reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Luuuzna trzymam kciuki za szwagierke! daj znac jak urodzi!

A ja sie witam! normalnie poczatek dnia jest tak samo tragiczny jak noc!
w nocy dostalam takiego kataru ze szok do tego gardlo mnie tak boli ze nie mam sily mowic i jesc!!!
nie moglam spac bo przez nos zatkany musialam oddychac buzia a gardlo boli jak cholera!
do tego pojawil sie kaszel! boje sie ze zaraze Julke mocniej bo katarek juz jej przeszedl! zdziwilo mnie to bo zawsze dobre 7 dni go miala a tu 3 dzien i cisza... tak delikatnie furczy ale juz ja nie meczy w ogole!
mi sie nic nie chce jestem jakas obolała i oslabiona!
oby szybko przeszlo!!!

ps co do wczoraj jak mi mama wziela julke na spacer to powiem tyle! wytrzymalam bez niej 10 minut! zaraz potem szybko sie ubralam odnalazlam mame i poszlam z nia na spacer! Julcia slodko spala tylko ogrom muszek byl mnie tak te skubance male pogryzly!!! a do Julki nawet przez moskitiere sie odstawaly!!!

Oj bidulo!!!To odpoczywaj jak najwięcej. U nas w zime wszyscy po kolei chorowali a Jula się nie zarazila więc może u ciebie też tak będzie. Co moge poradzić to często myj ręce i unikaj całowania małej(choć to trudne;-)), bo tak najszybciej przenoszą się bakterie. Moja właśnie zasnęła, a ja lece zrobić sobie kawe i poprasować.

reklama
Oj bidulo!!!To odpoczywaj jak najwięcej. U nas w zime wszyscy po kolei chorowali a Jula się nie zarazila więc może u ciebie też tak będzie. Co moge poradzić to często myj ręce i unikaj całowania małej(choć to trudne;-)), bo tak najszybciej przenoszą się bakterie. Moja właśnie zasnęła, a ja lece zrobić sobie kawe i poprasować.

tak staram sie uwazrzac by jej nie dotykac i jak kaszle czy cos to od razu myje rece bo jednak buzie zaslaniam co by tych zarazkow nie puszczac w powietrze!
mam nadzieje ze julke to ominie! ja sie przemecze.. herbatki rutinoscorbin i tabsy na gardlo ktore mi zawsze pomagaja, kropelki do nosa i jakos przezyje!

Witam sie z rana:)
U nas znowu pogoda wypas.Ogladam wiadomosci i tragedia co sie w Polsce dzieje:(
Naprawde jest to straszne:(
Daffi kuruj sie biedaczku, mam nadzieje, ze ci szybko przejdzie:)

tak staram sie uwazrzac by jej nie dotykac i jak kaszle czy cos to od razu myje rece bo jednak buzie zaslaniam co by tych zarazkow nie puszczac w powietrze!
mam nadzieje ze julke to ominie! ja sie przemecze.. herbatki rutinoscorbin i tabsy na gardlo ktore mi zawsze pomagaja, kropelki do nosa i jakos przezyje!

Daffi zdrowiej!!! Biedaczko....żeby Julka się nie zaraziła czasem ;-)
Zjedz trochę czosnku albo soku z cebuli się napij ;-) metody ciążowe na chorobę nie są wcale takie złe :-)
Na gardzioło miodziku do herbatki malinowej albo z dzikiej róży.

Witam sie ;) w ten sloneczny dzien ;D

Daffi zdrowia ;)

Luuuuzna wspolczuje szwagierce porodu :-D no ale te chwile jak dostanie dzidziusia zazdroszcze:-)
nie odpisalas co to za paczka buuuuu:-:)-:)-:)-D

Witam sie ;) w ten sloneczny dzien ;D

Daffi zdrowia ;)

Luuuuzna wspolczuje szwagierce porodu :-D no ale te chwile jak dostanie dzidziusia zazdroszcze:-)
nie odpisalas co to za paczka buuuuu:-:)-:)-:)-D

Wika wredniara :-D współczuje i za chwilę smiech :-D też bym chciała maleńką dzidzię :-) Ale potem nieprzespane noce na początku wrrrrrr chyba wolę mojego rozrabiakę na razie :-D

Lanjaa pisała na głównym, która chciałaby szampon i krem jakiś dla niemowląt, bo jej dziecko jest uczulone na nie to się zglosiłam :)

luuuzna ahas myslalam ze jakas nestle czy cos ;) takiego ;) ale jestem dociekliwa:-p
No a ta minka nie miala byc taka pomyliło mi sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry