reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Luuuzna trzymam kciuki za szwagierke! daj znac jak urodzi!

A ja sie witam! normalnie poczatek dnia jest tak samo tragiczny jak noc!
w nocy dostalam takiego kataru ze szok do tego gardlo mnie tak boli ze nie mam sily mowic i jesc!!!
nie moglam spac bo przez nos zatkany musialam oddychac buzia a gardlo boli jak cholera!
do tego pojawil sie kaszel! boje sie ze zaraze Julke mocniej bo katarek juz jej przeszedl! zdziwilo mnie to bo zawsze dobre 7 dni go miala a tu 3 dzien i cisza... tak delikatnie furczy ale juz ja nie meczy w ogole!
mi sie nic nie chce jestem jakas obolała i oslabiona!
oby szybko przeszlo!!!

ps co do wczoraj jak mi mama wziela julke na spacer to powiem tyle! wytrzymalam bez niej 10 minut! zaraz potem szybko sie ubralam odnalazlam mame i poszlam z nia na spacer! Julcia slodko spala tylko ogrom muszek byl mnie tak te skubance male pogryzly!!! a do Julki nawet przez moskitiere sie odstawaly!!!

Oj bidulo!!!To odpoczywaj jak najwięcej. U nas w zime wszyscy po kolei chorowali a Jula się nie zarazila więc może u ciebie też tak będzie. Co moge poradzić to często myj ręce i unikaj całowania małej(choć to trudne;-)), bo tak najszybciej przenoszą się bakterie. Moja właśnie zasnęła, a ja lece zrobić sobie kawe i poprasować.

reklama
Oj bidulo!!!To odpoczywaj jak najwięcej. U nas w zime wszyscy po kolei chorowali a Jula się nie zarazila więc może u ciebie też tak będzie. Co moge poradzić to często myj ręce i unikaj całowania małej(choć to trudne;-)), bo tak najszybciej przenoszą się bakterie. Moja właśnie zasnęła, a ja lece zrobić sobie kawe i poprasować.

tak staram sie uwazrzac by jej nie dotykac i jak kaszle czy cos to od razu myje rece bo jednak buzie zaslaniam co by tych zarazkow nie puszczac w powietrze!
mam nadzieje ze julke to ominie! ja sie przemecze.. herbatki rutinoscorbin i tabsy na gardlo ktore mi zawsze pomagaja, kropelki do nosa i jakos przezyje!

Witam sie z rana:)
U nas znowu pogoda wypas.Ogladam wiadomosci i tragedia co sie w Polsce dzieje:(
Naprawde jest to straszne:(
Daffi kuruj sie biedaczku, mam nadzieje, ze ci szybko przejdzie:)

tak staram sie uwazrzac by jej nie dotykac i jak kaszle czy cos to od razu myje rece bo jednak buzie zaslaniam co by tych zarazkow nie puszczac w powietrze!
mam nadzieje ze julke to ominie! ja sie przemecze.. herbatki rutinoscorbin i tabsy na gardlo ktore mi zawsze pomagaja, kropelki do nosa i jakos przezyje!

Daffi zdrowiej!!! Biedaczko....żeby Julka się nie zaraziła czasem ;-)
Zjedz trochę czosnku albo soku z cebuli się napij ;-) metody ciążowe na chorobę nie są wcale takie złe :-)
Na gardzioło miodziku do herbatki malinowej albo z dzikiej róży.

Witam sie ;) w ten sloneczny dzien ;D

Daffi zdrowia ;)

Luuuuzna wspolczuje szwagierce porodu :-D no ale te chwile jak dostanie dzidziusia zazdroszcze:-)
nie odpisalas co to za paczka buuuuu:-:)-:)-:)-D

Witam sie ;) w ten sloneczny dzien ;D

Daffi zdrowia ;)

Luuuuzna wspolczuje szwagierce porodu :-D no ale te chwile jak dostanie dzidziusia zazdroszcze:-)
nie odpisalas co to za paczka buuuuu:-:)-:)-:)-D

Wika wredniara :-D współczuje i za chwilę smiech :-D też bym chciała maleńką dzidzię :-) Ale potem nieprzespane noce na początku wrrrrrr chyba wolę mojego rozrabiakę na razie :-D

Lanjaa pisała na głównym, która chciałaby szampon i krem jakiś dla niemowląt, bo jej dziecko jest uczulone na nie to się zglosiłam :)

luuuzna ahas myslalam ze jakas nestle czy cos ;) takiego ;) ale jestem dociekliwa:-p
No a ta minka nie miala byc taka pomyliło mi sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry