reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Wiecie co.... polasilam sie dzis w Inter Marche na pampersy nbo znow promocja byla...... Pampersy Activ baby 62szt z husteczkami pampersa po 44.88... ale nie bylo juz 4... wszystko tak przebrane ze brak slow same 2 i 3.... wiec kupilam 4+, ale nawet roznicy zbytnio w nich nie widac......

a ten plaszczyk co ostatnio pokazywalam i co wiekszosci podobal sie ten 1szy jest juz wystaiony... ale wiecie c o ? ja licytowac sie nie umiem... i dogadalm sie ze kupie poza allegro ale babeczka ma tylko czarny i brazowy z tego rozmiaru bo poki co towaru nie ma....
jak myslicie brac czarny???

kurcze jula zrobila kupala.. przebieram ja i widze ogromniasta zielona kupe ale kolor takiej zgnitej zieleni! nie wiem od czego nic takiego nie jadla by mogla byc zielona....

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane Dzieciaczki , w dniu Waszego Święta wszystkiego co najlepsze!!!!!

Alunia i Franuś !!! 100 latek

Współczuję Dziewczynki powrotów do pracy...to chyba boli........mnie też to czeka ale gdzieś we wrześniu najwcześniej,jak mi Mamunia do Juliuszka przyleci:)

no ja dziś też zaliczyłam parę godzinek w pracy Alanek był ze mną ja sprzątałam biuro i bar a on siedział i się bawił był tez ze mną mój mąz bo my tu mieszkamy i pracujemy w tym samym miejscu i troszkę zabawił alanka
wcale mi się nie uśmiechało już do pracy iść ale to już którys raz jak szef mnie prosił i jak do tej pory zawsze odmawiałam no ale w końcu w sierpniu kończy mi się macierzyńskie i coś trzeba zacząc robić żeby troszkę kaski wpadło

Powroty do pracy ?... no tak ja to zebym powrocila musze najpierw znalezc no ale i tak z Igorem niema kto zostac wiec się niewybieram poki co naszczescie:-) i na pecha zawsze to kasa...:confused:

Daffi a jaki plaszczyk ?

Witajcie;)
ja tylko na chwilke bo moje dziecko od 2 dni mnie terroryzuje:szok::szok::szok: nie chce leżeć, ciągle by tylko na rękach chciał,a jak znikam na minutkę dosłownie to taki płacz i krzyk, że aż serce zamiera we mne, no jakby mu się krzywda jakaś działa! a do tego chyba cos zaczyna się w buzi dziać, bo z większym zapałem wkłada wszystko do ust, a i śliny jest coraz więcej, tylko dziąsełka nie są rozpulchnione więc sama już nie wiem..
ja równiez wszystkim naszym najkochańszym dzieciaczkom życzę wszystkiego najlepszego, zdrówka, radości i uśmiechu na twarzy :) oraz naszym dzisiejszym solenizantom przesyłam moc buziaków :*

reklama
ja również współczuję dziewczyną, które muszą wracać do pracy, ja jak narazie zostaje w domu ze synkiem, napewno za jakiś czas też zacznę szukac pracy, ale jeszcze mam ten komfort ze moge spędzać z Filipkiem cały czas ( choć dzsiaj z chęcią uciekłabym z domu, taka poirytowana byłam, nawet siusiu nie mogłam iśc bo lament):-D

Do góry