reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Damianku ode mnie najlepsze życzenia z okazji 5 miesięcy! kocham Cie syneczku!! mama
STO LAT dla DAMIANKA!!!

Boż..., ja na samą myśl o tym dostaje dreszczy, mam nadzieję, że to pocenie się głowki nie ma nic wspólnego z krzywicą..

Nie zamartwiaj sie za wczasu:no:idz do pediatry i powiedz o swoich watpliwosciach:tak:Z tego co pamietam to Asi starszy syn mial krzywice:tak:moze zapyatj ja jak to bylo.

STO LAT dla DAMIANKA!!!

Nie zamartwiaj sie za wczasu:no:idz do pediatry i powiedz o swoich watpliwosciach:tak:Z tego co pamietam to Asi starszy syn mial krzywice:tak:moze zapyatj ja jak to bylo.
Napewno się zapytam, zreszta do lekarza jesteśmy umówieni na czwartek, tylko najbardziej mnie wkurza to że do naurologa musze tyle czekać.., nawet prywatnie terminy wolne sa dopiero w połowie czerwca, a to pół miesiąca to mnie nie zbawi , poczekam do 7 lipca, dobrze że dostałam skierowanie, bo inaczej musiałąbym 180 zł płacić

ja w temacie soczewek powiem ze mi zakladanie i zdejmowanie idzie rewelacyjnie neizaleznie od stopnia ciemnosci /nie jednokrotnie robilam to po ciemku na dole na kopalni, ale wtedy soczewki ida do wyrzucenia!!/ stopnia zanietrzezwienia /potrafilam juz nic kompletnie nie kontaktowac ale soczewki zdjelam i wlozylam spokojnie do pudelka :)/ stopnia predkosci jazdy /pod warunkiem ze jestem pasazerem a nie kierowca :)/ .. ogolnie nie bylo jeszcze sytuacji zebym z tym miala jakies trudnosci :) a nosze juz blisko 11 lat !!

TOMUŚ I DAMIANEK KOCHA WAS CIOCIA :******

ale pustki...mnie też wywiało na spacery :) pogoda idealna :tak: cudownie było poleżeć na trawce i pooglądać chmury i drzewa...ah...
a my spacerowaliśmy dzisiaj po parku, byłoby miło gdyby nie komary,wkńcu musiałam założyć m na wózek moskitiere , a po kąpaniu dokładnie bejrzałam czy Filipka nie oblazł jakiś kleszcz, tye sie teraz słyszy o tym zapaleniu opon mózgowych, boleriozie, az czasem odbiera to ochotę na wycieczki po lesie,

Ja jestem dziś zakręcona..jak nie powiem co gdzie:-D
Ale kurdę moja Hania znów chora..ja już jestem załamana! @ dni temu złapał ją znów mokry kaszel, wczoraj doszedł wodnisty katar w nocy miała stan podgorączkowy więc rano pędziliśmy do doktora i znów antybiotyk:no: Ale jakbyście słyszały jak ona kaszle to same byście błagały o ten antybiotyk! W dodatku cały dzień miała temperature powyżej 37:no:

reklama
Zanim nadrobię to tak na szybko:
Aga spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń i stu lat w szczęściu oraz buziaki dla półroczniaka Tomeczka! Biedna Haneczka dużo zdrówka dla niej!
magda z okazji ukończenia 5 miesięcy moc buziaków dla mojego zięcia Damianka ode mnie i od Ali!
Wszystkiego najlepszego dla pozostałych maluszków, które w ostatnich dniach miały swoje miesięczninki!

Do góry