reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Co do owoców leśnych to niestety nie wiem, a co do biegunki...a ząbki może już wychodzą?
Bo hania zawsze przed samym wyrżnięciem się ząbka miała biegunkę...albo ma jakąś lekką infekcję, która objawia się na razie tylko biegunką i tylko troszkę podwyższoną temperaturą?

Kopciuszku to macie fajnie!

reklama
ASICA 200 LAT NA DOBRY POCZATEK I WYGRANEJ W TOTOLOTKA ZYCZE !!! a tak poza tym zdrowka /dla was wszystkich/ iduzo milosci :)

narazie na podworko ubieram dlugi rekaw i czapeczke cienka ... u nas upalow nie ma a w domu 19 stopni wiec spokojnie bede bajtla przyzwyczajac tym bardziej ze tesciowej na jakis czas sie pozbylam :)

kurcze a moja agatka dalej ma biegunke !! ja juz nie wiem co jej jest ... raczej nie zjadla nic co by jej moglo zaszkodzic !! wogole ma apetyt, jest radosna i spi ladnie jak trzeba ... a juz dzis 2 kupy byly takie luzne /nie wodniste czy sluzowe tylko po prostu luzne kupska ... / dam jej na obiadek marchewke z ryzem a na podwieczorek bananki - i tu mam pytanie CZY OWOCE LESNE ZESTALAJA KUPE CZY ROZLUZNIAJA ?? od razu powiem ze nie ma ich w ksiazeczce hippa wiec tam nie szukajcie :)

Biegunka jest dopiero wtedy kiedy sa minimum 3 kupki zadkie na dzien:tak:wiec jesli nie jest bardzo wodnista i nie ma wiecej jak 3 to to nie biegunka:no:
Moja corka przechodzila bardzo czesto biegunke i naprawde wiem co mowie:tak:ja potrafilam zalozyc nowego pampka i musialam juz go zdejmowac:tak:i byly to naprawde zadkie kupki:tak:wiec MEA ja twierdze ze Agatka nie ma biegunki:no:po prostu moze byc tak jak pisze Aga:tak:zabki moze beda wychodzic i zmienila sie kupka:tak:i wydaje mi sie za owoce lesne raczej zestalaja kupke:tak:

A EWY nadal nie ma,czekam,czekam i nie moge sie doczekac...

Dopiero za tydzień ma :)))
racja Purchawko dopiero za tydzień:) mam nadzieję, że jak będziecie to się spotkamy!! :)

no własnie mam ten sam problem zaraz wyruszamy i zastanawiam sie co załozyc zeby mu nie było za zimno ani za gorąco...
a powiedzcie rajstopki jeszzce zakladacie jak jest 22 stopni? bo ja to chyba troche nadopiekuncza i sama nieiwem ....
nasz maluszek miał półspiochy z 4 razy od urodzenia. nie zakładam młodemu nic pod spodnie. po domu czesto śmiga w samym body. tak jak lajtwaj preferuje zimny chów:)

Tak dla relaksu sobie do Was wpadłam- seminarium robię- nie ma to jak zajęcie na sobotni wieczór;) Mąż w rozjazdach- na jakieś zawody pojechał. Luuuzna- Twój może też? Bo to jakieś mistrzostwa czy kij wie co;)
W planach mam skończenie seminarki i może się pouczę na wiruski.
Kurcze, yto ze mnie jakas wyrodna matka bo ja już nie raz zakładałam młodej body z krótkim rękawem a jak leży w wózeczku z zasłoniętą budką to właściwie nie pamiętam kiedy czapke miała. Zakładam jak ją biorę na ręce co niestety zdarza nam się coraz częściej, chyba trzeba spacerówkę zamontować. Na balkonie śpi sobie w dzień obowiązkowo- zazwyczaj przed południem, wtedy mamy nienasłoneczniony balkon więc spi tak jak jest ubrana w domu+ kocyk. I tez bez czapki chyba że wieje. Tyle że ten mój kudłacz to ma naturalną ochronę główki. Włoski musimy codziennie wiązac albo spinac bo jej oczka zasłaniają. I tu mój dylemat: na razie nie przeszkadzają jej te kucyki czy spineczki ale boję się że niedługo zacznie je sobie ściągać i może je połknąć. Czym jej to związywać? Niezwiązywać nie mogę bo jej do oczu wchodzą
nam też się zdaża jeżdzić w wóżku bez czapy.

Asiu 100 lat kochana:) dużo miłości, uśmiechu i spęłnienia marzeń kochana:)

my dzis byliśmy na komunii mojej siostry, było fajno, maluszek zrobił furrore:)

dziewczynki musze sie pochwalic! Wlasnie wrocilam od mojego nowo narodzonego chrzesniaka:) urodzil sie dzis pare minut po 17tej :) Jest taki slodki i malutki...taka kruszynka mala:))) wazyl 2400 wiec 1300mniej od antka i dlatego taka laleczka mi sie wydaje. Ale jest przeslodki:) jutro wkleje zdjecie i wam pokaze to malenstwo:)))

dziewczynki musze sie pochwalic! Wlasnie wrocilam od mojego nowo narodzonego chrzesniaka:) urodzil sie dzis pare minut po 17tej :) Jest taki slodki i malutki...taka kruszynka mala:))) wazyl 2400 wiec 1300mniej od antka i dlatego taka laleczka mi sie wydaje. Ale jest przeslodki:) jutro wkleje zdjecie i wam pokaze to malenstwo:)))
cudownie:0 jej... jak ja widze takie maleństwa to aż nie moge uwierzyć , że Filipek jeszcze niedawno taki był;)tylko zdjęcia mi o tym przypomnają;) jak ten czas nieubłagalnie leci, czasem chciałabym zatrzymać niektóre z tych cudownych chwil- 2 kreski na teście ciążowym, pierwsze usg, dzień ślubu, narodziny Filipka, jego pierwszy uśmiech...ale się rozmarzyłam ;) Was dziewczyny tez rozczulają ciążowe brzuszki;)? jak idę miastem i widze kobiety w ciązy to aż buzia sama i się uśmiecha, i nawet zazdroszczę im tego stanu;) choć nie wyobrażam sobie jakbym teraz miała być w ciązy ;P

Hej
Ja dzisiaj miałam ciężką noc.
Cieszyłam sie na początku z tego słonca i ciepła na dworze,ale teraz już coraz mnie bo na Kinie to negatywnie wpływa :eek:
Cieżko jej było wczoraj zasnąc wieczorem i nie spała od 15 do 19 :szok:
juz nie wiedziałam co mam zrobic,żeby w końcu zasnęła,ale dałam jej kaszki i to pomogło :-) tylko co z tego jak z tego upału kwękała mi całą noc...także ledwo widzę na oczy,ale już sie przyzwyczaiłam.
Nie tylko o tym chciałam napisac.Mam do was pytanko - czy wasze dzieciaczki też mniej ciągną cysia w te upały??zadam to pytanie jeszcze na cycowych bo tutaj chyba nie wszystkie karmimy piersiami :-):-)
idę się zając swoją marudą :sorry:
i co mi dał ten wczorajszy relax.chyba tylko to,że mąż sie cieszył że mogł mi niespodziankę zrobic :zawstydzona/y:
emira nie ma sprawy ;-)
ja to już jestem zaprawiona w bojach, mój syn od dłuższego czasu budzi mi sie co 2 godziny:wściekła/y::szok: i choć czasem po tych nocnych pobudkach jestem zmęczona to chociaż w dzien ma 3 drzemki, a ta ranną przeważnie wykorzystuję żeby trochę odespać nocke;)

Ojej jaki u nas upal!!! Wytrzymac sie nie da a w sypialni mam 30 stopni..

Asia - Wszystkiego najlepszego.

hichotka - Wszystkiego najlepszego dla Kingusi z okazji 5 miesiecy:)

reklama
Do góry