!!
a kiedy Wy macie?

ale goraco dzis....pff...zdycham:/

Dziewczyny czy Wasze Dzieciaczki też taki piszczą???? Mój piszczy jak się cieszy i jak się złości no i tak bez powodu chyba też ....to normalne jest??

hehhee...taki mamy zazmiar, kapiemy malego przed 6 i spadamy do kiina na SEKS W WIELKIM MIESCIE 2! nie wiem jakim cudem K. dzie na to, ale nie ma nic ciekawszego:/

i daliscie rade! podziwiam:D

my za tydzien mamy....i mam STRESA! czy wszystko bedzie ok, i mam nadzieje ze garniturek zdazy dojsc bo jak nie to *upa blada!!!
a kiedy Wy macie?

ale goraco dzis....pff...zdycham:/

My mamy 18 lipca,narazie czekamy za bracholkiem;-)ale zaproszenia trzeba juz koniecznie zamawiac:tak:

reklama
Do góry