WItamy!!
dziewczynki nie bylo nas ze hooohoooo/...
bylam u dziadka a potem u rodzicow i tak minal ponad tydzien wiec nawet nie nadrabiam bo nie mam szans....
mam nadzieje ze wszystkie dzieci i mamuski zdrowe..
dla wszystkich minionych i dzisiejszych solenizantow STO LAT!!!!!!
a u nas jakas masakra o dwoch dni...pomijajac to ze Rysiek mial katar i kaszel ale juz przeszlo...
marudzi calymi dniami...a mamusia dostaje szalu juz...
bylismy u wuja i widzial go lekarz powiedzial ze nie kwalifikuje sie do rehabilitacji i nie ma co robic usg glowy tak jak kazala pani neurolog w krk...powiedzial ze z mala asymetria sie rodza wszystkie dzieci a u niego miesnie wszystkie dobrze pracuja i na pewno sie wyprostuje,..poza tym jest znikoma...
Rysiek zamiast zbeirac sie do siadanie zbiera sie do raczkowania...
jak lezy na barzuchu to podnosi pupe na kolanach ale jeszcze brzuch za ciezki zeby podniesc
ma juz prawe 80cm wzrostu dzis go zmierze dokladnie...bo juz w branka 74 sie nie miesci i wazy 8,5 kg...
a dr powiedzial ze dziecko roczne powinno wazyc okolo9/10kg
ale mowi ze jak my tacy wysocy to ze on moze wazyc nawet 12
a teraz sie troszke cofne i cos was pocYtam bo sie stesknilam!!
dziewczynki nie bylo nas ze hooohoooo/...
bylam u dziadka a potem u rodzicow i tak minal ponad tydzien wiec nawet nie nadrabiam bo nie mam szans....
mam nadzieje ze wszystkie dzieci i mamuski zdrowe..
dla wszystkich minionych i dzisiejszych solenizantow STO LAT!!!!!!
a u nas jakas masakra o dwoch dni...pomijajac to ze Rysiek mial katar i kaszel ale juz przeszlo...
marudzi calymi dniami...a mamusia dostaje szalu juz...
bylismy u wuja i widzial go lekarz powiedzial ze nie kwalifikuje sie do rehabilitacji i nie ma co robic usg glowy tak jak kazala pani neurolog w krk...powiedzial ze z mala asymetria sie rodza wszystkie dzieci a u niego miesnie wszystkie dobrze pracuja i na pewno sie wyprostuje,..poza tym jest znikoma...
Rysiek zamiast zbeirac sie do siadanie zbiera sie do raczkowania...
jak lezy na barzuchu to podnosi pupe na kolanach ale jeszcze brzuch za ciezki zeby podniesc
ma juz prawe 80cm wzrostu dzis go zmierze dokladnie...bo juz w branka 74 sie nie miesci i wazy 8,5 kg...
a dr powiedzial ze dziecko roczne powinno wazyc okolo9/10kg
ale mowi ze jak my tacy wysocy to ze on moze wazyc nawet 12
a teraz sie troszke cofne i cos was pocYtam bo sie stesknilam!!