ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dziewczyny jak dajecie i ile dzieciaczkom jabluszka? bo maly ma male zaparcia inie wiem jak mu pomoc,wiec pomyslalam ze moze jabluszkiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny jak dajecie i ile dzieciaczkom jabluszka? bo maly ma male zaparcia inie wiem jak mu pomoc,wiec pomyslalam ze moze jabluszkiem...
Dziewczyny od kiedy wiedziałyście, że można już sadzać maluszki z podparciem?
Moja ładnie się podciąga za palce, ale sama nie i zastanawiam się, czy można ją już posadzić z podparciem, czy może to jeszcze za duże obciążenie dla kręgosłupa? W sumie pediatra powiedział mi, żeby za często tego nie robić (chodzi o dawanie palców do podciągania).
ona robi regularnie... z samego rana jak wstanie i po poludniu czasem zdarza sie ze pod wieczor....
i robila jak zawsze.. tylko ta jedna byla zielona a dzisiaj rano byla żolta jak musztarda....
dzis byla normalna zolta... ale ta wczorak wygladala naprawde nieciekawie! az sie przestraszylam bo zawsze kupki byly normalne a tu nie wiadomo skad taka ogromna i taka dziwna zielen.....Jak dzisiaj kupka?