reklama
lanjaa
Aga mama Julii
Kopciuszku: Wszystkiego najlepszego dla twojej Julci z okazji urodzinek:-)
Kolejna mama Julki też się dołącza z życzeniami
Jucia wazy tyle samo
Zatem mamy wage ciężką;-) No ale i po Julci nie widać żeby tyle wazyła, ona pewnie jak Antek takiejgrubszej kości jest??
Witam się tylko zebyścieo mnie nie zapomniały ;-)
Wszystkiego na naj dla naszych dzisiejszych Jubilatów :-*
patrzcie co śmiesznego znalazłam -
Gryzak do podawania owoców NUBY- super promocja! (1035197353) - Aukcje internetowe Allegro
Gryzak do podawania owoców NUBY- super promocja! (1035197353) - Aukcje internetowe Allegro
madziarena
Mamusia Amelki
jejku ... ratunku ;( wróciłam do pracy, mała z teściową a ja ... nie mogę bez niej ... tak strasznie mi jej brakuje jak mała zwykle budziła się ok. 9:00 tak dzisiaj równo o 6:00 pobudka i tulka się do mnie i uśmiecha a ja ... na 7:00 do pracy ;( przyszła teściowa a mała tak strasznie jej płakała jak wychodziłam .... teraz ponoć śpi ... ciekawe czy dam radę się przestawić. W pracy nudy ... od 7:00 siedzę i piję kawę, nic nie zrobiłam bo nie ma roboty, dzisiaj jestem sama w biurze i się opierniczam a czas się wlecze strasznie ... POZDRAWIAM !!! p.s. któraś z Was już też wróciła do pracy ???
sylwik1987
Filipek
kochana wywiedz sie dokładnie wszystkiego o tej krzywicy, bo mojemu synkowi tez strasznie poci sie główka wizyte u neurologa mam dopiero 7 lipca, a wczwartek do peditry ide , ale chyba zwariuje do tej poryWiecie co różne dziwne rzeczy mi się przytrafiały z Alkiem, ale żeby czekać na jego pobudkę 2 godziny
No zasnęło mi się wczoraj o 21 i pobudka o 5 rano. A ten mi do 7 śpi, to co miałam robić
Ale duchota - pewnie burza przyjdzie do nas, bo pocę się normalnie przy otwartych oknach
Weekend milutki Dziś chcę iść na zakupy, ale jeszcze kasiory nie mam
Powinnam już dostać...
W ogóle dziś neurolog znów nas czeka. Zapytam go o krzywicę, bo mnie przestraszyłyście spoconą główką
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jejku ... ratunku ;( wróciłam do pracy, mała z teściową a ja ... nie mogę bez niej ... tak strasznie mi jej brakuje jak mała zwykle budziła się ok. 9:00 tak dzisiaj równo o 6:00 pobudka i tulka się do mnie i uśmiecha a ja ... na 7:00 do pracy ;( przyszła teściowa a mała tak strasznie jej płakała jak wychodziłam .... teraz ponoć śpi ... ciekawe czy dam radę się przestawić. W pracy nudy ... od 7:00 siedzę i piję kawę, nic nie zrobiłam bo nie ma roboty, dzisiaj jestem sama w biurze i się opierniczam a czas się wlecze strasznie ... POZDRAWIAM !!! p.s. któraś z Was już też wróciła do pracy ???
bidulo ja mam jeszcze 3 tyg ale juz panikuje !!!!
Kopciuszku najlepsze zyczenia urodzinowe dla Julci !!
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Zatem mamy wage ciężką;-) No ale i po Julci nie widać żeby tyle wazyła, ona pewnie jak Antek takiejgrubszej kości jest??
Ona ogolnie nie jest jakas bardzo gruba ale waleczki na brzuszku mano i ma strasznie nabite nogichyba po moim G
Witam się tylko zebyścieo mnie nie zapomniały ;-)
A czemu smiesznego???
Oj,pewnie nie bylo ci milo wychodzic do pracy:-(no ale niestety takie jest zycie:-tak:
reklama
lanjaa
Aga mama Julii
bidulo ja mam jeszcze 3 tyg ale juz panikuje !!!!
Mea ja dokładnie tak jak ty:-)ale stresa mam, tym bardziej, że na nowe stanowisko ide