Eh Kasziuch przykro mi z tym mlekiem
Co do sluzyby zdrowia to ja jestem nia totalnie zawiedziona a ostatnio tez czekalam pare godzin dzieki bogu wzielam wode w termosik i mleko odmierzone w pudelko bo bym miala problem od tej pory zawsze biore.
no ja zazwyczaj czekalam nawet nie 30 minut!!!!!!!!!!! dlatego nic nie wzielam....:/
U mnie nie czeka się aż tak długo ale trochę trzeba wysiedzieć. Zazwyczaj zajmuje kolejke i wracam do domu bo mam 5min do przychodni :-)
spryciula!
Sylwia po 14 Julka znow zrobila kupalka.. i byla pol zolta pol zielona... codziennie wlasnie popoludniu robi inna kupe???!
Dafi mala je rozne rzeczy i dlatego moze ma rozne kupki, u nas tez jest raz brazowawa, raz zielonkawa, a wczoraj byly 2 pomaranczowe! ( po marchewce) wiec mysle ze nia ma sie czym martwic
wiem wiem....łatwo powiedziec....
biedna.. czemu zmienili ci mleko???
moze wsyatw na allegro to sie sprzeda????
nie znam powodu zmiany mleka ale jesli to nic wielkiego to ja bym wykorzystala humane do konca i przeszla wtedy n a ten bebilon pepti....
nie kazdy spi na pieniadzach.. jednemu roznicy nie zrobi jak cos sie nie zuzyje a drugiemu swiat sie wali.. wiem co mowie.. bo moj maz mi przyniosl do domu 1400zl w tym miesiacu! i co ja mam z tymi pieniedzmi zrobic?
1000zl za mieszkanie i 2 raty...... a co do konca miesiaca z nami bedzie? tego nikt nie wie! marny taki zywot martwic sie co bedzie jutro.....
wlasnie marny taki zywot...
dobry pomysl wystawie,
a moze ktoras z Waszych znajomych uzywa humany sl 1? z checia oddam za niewielkie pieniazki!
wogole to tak to nie byla nasza lekarka bo nasza jest na urlopie, ja powiedzialam ze maly w ciagu dnia wogole nie chce mi jesc, i dala bebilon bo humana jest na soi i moze mu nie smakuje albo tez moze uczulac......tylko ze w nocy on je ladnie i bez problemu! w dzien prawie w niego wmuszam to mleko!
DAFFI0 jeszcze jedno- jak Julka miala plesniawki to nie chciala albo miala problemy z jedzeniem mleka? bo one bola i moze dlatego oli nie chce jesc? juz sama nie wiem:/
nam na plesniawki pomogo Apftin i juz na drugi dzien byla widoczna poprawa a po 3dniach po plesniawkach ani widu ani slychu
My wczoraj bylismy u lekarza z tymi wynikami krwi,i na szczescie wszystko jest dobrze:-)wyniki idealne
i nawet pani doktor mowila ze rzadko sie zdarza zeby bylo idealne,wprost ksiazkowe u takiego malego dzieciaczka. A to ze jest taki blady??? poprostu ARYSTOKRATA
a to na recepte?
super ze macie dobre wyniki, kciuki pomogly
oprocz zielonych kup mamy klopot z jedzeniem... dzis rano wstala o o 6:45 a zjadla dopiero przed 9... pozniej poszla spac wstala po 12 i zjadla troszke zupki.... z pol duzego sloiczka i do teraz nic.... jak tylko butle wkladam do buzi to wrzask wyginanie i odpychanie rekoma! juz nie wiem co myslec... bylo wszystko ok i znow cos sie zaczyna......
no i u nas jest to samo! zje 20 albo 30 ml i najedzony!( chyba....)
A czemu zmienila mleko?Ja bym nie zmieniala,chyba ze sa problemy z wysypka lub brzuszkiem.
jw.
daje mu ten bebilon teraz bo chce zobaczyc czy bedzie normalnie jad....ale sie na to nie zapowiada:/
co do jego niejedzenia i wmuszania zeby cokolwiek zjadl, mam na Olka sposob, w nystatynie jest taka pipeta i nia podaje mu mleko...moze nie bedzie go wtedy bolala jama ustna i zje.....
yh....no to walnelam posta