sylwik1987
Filipek
to w takim razie ja bym brała czarny, albo poszukała na allergro innych fasonwónom tylko szarego juz tym rozmiarze nie ma niesttey i nie wiadomo kiedy bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to w takim razie ja bym brała czarny, albo poszukała na allergro innych fasonwónom tylko szarego juz tym rozmiarze nie ma niesttey i nie wiadomo kiedy bedzie
to w takim razie ja bym brała czarny, albo poszukała na allergro innych fasonwó
dzieki zobacze i tak musze jutro do pediatry isctez to slyszalam... no zrob jak uwazasz
ja zdalam sie na gencjane
ale zaje*isty
Wszystkiego Najlepszego Wszystkim Dzieciom z okazji Dnia Dziecka!! Buziaczki zarówno dla tych małych i dla tych dużych dzieci
Dla półrocznych: Franka Mamy Stacha i Ali mdmd wszystkiego naj naj podwójnie :-)
A ja dzis pierwszy dzień w pracy oj ciezko ciezko....
a co do wracania do pracy, to ja mialam wrocic 15czerwca ale zalatwilam sobie wychowawczy (niestety bezplatny) i wracam do pracy dopiero 1wrzesnia Ciesze sie bo ja jak pracowalam to musialam wstac o 3rano zeby na4byc na peronie i czekac na pociag a do domku wracalam dopiero ok 16tej! bylam zalatwiac wszystko w pracy 2tyg temu i jak wrocilam bylam troche podlamana ze znow te pociagi i tyle czasu w drodze bez mojego malutkiego syneczka...a wiecie co zrobil moj mezus? kupil mi cinkusia na gaz zebym mogla dojezdzac autem i oszczedzac czas a co za tym idzie nie tesknic tyle za Antosiem:-) teraz bede wychodzila z domku po 5tej rano a wracac bede ok15tej! och jak mi to samopoczucie poprawilo i juz nie jest mi tak smutno:-)
Wiesz co Ulenka moj maluch tez spi w nocy ładnie! A w dzień nie bardzo wydaje mi się ze nasze dzieciaczki moze co raz mniej snu juz potrzebuja,,, tymbardziej ze nocke pięknie przesypiaja :-) to sa wyspani ;-)
ale zawsze jak Igor nie mogl zasnac i płakał pomagał odkrzurzacz teraz nie działa na niego ale znalazłam sposób jak juz nie moze zasnac i sie meczy wlaczam głosno muzyke nim przeleci cala piosenka Igorek spi albo sama mu spiewam uwielbia to :-)
No to witam się. Umowa o mieszkanie podpisana. Za 40m płacimy 500 zł i 1500 zwrotnej kaucji. Wprowadzimy się za jakiś miesiąc-po chrzcinach i ślubie kościelnym. Mama mi powiedziała w niedzielę, że aby nam ułatwić wszystko to da nam jakieś 5 tysiaków na start
dla wszystkich dzieci i mam ktore tez przeciez sa dziecmi wszystkiego naj naj naj.......
ja dzis padne na ryjka... moje dziecie od tygodnia tak marudzi ze juz nie moge,.,, a dzis przechodzi sama siebie,.,, ani rece ani noszenie sadzanie i nic innego nie pomaga.... ja juz nie mam sily a jestem sama w mieszkaniu.... ryczala mi dzis od 9 do 10 i zasnela chyba ze zmeczenia,,, ale nie wiadomo o co jej chodzi,... jesc tez mi dzis nie chce... i cala noc sie tak budzila........... zwariuje....!!!!!!!1 napisalam do meza ze skladam na jego rece podanie o urlpo wypoczynkowy bo musze gdzies wyjsc... inaczej resztki-bardzpo juz nadszarpnietej cierpliwosci gdzies uciekna i wtedy to dopiero bedzie nieciekawie,,,, RATUJCIE!!!!!!!!!!!!
a ze moj J ma wolne od dzis od 16, do tego srode i czwartek,,,, pozniej do pracy idzie w piatek i ze wzgledu na te nasze imprezy w sobote i niedziele znow ma wolne.....- licze ze domysli sie i chocby jutro powie idz babo,,,, ja z nia posiedze............ ale mam marzenia....
z tego co wiem jutro moj maz chce mnie na zakupy urodzinowe zabrac,, mimo ze urodziny mam dopiero 19.... no ale fakt- pozniej moze nie byc czasu//////////wiec lepiej teraz niz wcale...
Czesc moje dupcie!
Normalnie tydzien wyciety z zyciorysu u nas ! jak nas dopadla grypa jelitowa tak wszyscy zesmy polegli tylko Filipa mi ominelo! cos strasznego mowie Wam!
Dobrze ze juz jest ok !Nie mialam ani checi ani sily na kompa!
U nas spoko !Fifol rosnie i to juz calkiem kontaktowe dziecko!
Zamowilismy bilety do Rzymu tak wiec se lecimy 10 lipca i wracamy 25 !
Pewnie bede osrana na maxa ! No ale droga autem to cos strasznego dla nas tak stwierdzilismy!A Patryk pewnie bys sie nam zarzygal!
Wczoraj wyrabialismy paszport tymczasowy dla Filipa! Z jego foto sie poryczalam ze smiechu!Pozniej zeskanuje i Wam pokaze !
no i co odpowiedzialam na innych watkach a tutaj nie poczytalam nic bo moje dziecko juz sie naspalo!ide myc gary i jakis obiad zorganizowac!
Fakt to cięzko my się cieszymy, że ma takie godziny pracy. Ma dużo czasu dla nas. No i wiele osób mówi, że przy tych godzinach jak na polskie realia pracowników fizycznych to zarabia dość dobrze. Zwłaszcza, że nieraz jakaś dodatkowa kaska wpada ekstra
cześć laseczki, tęsknię strasznie za wami ale nie mam czasu się nawet po tyłku podrapać. zarywam nocki na naukę i chodzę jak zombie...
100 lat dla wszystkich dzieciaczków, a w szczególności dla dzisiejszych jubilatów :-)
Danielek się w miarę zainteresował garnuszkiem na klocuszek a teraz czekamy jeszcze na to centrum gimnastyczne.
i my dolaczamy sie do zyczen!!!!!!!!!!!!!
i wszystkiego naj naj dla dzieciaczkow zeby sie zdrowo i spokojnie chowaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sie nie nudzisz!
Daffi powiedz mi co zrobilas jak julka dostala plesniawek? bo olek dostal wlasnie, ...:/
i po jakim czasie zeszly??
U nas jest dokladnie to samo!!!!!!!!!
tylko spacery pomagaja, wtedy spi i jest spokojny, a jak wroce do domu to sie zaczyna:/
super maz
zazdraszczam
u nas tez ciezko z kasa, jeszcze K. mial dzis dostac wyplate, a kierowniczka poszla na urlop i prawdopodobnie beda mieli opoznione wyplaty:/ a ja juz nie mam kasy a wszystkie rzeczy co do chrzcin trzeba oplacic i liczylam na jego wyplate:/
witam sie tak wogole, na szczescie w nocy po 1 dawce paracetamolu temperatura wrocila do normy, Olek od 2 w nocy do 7 rano spal bez przerwy!w szoku jestem,
no i po usg bioderek wszystko jest OKtylko te plesniawki:/
Wiecie co.... polasilam sie dzis w Inter Marche na pampersy nbo znow promocja byla...... Pampersy Activ baby 62szt z husteczkami pampersa po 44.88... ale nie bylo juz 4... wszystko tak przebrane ze brak slow same 2 i 3.... wiec kupilam 4+, ale nawet roznicy zbytnio w nich nie widac......
a ten plaszczyk co ostatnio pokazywalam i co wiekszosci podobal sie ten 1szy jest juz wystaiony... ale wiecie c o ? ja licytowac sie nie umiem... i dogadalm sie ze kupie poza allegro ale babeczka ma tylko czarny i brazowy z tego rozmiaru bo poki co towaru nie ma....
jak myslicie brac czarny???
kurcze jula zrobila kupala.. przebieram ja i widze ogromniasta zielona kupe ale kolor takiej zgnitej zieleni! nie wiem od czego nic takiego nie jadla by mogla byc zielona....
sorki ze ja tak ni z gruchy ni z pietruchy ale moze sie ktorejs przyda :
Edukacja i rozrywka niemowlaka (0-6 miesięcy) - Dziecko - Dziennik.pl
sorki ze ja tak ni z gruchy ni z pietruchy ale moze sie ktorejs przyda :
Edukacja i rozrywka niemowlaka (0-6 miesięcy) - Dziecko - Dziennik.pl