W
wika_20
Gość
Śpiewam Igorowi : " Łobuziak Łobuziak tak na mnie wołaja, mama i tata oni mnie najlepiej znaja " heheheh a Igor ma taka frajde że szok sie cieszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój też ;/
Chyba za dlugo spałam, bo taka zryta jestem
Śpiewam Igorowi : " Łobuziak Łobuziak tak na mnie wołaja, mama i tata oni mnie najlepiej znaja " heheheh a Igor ma taka frajde że szok sie cieszy
Dzien doberek
Powiedzcie mi moje drogie czy wasze maleństwa przy ząbkowaniu tez mają katarek??
Chodzi o to,że nie jest to taki pospolity katar.raczej słychac czasem(zazwyczaj jak mała leży na plecach)takie chyrczenie.dorosły człowiek odchrząknąłby sobie i po sprawie ale takie maleństwo na początku myślałam,że to mozę zwykły katarek więc smarowałam ją vickiem dla maluchów,ale po 5 dniach dalam spokój bo to wcale nie pomagało.
Radziłam się lekarza,ale w Ie póki nie ma wysokiej gorączki to nic nie dają...w sumie może to i dobrze,bo po co dziecko szprycowac lekami jeśli nie ma takiej potrzeby.
Ogólnie mała dobrze się czuje,tylko ten "katar".
W łóżeczku podwyższyłam jej pod główką żeby nie leżała na prosto,bo bidulka spac nie mogła.
Nie wiem co mam już robic.
Staram się jak mogę żeby powietrze nie było suche,wpuszczam jej sól morską żeby w nosku sucho nie miała.
Czekam na wypowiedzi.
tak na marginesie to chciałam się pochwalic,że moja córcia ma już dwa ząbki i zaczyna powoli się podnosic - sama kurcze za 2 dni konczy 5 miesięcy,a juz jej się tak spieszy do wszystkiego :-)
a i wczoraj była dorosła kupka :-):-):-):-)
Mea co masz na myśli "sterylizuję w mikrofali"? Wlewasz wody do butli i włączasz mikrofalę na 3 min?
Dzien doberek
Powiedzcie mi moje drogie czy wasze maleństwa przy ząbkowaniu tez mają katarek??
Chodzi o to,że nie jest to taki pospolity katar.raczej słychac czasem(zazwyczaj jak mała leży na plecach)takie chyrczenie.dorosły człowiek odchrząknąłby sobie i po sprawie ale takie maleństwo na początku myślałam,że to mozę zwykły katarek więc smarowałam ją vickiem dla maluchów,ale po 5 dniach dalam spokój bo to wcale nie pomagało.
Radziłam się lekarza,ale w Ie póki nie ma wysokiej gorączki to nic nie dają...w sumie może to i dobrze,bo po co dziecko szprycowac lekami jeśli nie ma takiej potrzeby.
Ogólnie mała dobrze się czuje,tylko ten "katar".
W łóżeczku podwyższyłam jej pod główką żeby nie leżała na prosto,bo bidulka spac nie mogła.
Nie wiem co mam już robic.
Staram się jak mogę żeby powietrze nie było suche,wpuszczam jej sól morską żeby w nosku sucho nie miała.
Czekam na wypowiedzi.
tak na marginesie to chciałam się pochwalic,że moja córcia ma już dwa ząbki i zaczyna powoli się podnosic - sama kurcze za 2 dni konczy 5 miesięcy,a juz jej się tak spieszy do wszystkiego :-)
a i wczoraj była dorosła kupka :-):-):-):-)
a nie można?? wiesz ostatnio sama się zastanawiałam nad pójściem więc chętnie poczytam wypowiedzi dziewczyn.laski mam pytanie czemu nie moge isc na solarke jak karmie?
Tylko widzisz kochana to nie jest taki katar jak mówisz.ja tam watpie zeby katar byl od zabkow !! ja jak malej furczy to 3 razy dziennie podaje kalium surfulikum po 3 granulki ale to tylko w sytuacji kiedy to jest bialy wodnisty katarek
a nie można?? wiesz ostatnio sama się zastanawiałam nad pójściem więc chętnie poczytam wypowiedzi dziewczyn.
laski mam pytanie czemu nie moge isc na solarke jak karmie?
AGA ucałuj swojego 6miesięczniaka od kumpla i ciotki jak ten czas mija..