A
agula7777
Gość
Moja wczoraj tez zrobiła zielona kupke-może przez to,ze przeszła na mleko mod?nie chce cyca:-(a mi się normalnie przelewa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzis byla normalna zolta... ale ta wczorak wygladala naprawde nieciekawie! az sie przestraszylam bo zawsze kupki byly normalne a tu nie wiadomo skad taka ogromna i taka dziwna zielen.....
Dzień doberek;-)
Dawno nie pisałam le nie miałam weny:-(
Całe szczęście mój w końcu wrócił do domu-wczoraj w nocy:-)
Jestem tak szczęśliwa,że nie da się tego opisać;-)
Moja starsza córa praktycznie od niego nie odchodzi-strasznie za tatusiem tęskniła
Wieczorkiem,jak już dzieci pójdą spać,postaram się troszke Was poczytac
Miłego Dnia:-)
Od nas równiez STO LAT
DOLACZAMY SIE DO ZYCZEN!
dziewczyny ja juz nie mam sily:/
na plesniawki dostalismy nystatyna ( dafi tak jak mowilas), i zmienili nam mleko na bebilon pepti, jestem wsciekla bo siedzialam w przychodni 2,5! godziny!!!!!!!!!!!!!! nie zabralam ze soba mleka bo myslalam ze szybciej pojdzie!!!!!!!!!! humany wczesniej wykupilismy 5 opakowan (ponad 50 zl wydalismy ) i nawet nie zdazylismy zuzyc 2 opkakowan!!!!!!!!!!!!!
normalnie kasa w bloto! ja sie licze z kazdym groszem a tu wszystko jak na zlosc!!!!!!!....
yh....plakac mi sie chce:/
U mnie nie czeka się aż tak długo ale trochę trzeba wysiedzieć. Zazwyczaj zajmuje kolejke i wracam do domu bo mam 5min do przychodni :-)Eh Kasziuch przykro mi z tym mlekiem Co do sluzyby zdrowia to ja jestem nia totalnie zawiedziona a ostatnio tez czekalam pare godzin dzieki bogu wzielam wode w termosik i mleko odmierzone w pudelko bo bym miala problem od tej pory zawsze biore.
No to fajnie ze juz jest normalna;-)
DOLACZAMY SIE DO ZYCZEN!
dziewczyny ja juz nie mam sily:/
na plesniawki dostalismy nystatyna ( dafi tak jak mowilas), i zmienili nam mleko na bebilon pepti, jestem wsciekla bo siedzialam w przychodni 2,5! godziny!!!!!!!!!!!!!! nie zabralam ze soba mleka bo myslalam ze szybciej pojdzie!!!!!!!!!! humany wczesniej wykupilismy 5 opakowan (ponad 50 zl wydalismy ) i nawet nie zdazylismy zuzyc 2 opkakowan!!!!!!!!!!!!!
normalnie kasa w bloto! ja sie licze z kazdym groszem a tu wszystko jak na zlosc!!!!!!!....
yh....plakac mi sie chce:/
nam na plesniawki pomogo Apftin i juz na drugi dzien byla widoczna poprawa a po 3dniach po plesniawkach ani widu ani slychuBrak słów na tą służbę zdrowia, my też mielismy nystatyne na plesniawki po 10 dniach przeszło.