fikusek1988
Mama Alanka:)
witam wszystkich tez mam grudniowa pocieche ktora rowniez piszczy i krzyczy caly czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy Wasze Dzieciaczki też taki piszczą???? Mój piszczy jak się cieszy i jak się złości no i tak bez powodu chyba też ....to normalne jest??
hmmm. synkowi mojej kolezanki zabek zaczal sie wyrzynac jak mial 3 mies. a wyrosl dopiero jak mial 9 chyba....
witam sie u nas nic ciekawego.....skonczyla sie nystatyna, i wczoraj po poludniu niczym nie smarowalam ( a juz btylo ladnie) iz nowu sie pojawily te brzydkie plesniawki, kupilkam w koncu aphtin i zobaczymy,
dzis moja i K. 3 rocznica.....
witam wszystkich tez mam grudniowa pocieche ktora rowniez piszczy i krzyczy caly czas
a ja sie chcialam zapytac czy juz Wasze maluszki pobieraja sie do raczkowania? bo moj Alanek jak podnosi sie na raczkach to pupa w dol,a jak pupa w gore to kladzie glowke
Franek nauczył się piszczeć tydzień temu i robi to teraz non stop :-)Dziewczyny czy Wasze Dzieciaczki też taki piszczą???? Mój piszczy jak się cieszy i jak się złości no i tak bez powodu chyba też ....to normalne jest??
Ogromniaste buziaki dla 6miesięczniaków Alanka Luuznej i Weroniczki Helci oraz dla 5miesięczniaków Amelki Allitki i Filipka Sylwik 1987
Od nas też wszystkiego naj naj kochane maluszki:-)
Również ode mnie wszystkiego najlepszego )) Samych słodkości
Wszystkiego Najlepszego kochane szkarby
I od nas stóweczka dla solenizantów ;-)
A my dzisiaj tak nietypowo mamy chrzciny ;-) i non stop leje buuuu ;-)
wszystkiego dobrego dla maluchów i mamuś
i od nas buziaczki dla dzisiaj świętujących :*
100 latek !!!!!!!!!!!!!!! i my życzymy :-):-):-):-)
Od nas również wszystkiego naj,naj,naj:-)
Ja również zycze STO LAT!!!
Czyli bedzie juz Aniołeczkiem;-)u nas chyba jednak nie ma chrztu w tygodniu
Witam po ciezkim dniu. Wychodza jednak dwa dolne zabki nie jeden i Julcia moja sie meczy, pcha wszystko do buzi, poplakuje. Widac juz te zabki t znaczy nie przebily sie chyba jeszcze, ale sa w trakcie to pewnie to przebijanie najgorsze co??
Wszystkim dzisiejszym 5-cio i 6-cio miesieczniakom Wszystkiego najlepszego!!!
Tak nam tez nie kazali pierwszy tydzien malej myc a pozniej 2 lub 3 razy w tygodniu zeby skora sie nie wysuszala zabardzo bo twierdza ze male dziecko tak az bardzo sie nie brudzi. Tu w Anglii takich upalow jak w Polsc nie ma wiec ja kapie mala co 2 dzien i jest ok a w dni bez kapieli wycieram chuteczkami.
No coz co kraj to obyczaj. Zaloze sie ze jak byscie zobaczly jak tu ubieraja dzieci to nie jedna by sie za glowe zlapala
w imieniu moim i Filipka baaardzo dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia :*:*:*:*ja sie witam!!
i wszystkim maluchom od Cioci zycze zdorwka i szczesliwego dziecinstwa!!
spoznione ale prosto z serca!!
mamy gosci wiec nie mam jak pisac..;/
moj maz zaprosil kuzyna z laska...a jeszcze maluch na mojej glowie...
oni terz akurat griluja a ja wykapalam malego polozylam do spania i wlazlam na wezwanie mei
juz nawet nie ide do nich bo padam....
nie chce sie chwalic bo pewnie u was takie sukcesy juz od dawna...
ale moj synek przestal sie budzic w nocy na jedzenie zdarza mu sie rzebudzic ale wsadzam mu smoka i spi dalej..
tak wiec nakarmiony o 21 idzie lulu i je dopiero o 5
normalnie nareszcie jestem wyspana
mi leb peka nadal..nie wiem czy to nadcisnienei czy migrena...
dziewczyny mam pytanko...
moze ktoras z was ma przypadkiem ksiazke dworkina "life's domination"?? albo kogos kto ja posiada??
zamowilam w empiku i mieli mi sciaganac ale im sie nie udalo..a potrzebuje jej do pracy mgr..;/
kurka wodna...przecie nie polece do usa po to;/
teskno mi normalnie za wami...
ale przy gosciach z dzieckiem jest ciezko znalezc czas..
mam nadzieje ze mi wybaczycie moja nieobecnosc...;/