sylwik1987
Filipek
wszystkiego najlepszego Tomeczku dużo dużo zdrówkaJa rowniez dolaczam sie do zyczen a wiec: Wszystkiego najlepszego dla Tomeczka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystkiego najlepszego Tomeczku dużo dużo zdrówkaJa rowniez dolaczam sie do zyczen a wiec: Wszystkiego najlepszego dla Tomeczka!!!
STO LAT dla DAMIANKA!!!Damianku ode mnie najlepsze życzenia z okazji 5 miesięcy! kocham Cie syneczku!! mama
Boż..., ja na samą myśl o tym dostaje dreszczy, mam nadzieję, że to pocenie się głowki nie ma nic wspólnego z krzywicą..
Napewno się zapytam, zreszta do lekarza jesteśmy umówieni na czwartek, tylko najbardziej mnie wkurza to że do naurologa musze tyle czekać.., nawet prywatnie terminy wolne sa dopiero w połowie czerwca, a to pół miesiąca to mnie nie zbawi , poczekam do 7 lipca, dobrze że dostałam skierowanie, bo inaczej musiałąbym 180 zł płacićSTO LAT dla DAMIANKA!!!
Nie zamartwiaj sie za wczasuidz do pediatry i powiedz o swoich watpliwosciachZ tego co pamietam to Asi starszy syn mial krzywicemoze zapyatj ja jak to bylo.
a my spacerowaliśmy dzisiaj po parku, byłoby miło gdyby nie komary,wkńcu musiałam założyć m na wózek moskitiere , a po kąpaniu dokładnie bejrzałam czy Filipka nie oblazł jakiś kleszcz, tye sie teraz słyszy o tym zapaleniu opon mózgowych, boleriozie, az czasem odbiera to ochotę na wycieczki po lesie,TOMUŚ I DAMIANEK KOCHA WAS CIOCIA :******
ale pustki...mnie też wywiało na spacery pogoda idealna cudownie było poleżeć na trawce i pooglądać chmury i drzewa...ah...