reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

powiem Wam.. myslalam ze te skoki rozwojowe to jakas bujda..
ale tak sobie siedzialam w piatek wieczorem i zachodzilam w glowe co mi sie z Maja stalo ze tak sie budzi w nocy..
i zaczelam liczyc tygodnie... co sie okazalo... wszystko zaczelo sie dokladnie gdy Maji stuknelo 14 tyg 19 tydzien konnczy sie dzisiaj..
zeby bylo zabawniej juz wczoraj spala tak jak zawsze.. i dzisiaj chyba zanosi sie na to samo.. bo mialabym juz 3 dojenie cyców a tak majka spi w najlepsze :-D

reklama
Od nas też dla Kingusi 100 latek

A ja tam za brzuszkiem nie tęsknię..zresztą dużo mniejszego niż w ciąży nie mam;-):-D
A tak na poważnie...niestety ta ciąża była dużo gorsza niż pierwsza..więc na razie mnie brzuszki nie ruszają!
Ale czas faktycznie..ucieka nie wiadomo kiedy:no:

Wiecie co różne dziwne rzeczy mi się przytrafiały z Alkiem, ale żeby czekać na jego pobudkę 2 godziny:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No zasnęło mi się wczoraj o 21:sorry2: i pobudka o 5 rano. A ten mi do 7 śpi, to co miałam robić:-D

Ale duchota - pewnie burza przyjdzie do nas, bo pocę się normalnie przy otwartych oknach:szok:

Weekend milutki :) Dziś chcę iść na zakupy, ale jeszcze kasiory nie mam :dry:
Powinnam już dostać...

W ogóle dziś neurolog znów nas czeka. Zapytam go o krzywicę, bo mnie przestraszyłyście spoconą główką:szok:

reklama
Do góry