reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

nie ma Was:(((
tak sobie pomyslalam ze nie bede myslala o tym bolu i sprobuje go zwalczyc psychika i juz mi lepiej:))) (oby)
Zajadam sie pysznym placuszkiem drozdzowym z rabarbarem:) jeszcze cieplutkim hihih jakos nie moge sie zmobilizowac do diety:( ale od poniedzialku sie zmusze :) a jak!!! Wy to widze ostro z dietami idziecie:) kazda ma nawet swoj suwaczek:) ja tez wstawie,jak schudne choc ciut hihih

reklama
witam z rana i od razu z problemami ... moja agtka ma jakies problemy z brzuszkiem bo rano miala biegunke!! zobaczymy co bedzi eteraz po mleku ... podejrzewamz e mi sie mleko w nocy w butli skwasilo !!! i to od tego !!

MEA to bardzo mozliwe:tak:nie powinno sie tak trzymac mleka:no:

wiecie co przez ostatnie iesiace caly czas tak samo z mlekiem robilam ... no ale moze cos dzis sie z nim podzialo ...

Wiesz,teraz to jest coraz bardziej cieplo:tak:

no własnie mam ten sam problem zaraz wyruszamy i zastanawiam sie co załozyc zeby mu nie było za zimno ani za gorąco...
a powiedzcie rajstopki jeszzce zakladacie jak jest 22 stopni? bo ja to chyba troche nadopiekuncza i sama nieiwem ....

My juz dawno nie zakladamy:no:chyba ze jest w domu bez spodni:tak:

Co do spacerków, to my rajstopek nie zakładamy odkąd na dworze jest więcej niż 15 stopni. Teraz ubieram go w body + spodnie + bluza dresowa, całości dopełnia oczywiście wiosenna czapka i skarpetki :)

Ja tak samo:tak:

hej dziewczynki:)
od paru dni mam straszliwe bole glowy BOLE MIGRENOWE!!! masakra jaks! ostatni raz mialam trakie cos jak dorastalam wie jakies 10lat temu sie skonczylo,myslalam ze mam juz to za soba,ale jednak nie. moze to porod mi cos poprzestawial?bo slyszalam ze moze to miec zwiazek z hormonami... wczoraj myslalam ze juz przeszlo az tu nagle BĘC i znow do wyra:( dzis jak na razie jest ok i mam nadzieje ogromna nadzieje ze tak juz bedzie do konca dnia. Powiem wam szcxzerze ze nawet nie czytam tego co pisze ani co wy bo poprostu sie boje ze znow mnie zlapie! literki mi sie zlewaja:( to jest poprostu straszne! a boje sie teraz podwojnie bo zostalam sama z malym w domu a jak by mnie chwycilo to przy antku nie bede w stanie nic zrobic:( Macie jakies sposoby sprawdzone na migrene???
Tesnie za wami lasencje!!! mam nadzieje ze szybko mi przejdzie i wroce do naszego swiatka:) buziole dla was i waszych maluszkow:)))

Oj,nie zazdroszcze:no:oby tylko szybko przeszlo;-)

AGA JA CZEKAM NA ZDJECIA LAZIENKI:tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tak wogole to jak tam fuga?Nie peka już?

Obiecuje że jutro już na pewno wstawię!!! Przez tą chorobę Hani znów chodzę jak walnięta:tak:;-)

A o podłodze to mi nie wspominaj..oczywiście znów fuga popękała..ale najśmieszniejsze jest to że tylko w niektórych miejscach..tych co od początku! I te płytki się ruszają..tak jakby ten ZAJEBIŚCIE drogi klej nie trzymał:no:
Więc planujemy po wypłacie kupić taki specjalny podkład..i na nowo położyc te płytki przy których pęka ta fuga

hej dziewczynki:)
od paru dni mam straszliwe bole glowy BOLE MIGRENOWE!!! masakra jaks! ostatni raz mialam trakie cos jak dorastalam wie jakies 10lat temu sie skonczylo,myslalam ze mam juz to za soba,ale jednak nie. moze to porod mi cos poprzestawial?bo slyszalam ze moze to miec zwiazek z hormonami... wczoraj myslalam ze juz przeszlo az tu nagle BĘC i znow do wyra:( dzis jak na razie jest ok i mam nadzieje ogromna nadzieje ze tak juz bedzie do konca dnia. Powiem wam szcxzerze ze nawet nie czytam tego co pisze ani co wy bo poprostu sie boje ze znow mnie zlapie! literki mi sie zlewaja:( to jest poprostu straszne! a boje sie teraz podwojnie bo zostalam sama z malym w domu a jak by mnie chwycilo to przy antku nie bede w stanie nic zrobic:( Macie jakies sposoby sprawdzone na migrene???
Tesnie za wami lasencje!!! mam nadzieje ze szybko mi przejdzie i wroce do naszego swiatka:) buziole dla was i waszych maluszkow:)))
moja sis ma takie bóle i powiem Ci,że jej siedzenie przed kompem też pogarszało ból głowy.
niestety jej nic nie pomogło przez ponad rok,a że tutaj nie chciała isc do lekarza to będąc teraz w Polsce ma zrobic badania.
Jak coś jej dadzą to Ci napiszę.Może też Tobie pomoże.

Żyje!!! przezylam ten dzien:) i na szczescie dzis juz nie mialam takich boli:) tzn czulam caly czas ciezka glowe ale nie chwycilo nic konkretnie:) Mąż mi kupil ponoc bardzo dobre proszki,ktore trzeba zazyc zaraz jak cos sie zaczyna dziac,wiec czekaja w pogotowiu. Ale Was malo laseczki:( a steskniona!!!

ach chyba jestem tu dzis najaktywniejsza hihih:)))
ide sie polozyc,poodpoczywac...maly spi juz od pol godz i pewnie tak do rana:) och jakie grzeczne to moje dziecko...ciekawe po kim? hihihi:) buziole!!!

no własnie :confused: bądź tu mądrym :confused:
chociaż ja też zawsze mam ze sobą kocyk,tak na wszelki wypadek.

ok uciekam na spa
mąż mi niespodzianke zrobił :-)
dobry temt zaczelyscie, bo wlasnie mialam pytac w co ubieracie dzieciaczki, ja olka ubieram w body na dlugi rekaw i spdenki ciensze i jakies cienkie skarpetki i sienka czapka, dzis mu nie bylo za cieplo, i tez zawsze mam kocyk, ale to jest tak ze slonce grzeje, a czasem zawieje wiatr i robi sie chlodno....

a ja sama, K w pracy maly juz spi po kapieli i nie wiem za co sie zabrac, czy poczytac czy co tyle bym chciala zrobic:)dlatego lece ...pa!

Ubranie na dzisiaj było; body dł. rękaw, spodnie ogrodniczki cienkie bawełniane bez obudowanych nóżek, skarpetki + czapka letnia bawełniana : )
Koc obowiązkowo na wyposażeniu ..

dobry temt zaczelyscie, bo wlasnie mialam pytac w co ubieracie dzieciaczki, ja olka ubieram w body na dlugi rekaw i spdenki ciensze i jakies cienkie skarpetki i sienka czapka, dzis mu nie bylo za cieplo, i tez zawsze mam kocyk, ale to jest tak ze slonce grzeje, a czasem zawieje wiatr i robi sie chlodno....

a ja sama, K w pracy maly juz spi po kapieli i nie wiem za co sie zabrac, czy poczytac czy co tyle bym chciala zrobic:)dlatego lece ...pa!
ja tez sama i nudzi mi się, maluszek śpi juz od godzinki, spacerek nam się udał, obło się bez marudzenia;) chyba soie coś pooglądam ;)

reklama
Ubranie na dzisiaj było; body dł. rękaw, spodnie ogrodniczki cienkie bawełniane bez obudowanych nóżek, skarpetki + czapka letnia bawełniana : )
Koc obowiązkowo na wyposażeniu ..
jej to tylko u nas było tak ciepło żew krótkich rękawkach byliśmy a małemu i tak było ciepło, będe musiała poduszkę wyciągnąć z gondolki, albo jakiś przewiewny kocyk kupić;)

Do góry