reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Co do owoców leśnych to niestety nie wiem, a co do biegunki...a ząbki może już wychodzą?
Bo hania zawsze przed samym wyrżnięciem się ząbka miała biegunkę...albo ma jakąś lekką infekcję, która objawia się na razie tylko biegunką i tylko troszkę podwyższoną temperaturą?

Kopciuszku to macie fajnie!

reklama
ASICA 200 LAT NA DOBRY POCZATEK I WYGRANEJ W TOTOLOTKA ZYCZE !!! a tak poza tym zdrowka /dla was wszystkich/ iduzo milosci :)

narazie na podworko ubieram dlugi rekaw i czapeczke cienka ... u nas upalow nie ma a w domu 19 stopni wiec spokojnie bede bajtla przyzwyczajac tym bardziej ze tesciowej na jakis czas sie pozbylam :)

kurcze a moja agatka dalej ma biegunke !! ja juz nie wiem co jej jest ... raczej nie zjadla nic co by jej moglo zaszkodzic !! wogole ma apetyt, jest radosna i spi ladnie jak trzeba ... a juz dzis 2 kupy byly takie luzne /nie wodniste czy sluzowe tylko po prostu luzne kupska ... / dam jej na obiadek marchewke z ryzem a na podwieczorek bananki - i tu mam pytanie CZY OWOCE LESNE ZESTALAJA KUPE CZY ROZLUZNIAJA ?? od razu powiem ze nie ma ich w ksiazeczce hippa wiec tam nie szukajcie :)

Biegunka jest dopiero wtedy kiedy sa minimum 3 kupki zadkie na dzien:tak:wiec jesli nie jest bardzo wodnista i nie ma wiecej jak 3 to to nie biegunka:no:
Moja corka przechodzila bardzo czesto biegunke i naprawde wiem co mowie:tak:ja potrafilam zalozyc nowego pampka i musialam juz go zdejmowac:tak:i byly to naprawde zadkie kupki:tak:wiec MEA ja twierdze ze Agatka nie ma biegunki:no:po prostu moze byc tak jak pisze Aga:tak:zabki moze beda wychodzic i zmienila sie kupka:tak:i wydaje mi sie za owoce lesne raczej zestalaja kupke:tak:

A EWY nadal nie ma,czekam,czekam i nie moge sie doczekac...

Dopiero za tydzień ma :)))
racja Purchawko dopiero za tydzień:) mam nadzieję, że jak będziecie to się spotkamy!! :)

no własnie mam ten sam problem zaraz wyruszamy i zastanawiam sie co załozyc zeby mu nie było za zimno ani za gorąco...
a powiedzcie rajstopki jeszzce zakladacie jak jest 22 stopni? bo ja to chyba troche nadopiekuncza i sama nieiwem ....
nasz maluszek miał półspiochy z 4 razy od urodzenia. nie zakładam młodemu nic pod spodnie. po domu czesto śmiga w samym body. tak jak lajtwaj preferuje zimny chów:)

Tak dla relaksu sobie do Was wpadłam- seminarium robię- nie ma to jak zajęcie na sobotni wieczór;) Mąż w rozjazdach- na jakieś zawody pojechał. Luuuzna- Twój może też? Bo to jakieś mistrzostwa czy kij wie co;)
W planach mam skończenie seminarki i może się pouczę na wiruski.
Kurcze, yto ze mnie jakas wyrodna matka bo ja już nie raz zakładałam młodej body z krótkim rękawem a jak leży w wózeczku z zasłoniętą budką to właściwie nie pamiętam kiedy czapke miała. Zakładam jak ją biorę na ręce co niestety zdarza nam się coraz częściej, chyba trzeba spacerówkę zamontować. Na balkonie śpi sobie w dzień obowiązkowo- zazwyczaj przed południem, wtedy mamy nienasłoneczniony balkon więc spi tak jak jest ubrana w domu+ kocyk. I tez bez czapki chyba że wieje. Tyle że ten mój kudłacz to ma naturalną ochronę główki. Włoski musimy codziennie wiązac albo spinac bo jej oczka zasłaniają. I tu mój dylemat: na razie nie przeszkadzają jej te kucyki czy spineczki ale boję się że niedługo zacznie je sobie ściągać i może je połknąć. Czym jej to związywać? Niezwiązywać nie mogę bo jej do oczu wchodzą
nam też się zdaża jeżdzić w wóżku bez czapy.

Asiu 100 lat kochana:) dużo miłości, uśmiechu i spęłnienia marzeń kochana:)

my dzis byliśmy na komunii mojej siostry, było fajno, maluszek zrobił furrore:)

dziewczynki musze sie pochwalic! Wlasnie wrocilam od mojego nowo narodzonego chrzesniaka:) urodzil sie dzis pare minut po 17tej :) Jest taki slodki i malutki...taka kruszynka mala:))) wazyl 2400 wiec 1300mniej od antka i dlatego taka laleczka mi sie wydaje. Ale jest przeslodki:) jutro wkleje zdjecie i wam pokaze to malenstwo:)))

dziewczynki musze sie pochwalic! Wlasnie wrocilam od mojego nowo narodzonego chrzesniaka:) urodzil sie dzis pare minut po 17tej :) Jest taki slodki i malutki...taka kruszynka mala:))) wazyl 2400 wiec 1300mniej od antka i dlatego taka laleczka mi sie wydaje. Ale jest przeslodki:) jutro wkleje zdjecie i wam pokaze to malenstwo:)))
cudownie:0 jej... jak ja widze takie maleństwa to aż nie moge uwierzyć , że Filipek jeszcze niedawno taki był;)tylko zdjęcia mi o tym przypomnają;) jak ten czas nieubłagalnie leci, czasem chciałabym zatrzymać niektóre z tych cudownych chwil- 2 kreski na teście ciążowym, pierwsze usg, dzień ślubu, narodziny Filipka, jego pierwszy uśmiech...ale się rozmarzyłam ;) Was dziewczyny tez rozczulają ciążowe brzuszki;)? jak idę miastem i widze kobiety w ciązy to aż buzia sama i się uśmiecha, i nawet zazdroszczę im tego stanu;) choć nie wyobrażam sobie jakbym teraz miała być w ciązy ;P

Hej
Ja dzisiaj miałam ciężką noc.
Cieszyłam sie na początku z tego słonca i ciepła na dworze,ale teraz już coraz mnie bo na Kinie to negatywnie wpływa :eek:
Cieżko jej było wczoraj zasnąc wieczorem i nie spała od 15 do 19 :szok:
juz nie wiedziałam co mam zrobic,żeby w końcu zasnęła,ale dałam jej kaszki i to pomogło :-) tylko co z tego jak z tego upału kwękała mi całą noc...także ledwo widzę na oczy,ale już sie przyzwyczaiłam.
Nie tylko o tym chciałam napisac.Mam do was pytanko - czy wasze dzieciaczki też mniej ciągną cysia w te upały??zadam to pytanie jeszcze na cycowych bo tutaj chyba nie wszystkie karmimy piersiami :-):-)
idę się zając swoją marudą :sorry:
i co mi dał ten wczorajszy relax.chyba tylko to,że mąż sie cieszył że mogł mi niespodziankę zrobic :zawstydzona/y:
emira nie ma sprawy ;-)
ja to już jestem zaprawiona w bojach, mój syn od dłuższego czasu budzi mi sie co 2 godziny:wściekła/y::szok: i choć czasem po tych nocnych pobudkach jestem zmęczona to chociaż w dzien ma 3 drzemki, a ta ranną przeważnie wykorzystuję żeby trochę odespać nocke;)

Ojej jaki u nas upal!!! Wytrzymac sie nie da a w sypialni mam 30 stopni..

Asia - Wszystkiego najlepszego.

hichotka - Wszystkiego najlepszego dla Kingusi z okazji 5 miesiecy:)

reklama
Do góry