reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Moja wczoraj tez zrobiła zielona kupke-może przez to,ze przeszła na mleko mod?nie chce cyca:-(a mi się normalnie przelewa

reklama
dzis byla normalna zolta... ale ta wczorak wygladala naprawde nieciekawie! az sie przestraszylam bo zawsze kupki byly normalne a tu nie wiadomo skad taka ogromna i taka dziwna zielen.....

No to fajnie ze juz jest normalna;-)

Dzień doberek;-)
Dawno nie pisałam le nie miałam weny:-(
Całe szczęście mój w końcu wrócił do domu-wczoraj w nocy:-)
Jestem tak szczęśliwa,że nie da się tego opisać;-)
Moja starsza córa praktycznie od niego nie odchodzi-strasznie za tatusiem tęskniła:tak:
Wieczorkiem,jak już dzieci pójdą spać,postaram się troszke Was poczytac

Miłego Dnia:-)

Witamy spowrotem:-)fajnie ze juz mezulek w domku:-)troche odpoczniesz:tak:

Od nas równiez STO LAT :)

DOLACZAMY SIE DO ZYCZEN!

dziewczyny ja juz nie mam sily:/
na plesniawki dostalismy nystatyna ( dafi tak jak mowilas), i zmienili nam mleko na bebilon pepti, jestem wsciekla bo siedzialam w przychodni 2,5! godziny!!!!!!!!!!!!!! nie zabralam ze soba mleka bo myslalam ze szybciej pojdzie!!!!!!!!!! humany wczesniej wykupilismy 5 opakowan (ponad 50 zl wydalismy ) i nawet nie zdazylismy zuzyc 2 opkakowan!!!!!!!!!!!!!
normalnie kasa w bloto! ja sie licze z kazdym groszem a tu wszystko jak na zlosc!!!!!!!....
yh....plakac mi sie chce:/

DOLACZAMY SIE DO ZYCZEN!

na plesniawki dostalismy nystatyna ( dafi tak jak mowilas), i zmienili nam mleko na bebilon pepti, jestem wsciekla bo siedzialam w przychodni 2,5! godziny!!!!!!!!!!!!!! nie zabralam ze soba mleka bo myslalam ze szybciej pojdzie!!!!!!!!!! humany wczesniej wykupilismy 5 opakowan (ponad 50 zl wydalismy ) i nawet nie zdazylismy zuzyc 2 opkakowan!!!!!!!!!!!!!
normalnie kasa w bloto! ja sie licze z kazdym groszem a tu wszystko jak na zlosc!!!!!!!....

Brak słów na tą służbę zdrowia, my też mielismy nystatyne na plesniawki po 10 dniach przeszło.

Eh Kasziuch przykro mi z tym mlekiem:( Co do sluzyby zdrowia to ja jestem nia totalnie zawiedziona a ostatnio tez czekalam pare godzin dzieki bogu wzielam wode w termosik i mleko odmierzone w pudelko bo bym miala problem od tej pory zawsze biore.

Eh Kasziuch przykro mi z tym mlekiem:( Co do sluzyby zdrowia to ja jestem nia totalnie zawiedziona a ostatnio tez czekalam pare godzin dzieki bogu wzielam wode w termosik i mleko odmierzone w pudelko bo bym miala problem od tej pory zawsze biore.
U mnie nie czeka się aż tak długo ale trochę trzeba wysiedzieć. Zazwyczaj zajmuje kolejke i wracam do domu bo mam 5min do przychodni :-)

DOLACZAMY SIE DO ZYCZEN!

biedna.. czemu zmienili ci mleko???
moze wsyatw na allegro to sie sprzeda????
nie znam powodu zmiany mleka ale jesli to nic wielkiego to ja bym wykorzystala humane do konca i przeszla wtedy n a ten bebilon pepti....
nie kazdy spi na pieniadzach.. jednemu roznicy nie zrobi jak cos sie nie zuzyje a drugiemu swiat sie wali.. wiem co mowie.. bo moj maz mi przyniosl do domu 1400zl w tym miesiacu! i co ja mam z tymi pieniedzmi zrobic?
1000zl za mieszkanie i 2 raty...... a co do konca miesiaca z nami bedzie? tego nikt nie wie! marny taki zywot martwic sie co bedzie jutro.....

reklama
Brak słów na tą służbę zdrowia, my też mielismy nystatyne na plesniawki po 10 dniach przeszło.
nam na plesniawki pomogo Apftin i juz na drugi dzien byla widoczna poprawa a po 3dniach po plesniawkach ani widu ani slychu:tak:
My wczoraj bylismy u lekarza z tymi wynikami krwi,i na szczescie wszystko jest dobrze:-)wyniki idealne:tak:i nawet pani doktor mowila ze rzadko sie zdarza zeby bylo idealne,wprost ksiazkowe u takiego malego dzieciaczka. A to ze jest taki blady??? poprostu ARYSTOKRATA:-D

Do góry