reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam z rana i od razu z problemami ... moja agtka ma jakies problemy z brzuszkiem bo rano miala biegunke!! zobaczymy co bedzi eteraz po mleku ... podejrzewamz e mi sie mleko w nocy w butli skwasilo !!! i to od tego !!

reklama
u nas dziś znów upalnie....lecimy zaraz na jaką wycieczkę :tak: Wczoraj miałam starszny dylemat jak ubrać Mała, bo chyba zasada 'jedna warstwa więcej' jak jest taka pogoda nie obowiązuje ? dziś założe jej krótki rękawek chyba ..

Ostatnia edycja:
dziewczyny pisałyście o wybrykach nocnych i problmemach z zasypianiem- juz pisała na 'cycowych',że u nas przez trzy dni było to samo- Gabrysia nie chciała zasnąc sama w łóżeczku a nigdy nie było z tym problemow ! budziła sie w nocy po pare razy ,az w koncu z braku sił zasypiala z nami no i urządzała sobie nocne , trzygodzinne pogaduszki-NIGDY TAK NIE BYŁO ! nie wiem co się stało, bo w naszym rytmie dnia nic się nie zmieniło:confused:...no ale jak się wczoraj na cycowych dziewczyną się poskarzyłam , tak dziś obudziła sie o 6:tak: zjadła i spała jeszcze do 8:tak: Mam nadzieję,że tak już pozostanie :tak:

witam z rana i od razu z problemami ... moja agtka ma jakies problemy z brzuszkiem bo rano miala biegunke!! zobaczymy co bedzi eteraz po mleku ... podejrzewamz e mi sie mleko w nocy w butli skwasilo !!! i to od tego !!

Biedactwo :( Mam nadzije,że przejdzie :tak: a mleko można trzymać w buli ? nie mam doświadczenia jako cycowa ,ale czytałam ,ze trzeba odrazu wylac jak dziecko nie zje i nie można na zapas przyzadzać ?

Pewnie tak.Nie powinno się mleka zostawiać w butli-zawsze robić świeze-wiem z doświadczenia;-)
Zdróweczka życze:-)

dobra...lece już, bo szkoda słonka :tak: Miłego dnia dziewczynki :tak:

Miłego dnia,my też zaraz lecimy;-)

Mea oby Agatce szybko przeszło!

Emira tylko za długiej przerwy mu nie rób..bo jak będzie za bardzo zmęczony..to jeszcze gorzej może być z zasypianiem...ja mam te magiczne 3 h po których zawsze super zasypia

Purchawko...w końcy załapałam jak robić to z tego filmiku..i dupa blada...nie mogę tego włączać bo wtedy mi tak "muli" internet że nawet nie mogę wejść na tą stronę! A jak już wejdę to zanim załadowałby mi się ten film to już by sie znów limit skończył :) Ale dzięki ci jeszcze raz bardzo!

reklama
Mój przyjechał dużo,duzo wczesniej:-)
Wysłałam go do ogródka,żeby wykosił trawke,Pati poszła z nim i pewnie wykopie mi wszystkie kwiatki,hihihi-tak jak dziś pomidorki.
Jak skończą,będzie mozna wyciągnąć hustawke i sie relaksować;-)
Karolcia zjadła zupke i teraz bawi się nóżkami-zabawnie to wygląda,hihi.
A mnie coś forum wciągnęło:-D

Do góry