u nas dziś znów upalnie....lecimy zaraz na jaką wycieczkę Wczoraj miałam starszny dylemat jak ubrać Mała, bo chyba zasada 'jedna warstwa więcej' jak jest taka pogoda nie obowiązuje ? dziś założe jej krótki rękawek chyba ..
dokladnie jak u mnie! tez wrocilam zmachana.. julka miala cienkie spodenki tylko cieniutka bluzeczke i bezrekawnik na to i jeszcze jej bylo cieplo na szczescie cale 4 godz spaceru przespala
a ja postanowilam sie troche dowartosciowac i małza i zaszlam do nowo otwartego skepu z bielizna i kupilam sobie conieco
a co! nam tez sie cos od zycia nalezy...
Luuuzna ja Julce kupie jakas zabawke na dzien dziecka... i chrezsniakowi tez.. bez przesady.. 1 czerwca dzien dziecka a 5 czerwca roczek mlodego..... do tego za 2 dni 24 maja moj tata ma urodziny a 26 maja jest dzien matki! jakas plaga swiat jest u mnie! a co tym bąblom mozna kupowac.... chyba tylko zabawki!
ja moge teraz chwile odetchnac! bo jak wrocilysmy to julka nadal spi: jupi!
ale po miescie tragicznie sie chodzilo! byl wypadek i policja jedna drogo kaierowala samochody osobowe a druga tiry! miasto calkowicie zablokowane a na przejsciach osobowki nie patrzaly na pieszych no potracilby nas taki jeden wariat! tir zatrzymal mi sie bym mogla przejsc a osobowka z tylu postanowila go wyprzedzic a ja na pasach juz bylam! dobrze ze zdazyl sie zatrzymac! pod tesco tez wychodze ze sklepu a jakas nienormalna baba zaparkowala przed samymi drziwami i wychodze i widze ze babsko glupie cofa i skreca! doslownie prawie w nas! ja nie wiem czy ona tylem auta chciala do tesco wjechac! normalnie wyzwalam ja! a ludzie mi dopingowali!