reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
to w takim razie ja bym brała czarny, albo poszukała na allergro innych fasonwó:)

jest jeszcze brazowy ale mi to jakos brazu nie przypomina....
wlasnie nie chce szukac innych heheh bo ten mi sie bardzo podoba a juz wertowalam i wertowalam wczesniej..
kurcze bede musiala sie zastanowic...
narazie bede licytowac.. jak przekroczy cene ktora jestem w stanie za niego dac to kupie chyba wtedy ten czarny..... ale wtedy nie wiaodmo czy i czarny bedzie..heh:(

Wszystkiego Najlepszego Wszystkim Dzieciom z okazji Dnia Dziecka!! Buziaczki zarówno dla tych małych i dla tych dużych dzieci

Dla półrocznych: Franka Mamy Stacha i Ali mdmd wszystkiego naj naj podwójnie :-)

Ja tez wszystkim dzieciaczkom życze wszystkiego najlepszego i wiele usmiechu i radości a NASZYM DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM STO LAT!!!

A ja dzis pierwszy dzień w pracy oj ciezko ciezko....

Nie dziwie sie:no:

a co do wracania do pracy, to ja mialam wrocic 15czerwca ale zalatwilam sobie wychowawczy (niestety bezplatny) i wracam do pracy dopiero 1wrzesnia:tak: Ciesze sie bo ja jak pracowalam to musialam wstac o 3rano zeby na4byc na peronie i czekac na pociag a do domku wracalam dopiero ok 16tej! bylam zalatwiac wszystko w pracy 2tyg temu i jak wrocilam bylam troche podlamana ze znow te pociagi i tyle czasu w drodze bez mojego malutkiego syneczka...a wiecie co zrobil moj mezus? kupil mi cinkusia na gaz zebym mogla dojezdzac autem i oszczedzac czas a co za tym idzie nie tesknic tyle za Antosiem:-) teraz bede wychodzila z domku po 5tej rano a wracac bede ok15tej! och jak mi to samopoczucie poprawilo i juz nie jest mi tak smutno:-)

Ale kochany maż:-)fajnie:-)

Wiesz co Ulenka moj maluch tez spi w nocy ładnie! A w dzień nie bardzo wydaje mi się ze nasze dzieciaczki moze co raz mniej snu juz potrzebuja,,, tymbardziej ze nocke pięknie przesypiaja :-) to sa wyspani ;-)
ale zawsze jak Igor nie mogl zasnac i płakał pomagał odkrzurzacz :-Dteraz nie działa na niego ale znalazłam sposób jak juz nie moze zasnac i sie meczy wlaczam głosno muzyke nim przeleci cala piosenka Igorek spi :) albo sama mu spiewam uwielbia to :-)

Na mojego tez dziala glosna muzyka:tak:

No to witam się. Umowa o mieszkanie podpisana. Za 40m płacimy 500 zł i 1500 zwrotnej kaucji. Wprowadzimy się za jakiś miesiąc-po chrzcinach i ślubie kościelnym. Mama mi powiedziała w niedzielę, że aby nam ułatwić wszystko to da nam jakieś 5 tysiaków na start:)

Fajnie ze bedziecie mieli wlasne gniazdko:-)pełen luz:tak:no i masz KOCHANA MAME:-)
dla wszystkich dzieci i mam ktore tez przeciez sa dziecmi wszystkiego naj naj naj.......:)

ja dzis padne na ryjka... moje dziecie od tygodnia tak marudzi ze juz nie moge,.,, a dzis przechodzi sama siebie,.,, ani rece ani noszenie sadzanie i nic innego nie pomaga.... ja juz nie mam sily a jestem sama w mieszkaniu.... ryczala mi dzis od 9 do 10 i zasnela chyba ze zmeczenia,,, ale nie wiadomo o co jej chodzi,... jesc tez mi dzis nie chce... i cala noc sie tak budzila........... zwariuje....!!!!!!!1 napisalam do meza ze skladam na jego rece podanie o urlpo wypoczynkowy:) bo musze gdzies wyjsc... inaczej resztki-bardzpo juz nadszarpnietej cierpliwosci gdzies uciekna i wtedy to dopiero bedzie nieciekawie,,,, RATUJCIE!!!!!!!!!!!!

a ze moj J ma wolne od dzis od 16, do tego srode i czwartek,,,, pozniej do pracy idzie w piatek i ze wzgledu na te nasze imprezy w sobote i niedziele znow ma wolne.....- licze ze domysli sie i chocby jutro powie idz babo,,,, ja z nia posiedze............ ale mam marzenia....

z tego co wiem jutro moj maz chce mnie na zakupy urodzinowe zabrac,, mimo ze urodziny mam dopiero 19.... no ale fakt- pozniej moze nie byc czasu//////////wiec lepiej teraz niz wcale...

A zabki nie ida?

Czesc moje dupcie!
Normalnie tydzien wyciety z zyciorysu u nas ! jak nas dopadla grypa jelitowa tak wszyscy zesmy polegli tylko Filipa mi ominelo! cos strasznego mowie Wam!
Dobrze ze juz jest ok !Nie mialam ani checi ani sily na kompa!
U nas spoko !Fifol rosnie i to juz calkiem kontaktowe dziecko!
Zamowilismy bilety do Rzymu tak wiec se lecimy 10 lipca i wracamy 25 !
Pewnie bede osrana na maxa ! No ale droga autem to cos strasznego dla nas tak stwierdzilismy!A Patryk pewnie bys sie nam zarzygal!
Wczoraj wyrabialismy paszport tymczasowy dla Filipa! Z jego foto sie poryczalam ze smiechu!Pozniej zeskanuje i Wam pokaze !

no i co odpowiedzialam na innych watkach a tutaj nie poczytalam nic bo moje dziecko juz sie naspalo!ide myc gary i jakis obiad zorganizowac!

No wkoncu jestes:-)tak sie ostatnio zastanawialam gdzie ty sie podziewasz:tak:a tu takie chorubsko was dopadlo:-(no ale najwazniejsze ze Fifol był dzielny i sie nie dał chorobie;-)

Fakt to cięzko my się cieszymy, że ma takie godziny pracy. Ma dużo czasu dla nas. No i wiele osób mówi, że przy tych godzinach jak na polskie realia pracowników fizycznych to zarabia dość dobrze. Zwłaszcza, że nieraz jakaś dodatkowa kaska wpada ekstra

Moim zdaniem dobrze zarabia:tak:
Co do mieszkania to jakos dacie rade;-)ja teraz za glupi prad za 2 miesiace mam rachunek 800 zł:tak:

cześć laseczki, tęsknię strasznie za wami ale nie mam czasu się nawet po tyłku podrapać. zarywam nocki na naukę i chodzę jak zombie...
100 lat dla wszystkich dzieciaczków, a w szczególności dla dzisiejszych jubilatów :-)

Danielek się w miarę zainteresował garnuszkiem na klocuszek a teraz czekamy jeszcze na to centrum gimnastyczne.

Biedactwo,az po nocach musisz sie uczyc?Podziwiam no ale pewnie juz niedlugo i koniec;-)

i my dolaczamy sie do zyczen!!!!!!!!!!!!!
i wszystkiego naj naj dla dzieciaczkow zeby sie zdrowo i spokojnie chowaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to sie nie nudzisz!

Daffi powiedz mi co zrobilas jak julka dostala plesniawek? bo olek dostal wlasnie, ...:/
i po jakim czasie zeszly??

U nas jest dokladnie to samo!!!!!!!!!
tylko spacery pomagaja, wtedy spi i jest spokojny, a jak wroce do domu to sie zaczyna:/

super maz:)

zazdraszczam:)

u nas tez ciezko z kasa, jeszcze K. mial dzis dostac wyplate, a kierowniczka poszla na urlop i prawdopodobnie beda mieli opoznione wyplaty:/ a ja juz nie mam kasy a wszystkie rzeczy co do chrzcin trzeba oplacic i liczylam na jego wyplate:/

witam sie tak wogole, na szczescie w nocy po 1 dawce paracetamolu temperatura wrocila do normy, Olek od 2 w nocy do 7 rano spal bez przerwy!w szoku jestem,
no i po usg bioderek wszystko jest OK:)tylko te plesniawki:/

Fajnie ze usg wykazalo wszystko ok;-)a z kasa niestety tak jest:tak:jak jest najbardziej potrzebna to jej nie ma:tak:nie tylko u ciebie tak jest:no:

Co do rachunkow to ja w tym niesiacu bede miala jakies 4 tys.:tak:wiec pewnie zadna mi nie zazdrosci:no:

Wiecie co.... polasilam sie dzis w Inter Marche na pampersy nbo znow promocja byla...... Pampersy Activ baby 62szt z husteczkami pampersa po 44.88... ale nie bylo juz 4... wszystko tak przebrane ze brak slow same 2 i 3.... wiec kupilam 4+, ale nawet roznicy zbytnio w nich nie widac......

a ten plaszczyk co ostatnio pokazywalam i co wiekszosci podobal sie ten 1szy jest juz wystaiony... ale wiecie c o ? ja licytowac sie nie umiem... i dogadalm sie ze kupie poza allegro ale babeczka ma tylko czarny i brazowy z tego rozmiaru bo poki co towaru nie ma....
jak myslicie brac czarny???

kurcze jula zrobila kupala.. przebieram ja i widze ogromniasta zielona kupe ale kolor takiej zgnitej zieleni! nie wiem od czego nic takiego nie jadla by mogla byc zielona....

A doawno nie robila kupki?Bo jesli dosc dlugo jej nie bylo to moze taka byc:tak:

reklama
Dobry dzień ;)

Ostatnio nie zaglądam, gdyż jestem u mamy i przy okazji pracuję nad sobą ; ) fryzjer, zakupy itd.
Mam nadzieję, że u Was wszystko O.K : ) - liczę, że tak :)
U Nas z rewelacji to młody cięgle ćwiczy siadanie :/ nawet przy karmieniu robi przerwy by się podciągać cwaniak mały :) Mi nie śpieszno do tego etapu rozwoju ale on to chyba chce już do szkoły iść ;)
Słabo śpimy w nocy ,chyba przez zęby (piszę ''chyba'') gdyż kto go tam wie .... czasami ciężko go rozgryźć :)
Nie mam nawet minimalnych szans na nadrabianie więc nawet nie próbuję :/

Co do jabłuszka to niestety Nas uczuliło :/ więc skreślam tymczasowo z listy :/

Do góry