reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Szymek mnie zrobil w konia nie dosc ze nie chcial spac wczoaj tylko sie przewalal na brzuch w lozeczku do 21 i musialam go ciagle obkrecac a ten sie brachtal to w dodatku pobudka o 2 pobudka o 5 i o 6 juz wstal zyc nie umierac nie wiem on o 5 wstaje nie na mleko tylko daje mu herbate i spi dalej moze zrezygnuje juz z tego niedlugo bo superby bylo jakby sie raz budzil :)

Szymek mnie zrobil w konia nie dosc ze nie chcial spac wczoaj tylko sie przewalal na brzuch w lozeczku do 21 i musialam go ciagle obkrecac a ten sie brachtal to w dodatku pobudka o 2 pobudka o 5 i o 6 juz wstal zyc nie umierac nie wiem on o 5 wstaje nie na mleko tylko daje mu herbate i spi dalej moze zrezygnuje juz z tego niedlugo bo superby bylo jakby sie raz budzil :)

o kurde to miałaś nockę do niczego...
Aluś dziś o 5 pobudka (zasnął przed 20), wypił mleko i...kimnął na krzesełku :-D nigdy tak nie robił.
Ale jak go chciałam położyć do łóżeczka, to się rozbudził i koniec spania. Bawił się potem sam w łóżeczku z godzinkę :szok:
Wczoraj był marudny i wybuchał płaczem Bóg wie czemu :no: Dziś zapowiada się dobrze :-)
Jakoś lepiej mi się wstaje o 5 jak słoneczko świeci :tak:

Dla 6 miesięcznej Natalki Desmont - naszego dzisiejszego rodzynka :-)- buziaki i życzenia wszystkiego najlepszego :blink:

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=... with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us

My takze sie dolaczamy do zyczen:)

Lorelei..... moze i masz racje.. ale mowie ja nic nie widze w tych dziaselkach by cos tam mi kielkowalo!
a moze ja sie na tym juz po prostu nie znam... ale kupy sa caly czas zielone... czasem zdarzaja sie zolte.. a naprawde szczerze mowie ze zero nowosci.... je julka to co zwykle i staram sie tego pilnowac bo jesli tak bedzie to w poniedizalek ide do pediatry.... bez gadania!

witam sie i oczywiscie
ROWNIEZ ZYCZYMY NATALCE WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!!!!!!

Olek dzis w nocy obudzil sie o 1.30 a potem spal do 6!! takze jestemw szoku...zobaczymy jak dalej bedzie....wole nie zzpeszac....dzis znow sama K. caly dzien w pracy, za to jutro pykna nam 3 latka razem i wybieramy sie na miasto w celu spedzenia milego wieczoru:)
wykapiemy malego i spadamy:)ah......w koncu sie troche wyrwe:)

reklama
I od nas ogromne buziaki dla Natalki

Jestem chwilkę w domu bo Hania zasypia..Tomek będzie spał na dworze bo taka piękna pogoda! Normalnie leży na macie z fujarką na wierzchu i "luftuje" dupsko:-D:-D:-D

Za nami tez dziwna nocka..obudził się o 23 i cały czas płakał..gryzł pieluchę jak oszalały..czyżby górne zęby tak szybko szły:szok:
O p.ółnocy wody dalej nie chciał więc zabarwiłam mu ją soczkiem..w końcu troche wypił..i po 10 min płaczu w łóżeczku zasnął do 2.30..wtedy już dałam cyca i spał do 6 a potem do 8:szok::szok::szok:

Dobra lecę na dworek..miłego dnia:-)

Normalnie się załamię :(
Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka która była dwa dni temu z dzieciakami.. zapytać się czy moje zdrowe bo jej córa ma jelitówkę!!!!!
Jak Hania się zaraziła to.....nie wiem co zrobię :(

Ostatnia edycja:
Do góry