reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ale u nas piekna pogoda pogoda :)
moja perła wlasnie sie budzi.. a spala ze 2h!!! :-D

idziemy na dwor chyba ..
nie nadrabiam Was bo czasu nie mam kurde.. az niewiem w co rece wlozyc..

dach nam przecieka.. ;-/
w piwnicy podlało.. a na dodatek teść w dzisiejsza pogode - no slonce grzeje fajnie - myje sobie auto.. w GARAŻU :szok::eek::eek:

reklama
Co do spacerków, to my rajstopek nie zakładamy odkąd na dworze jest więcej niż 15 stopni. Teraz ubieram go w body + spodnie + bluza dresowa, całości dopełnia oczywiście wiosenna czapka i skarpetki :)

Purchawko...w końcy załapałam jak robić to z tego filmiku..i dupa blada...nie mogę tego włączać bo wtedy mi tak "muli" internet że nawet nie mogę wejść na tą stronę! A jak już wejdę to zanim załadowałby mi się ten film to już by sie znów limit skończył :) Ale dzięki ci jeszcze raz bardzo!
No tak, taki może być skutek uboczny niestety. Nic więcej nie możesz zrobić w tej sprawie, chyba, że znaleźć tego drugiego co też ogląda i dogadać się z nim, że on jednego dnia, Ty drugiego :)

ale u nas piekna pogoda pogoda :)
moja perła wlasnie sie budzi.. a spala ze 2h!!! :-D

idziemy na dwor chyba ..
nie nadrabiam Was bo czasu nie mam kurde.. az niewiem w co rece wlozyc..

dach nam przecieka.. ;-/
w piwnicy podlało.. a na dodatek teść w dzisiejsza pogode - no slonce grzeje fajnie - myje sobie auto.. w GARAŻU :szok::eek::eek:

Ania wróciłaś :))
Wiesz, że nie ma sensu nas nadrabiać :-D
oj i u Ciebie nieciekawie z wodą ;/;/ oby nie było gorzej.
Ale jak to w GARAŻU??:eek:

przykra sprawa.
oby jej szybko przeszło.

hehe.brawo :-) będzie miał siłe pomagac mamusi zakupy nosic :-)

ja małą ubieram w długi rękawek,ale cienki,np jakaś cienka bluzeczka albo body.rajstopek już nie zakładam,ale wiesz ona i tak jest w wózku,także słoneczko bezpośrednio na nią nie świeci.
Jutro chcemy pojechac na plażę,bo niestety dzisiaj mąż w pracy i powiedzcie mi jak ubrac takiego malucha na plaże??skóra bobasa jest o wiele bardziej delikatniejsza przeciez i nie chcialabym żeby się poparzyła albo coś.kupiłam juz jej kremik ochronny,ale to raczej nie wystraczy.
jak narazie wiem,ze musi miec okrycie głowy :-)
daffodill dobrze,że powiedziałaś im do sluchu.nie wiem gdzie ci ludzie mają głowę.
ja tutaj w Ie mam to na codzien,pewnie dlatego,ze łatwiej tutaj zdac prawko i byle jełop za kierownicą siedzi.
jadę którego razu autem a tu baba przede mną postanowiła sobie wypuscic pasażera.bach stanęła,bez żadnego ostrzeżenia.
co się poźniej okazało to była taka starowinka,że jak dla mnie to już raczej rowerkiem powinna jeździc i to takim specjalnym.
u nas było 24 stopnie i miałam Filipka ubrane w body z krótkim rękawkiem i spodnie i jak sprawdzałam mu kark to byłciepły, więc tym raze udało mi sie go dbrze ubrać, a także często mam z tym problemy, zważywszy na to, że w słońcu czasem jest gorąco, a w cieniu chłodno, i bądź tu mądrym ;)

hichotka dobre podejście do sprawy :-)

Zbijcie mnie - obiadu nie zrobiłam :no: T za pół godz wraca i pewnie będzie zły ;/;/;/ ale mały był taki maruda że nie pytajcie :szok: zasnął mi dopiero!!! i ciekawe ile pośpi...ostatnio pospał tyle, że zdążyłam głowę umyć ;/
Masakra chyba mu za ciepło, bo wydoił 2 pełne butle soku z herbatką :szok: a jeść tak średnio mu się chce. Mi też zresztą.
Mój dzisiaj tez dużo pije, ale pierwszy raz zjadł mi obiadek ze słoiczka :) tzn nie cały, tylko mniejszą część ale jestem z niego dumna;) może już nie będę musiała mu marchewke w butelc eprzemycać;)

no własnie mam ten sam problem zaraz wyruszamy i zastanawiam sie co załozyc zeby mu nie było za zimno ani za gorąco...
a powiedzcie rajstopki jeszzce zakladacie jak jest 22 stopni? bo ja to chyba troche nadopiekuncza i sama nieiwem ....
noo;) na rajstopki trochę za ciepło już;) ja zawsze wożę ze sobą kocyk, więc w razie jak synkowi jest za zimno to przykrywam go, a tak mam pewność że go nie przegrzewam ;)

u nas było 24 stopnie i miałam Filipka ubrane w body z krótkim rękawkiem i spodnie i jak sprawdzałam mu kark to byłciepły, więc tym raze udało mi sie go dbrze ubrać, a także często mam z tym problemy, zważywszy na to, że w słońcu czasem jest gorąco, a w cieniu chłodno, i bądź tu mądrym ;)
no własnie :confused: bądź tu mądrym :confused:
chociaż ja też zawsze mam ze sobą kocyk,tak na wszelki wypadek.

ok uciekam na spa
mąż mi niespodzianke zrobił :-)

reklama
hej dziewczynki:)
od paru dni mam straszliwe bole glowy BOLE MIGRENOWE!!! masakra jaks! ostatni raz mialam trakie cos jak dorastalam wie jakies 10lat temu sie skonczylo,myslalam ze mam juz to za soba,ale jednak nie. moze to porod mi cos poprzestawial?bo slyszalam ze moze to miec zwiazek z hormonami... wczoraj myslalam ze juz przeszlo az tu nagle BĘC i znow do wyra:( dzis jak na razie jest ok i mam nadzieje ogromna nadzieje ze tak juz bedzie do konca dnia. Powiem wam szcxzerze ze nawet nie czytam tego co pisze ani co wy bo poprostu sie boje ze znow mnie zlapie! literki mi sie zlewaja:( to jest poprostu straszne! a boje sie teraz podwojnie bo zostalam sama z malym w domu a jak by mnie chwycilo to przy antku nie bede w stanie nic zrobic:( Macie jakies sposoby sprawdzone na migrene???
Tesnie za wami lasencje!!! mam nadzieje ze szybko mi przejdzie i wroce do naszego swiatka:) buziole dla was i waszych maluszkow:)))

Do góry