reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Julki Wojtysiowej z okazji 6 miesięcznicy oraz Szymonka Karnitynki z okazji 5 miesięcznicy:)

Dziewczyny od kiedy wiedziałyście, że można już sadzać maluszki z podparciem?

Moja ładnie się podciąga za palce, ale sama nie i zastanawiam się, czy można ją już posadzić z podparciem, czy może to jeszcze za duże obciążenie dla kręgosłupa? W sumie pediatra powiedział mi, żeby za często tego nie robić (chodzi o dawanie palców do podciągania).

Nie powinno sie sadzac,no ale wiadomo ze na kilka chwil np na kolanka mozna wziasc i podadzic;-)ogolnie nie powinno sie robic nic na sile:no:

ona robi regularnie... z samego rana jak wstanie i po poludniu czasem zdarza sie ze pod wieczor....
i robila jak zawsze.. tylko ta jedna byla zielona a dzisiaj rano byla żolta jak musztarda....

Jak dzisiaj kupka?
dziewczyny jak dajecie i ile dzieciaczkom jabluszka? bo maly ma male zaparcia inie wiem jak mu pomoc,wiec pomyslalam ze moze jabluszkiem...

Ja wczoarajh dalam malemu soczek i troche w gryzaczkuu jabluszka i wieczorem byla kupka taka jak trzeba;-)
Wszystkiego Najlepszego dla Julki Wojtysiowej z okazji 6 miesięcznicy oraz Szymonka Karnitynki z okazji 5 miesięcznicy:)

JA RÓWNIEŻ ZYCZE STO LAT!!!

Dzień doberek;-)
Dawno nie pisałam le nie miałam weny:-(
Całe szczęście mój w końcu wrócił do domu-wczoraj w nocy:-)
Jestem tak szczęśliwa,że nie da się tego opisać;-)
Moja starsza córa praktycznie od niego nie odchodzi-strasznie za tatusiem tęskniła:tak:
Wieczorkiem,jak już dzieci pójdą spać,postaram się troszke Was poczytac

Miłego Dnia:-)

reklama
Do góry