reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
hmmm. synkowi mojej kolezanki zabek zaczal sie wyrzynac jak mial 3 mies. a wyrosl dopiero jak mial 9 chyba....

witam sie u nas nic ciekawego.....skonczyla sie nystatyna, i wczoraj po poludniu niczym nie smarowalam ( a juz btylo ladnie) iz nowu sie pojawily te brzydkie plesniawki, kupilkam w koncu aphtin i zobaczymy,

dzis moja i K. 3 rocznica.....:)

Wszystkiego najlepszego!!!

a ja sie chcialam zapytac czy juz Wasze maluszki pobieraja sie do raczkowania? bo moj Alanek jak podnosi sie na raczkach to pupa w dol,a jak pupa w gore to kladzie glowke:)

Witam nowa mamusie.

Julka tez piszczy niesamowicie a etraz nauczyla sie robic taki odglos jak sie przestraszy ktos to odruchowo tak glosno zaciaga powietrze do srodka.....

co do raczkowania to julka na glowie robi mostek i w ten sposob sie prtzesuwa. ale jeszcze nie wie ze mozna na kolankach sie podniesc....

reklama
Ogromniaste buziaki dla 6miesięczniaków Alanka Luuznej i Weroniczki Helci oraz dla 5miesięczniaków Amelki Allitki i Filipka Sylwik 1987

Od nas też wszystkiego naj naj kochane maluszki:tak::-)

Również ode mnie wszystkiego najlepszego :))) Samych słodkości :)

Wszystkiego Najlepszego kochane szkarby:):):):):)

I od nas stóweczka dla solenizantów ;-)

A my dzisiaj tak nietypowo mamy chrzciny ;-) i non stop leje buuuu ;-)

wszystkiego dobrego dla maluchów i mamuś

i od nas buziaczki dla dzisiaj świętujących :*

100 latek !!!!!!!!!!!!!!! i my życzymy :-):-):-):-)

Od nas również wszystkiego naj,naj,naj:-)

Ja również zycze STO LAT!!!

Czyli bedzie juz Aniołeczkiem;-)u nas chyba jednak nie ma chrztu w tygodniu:no:

Witam po ciezkim dniu. Wychodza jednak dwa dolne zabki nie jeden i Julcia moja sie meczy, pcha wszystko do buzi, poplakuje. Widac juz te zabki t znaczy nie przebily sie chyba jeszcze, ale sa w trakcie to pewnie to przebijanie najgorsze co??

Wszystkim dzisiejszym 5-cio i 6-cio miesieczniakom Wszystkiego najlepszego!!!

Tak nam tez nie kazali pierwszy tydzien malej myc a pozniej 2 lub 3 razy w tygodniu zeby skora sie nie wysuszala zabardzo bo twierdza ze male dziecko tak az bardzo sie nie brudzi. Tu w Anglii takich upalow jak w Polsc nie ma wiec ja kapie mala co 2 dzien i jest ok a w dni bez kapieli wycieram chuteczkami.
No coz co kraj to obyczaj. Zaloze sie ze jak byscie zobaczly jak tu ubieraja dzieci to nie jedna by sie za glowe zlapala:)

ja sie witam!!
i wszystkim maluchom od Cioci zycze zdorwka i szczesliwego dziecinstwa!!
spoznione ale prosto z serca!!
mamy gosci wiec nie mam jak pisac..;/
moj maz zaprosil kuzyna z laska...a jeszcze maluch na mojej glowie...
oni terz akurat griluja a ja wykapalam malego polozylam do spania i wlazlam na wezwanie mei:)
juz nawet nie ide do nich bo padam....

nie chce sie chwalic bo pewnie u was takie sukcesy juz od dawna...
ale moj synek przestal sie budzic w nocy na jedzenie:) zdarza mu sie rzebudzic ale wsadzam mu smoka i spi dalej..
tak wiec nakarmiony o 21 idzie lulu i je dopiero o 5:)

normalnie nareszcie jestem wyspana:)

mi leb peka nadal..nie wiem czy to nadcisnienei czy migrena...

dziewczyny mam pytanko...
moze ktoras z was ma przypadkiem ksiazke dworkina "life's domination"?? albo kogos kto ja posiada??
zamowilam w empiku i mieli mi sciaganac ale im sie nie udalo..a potrzebuje jej do pracy mgr..;/
kurka wodna...przecie nie polece do usa po to;/

teskno mi normalnie za wami...
ale przy gosciach z dzieckiem jest ciezko znalezc czas..
mam nadzieje ze mi wybaczycie moja nieobecnosc...;/
w imieniu moim i Filipka baaardzo dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia :) :*:*:*:*

Do góry